kızlar bu arada ben çocuk odası yapmayacağım oğluşuma , park yatak düşünüyorum , gece yatak odama evde olduğum gündüzleride oturma odasına alabilmem lazım .
hafta sonu kraftın küçük park yatağını gördüm , 300 ytl idi çok begendim , 2 - 3 yıl sonra kendi evime taşıdığımda allah izin verirse ozaman oğluşuma bir oda hazırlayacağım genç odası olarak , eşimle kararımız bu ama , park yatakların küçüğürahat taşınabilir çok şık ama çocuk büyüdükçe alan daraltırmı ,
bana taşınabilirolması alzım kararsız kaldım .
ağustosta doğacak bebekelrimiz, ne almam alzım 0- 3 ay mı , 3 - 6 ay mı almam gerekiyor kıyafetleri bilmyorum , eylülde ilk bayramımız olack çocukalrımızın bayramlığınıda almak istiyorum ama kaçaylık almalıyım bilmiyorum ,
annem sürekli alışveriş yapıyor onu alıyorum bunu alıyorum ne renk alıyım bi şeyde diyemiyorum ben kendim almak istiyorum yaa(
kızlar selamlar, ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum... mğdem çok yanıyoo ağlıycam şimdi yanmasından
bide dün sabahtan beri benim kız hiç oynamadı bende öğlen yakında bi doktora gidip göründüm, sırtını dönmüş bizimki, bacaklar sırtıma doğru olduğu için hissetmemeişim, herşey yolunda Allahıma şükürler ,
kilosuda 580 olmuş, hayret bişi hızlı almış kilo, bende hızlı almışım ama((
Kızlar merhaba,
Ancak gelebildim yaws hafif grip olmuşum. Mobilyacılar 11de geldiler hala kuruyorlarmış çok iyi bir esnaf tavsiye ederim hepinize avizeye kadar takıcaklar. Ay çok heyecanlıyım bir görsem akşam
Cnm bende aynen park yataklardan alcam hem yanımızda yatsın ilk aylar hemde herodada gözümüzün önünde olsunlar diye.bide ben izmirliyim aileme gidince bile yanımızda götürürüz yatağımızı) cnm yatağın büyüklüğü konusunda ben öle çok küçüklerden almıycam çünkü çoğu çocuk sıkılıyomuş küçük yataklardan..sende kapılardan geçebilecek en büyük boyutundan alabilirsin..bende kapılarımızı ölçüp öle alcam ama ne kadar büyük o kadar iyi..
:)) ahh şu anneler benim annemde acayip meraklı sürekli bişeyler alıyo napalım onlarda hevesleniyo işte yapcak bişey yok..bizlerin zamanında bu kadar değişik ve güzel şeyler olmadığı için onlarda doğal olarak bizlerde görmedikleri alamadıkları böyle güzel şeyleri almak istiyolar..
kızlar selamlar, ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum... mğdem çok yanıyoo ağlıycam şimdi yanmasından
bide dün sabahtan beri benim kız hiç oynamadı bende öğlen yakında bi doktora gidip göründüm, sırtını dönmüş bizimki, bacaklar sırtıma doğru olduğu için hissetmemeişim, herşey yolunda Allahıma şükürler ,
kilosuda 580 olmuş, hayret bişi hızlı almış kilo, bende hızlı almışım ama((
Cnm bende aynen park yataklardan alcam hem yanımızda yatsın ilk aylar hemde herodada gözümüzün önünde olsunlar diye.bide ben izmirliyim aileme gidince bile yanımızda götürürüz yatağımızı) cnm yatağın büyüklüğü konusunda ben öle çok küçüklerden almıycam çünkü çoğu çocuk sıkılıyomuş küçük yataklardan..sende kapılardan geçebilecek en büyük boyutundan alabilirsin..bende kapılarımızı ölçüp öle alcam ama ne kadar büyük o kadar iyi..
:)) ahh şu anneler benim annemde acayip meraklı sürekli bişeyler alıyo napalım onlarda hevesleniyo işte yapcak bişey yok..bizlerin zamanında bu kadar değişik ve güzel şeyler olmadığı için onlarda doğal olarak bizlerde görmedikleri alamadıkları böyle güzel şeyleri almak istiyolar..
aaaaaaaaaaaaa çığlık şeysi yokmu burada yaaaaa..dideeem özlem de merak etmişti kuşum mesajını okudum şimdi de ben odanın rengini merak ettim duvarların rengini yani hani dün boyacı gelmişti ya size boyamıştı da turuncu gibi diyordu annen onu işte....
görmedim daha diyorsun eve gitmedin mi sen akşam allahım yaaa kız senin iyice kafan karışmış aklın birkaç karış havada geziyor:roflol:
Selam cnm..geçmiş olsun miden içinde..yanmalara bana ılık ballı süt,elma ve maden suyu iyi gelirdi.bunlardan birini deneyebilirsin..Bebişinde maşşallah çok iyi kilo almışş..sen ne kadar kilo aldınki şimdiye kadar??
canım benim de şu sıralar arttı mide ağrılarım... sabır diliyorum Allahtan başka bişey yapamıyorum...
hmm bazen bende bişiler hissediyorum ama karnımda değil demek ki sırtını karnımıza dönünce daha farklı hissediliyor...
maşallah bebişine de ayyy ne güzel yaa çok mutluyum bebeğimle ben onu hissedince bazen doğmasın hep orada kalsın istiyorum :))
ayyy olur valla :))) ben öbürü 3 yaşına gelmeden çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi bunu sağ sağlim sağlıcakla doğurabilirsem :)) tabi bir de çin takvimine göre yapıcam bu sefer diğeri plansızdı yine de Allah gönlüme göre verdi ama bu sefer bir denicem şansımı belkim 2. erkek olur :)))
ayyy kızlar ne yesem yaaa karnım deli gibi acıktııııı.hadi bana bişeyler söyleyin ne yapıymda yiyim...
Buarada mobilyalarımızın siparişini verdiiikk! :)
28 mayısta teslim edecekler, beyaz bir takım arada ahşap kısımları da var, pembiş pembiş kelebeklerle süslü ama kelebekler sonradan çıkabiliyor da... şook şekeerr :))
canım benim cevabın için teşekkür ederim , bende kapıdan geçebilecek kadar büyüklükte olsun istiyorum .bide içinede yatak yorgan vs. koyduğumuzda dahada küçülecek bunuda düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?