2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bende aynen park yataklardan alcam hem yanımızda yatsın ilk aylar hemde herodada gözümüzün önünde olsunlar diye.bide ben izmirliyim aileme gidince bile yanımızda götürürüz yatağımızı) cnm yatağın büyüklüğü konusunda ben öle çok küçüklerden almıycam çünkü çoğu çocuk sıkılıyomuş küçük yataklardan..sende kapılardan geçebilecek en büyük boyutundan alabilirsin..bende kapılarımızı ölçüp öle alcam ama ne kadar büyük o kadar iyi..

annem sürekli alışveriş yapıyor onu alıyorum bunu alıyorum ne renk alıyım bi şeyde diyemiyorum ben kendim almak istiyorum yaa(

:)) ahh şu anneler benim annemde acayip meraklı sürekli bişeyler alıyo napalım onlarda hevesleniyo işte yapcak bişey yok..bizlerin zamanında bu kadar değişik ve güzel şeyler olmadığı için onlarda doğal olarak bizlerde görmedikleri alamadıkları böyle güzel şeyleri almak istiyolar..

aaaaaaaaaaaaa çığlık şeysi yokmu burada yaaaaa..dideeem özlem de merak etmişti kuşum mesajını okudum şimdi de ben odanın rengini merak ettim duvarların rengini yani hani dün boyacı gelmişti ya size boyamıştı da turuncu gibi diyordu annen onu işte....
görmedim daha diyorsun eve gitmedin mi sen akşam allahım yaaa kız senin iyice kafan karışmış aklın birkaç karış havada geziyor:roflol:

Selam cnm..geçmiş olsun miden içinde..yanmalara bana ılık ballı süt,elma ve maden suyu iyi gelirdi.bunlardan birini deneyebilirsin..Bebişinde maşşallah çok iyi kilo almışş..sen ne kadar kilo aldınki şimdiye kadar??

durduramıyorum ya sürekli arıyor biberonun rengine kadar sordu bırak onuda ben alayım diyorum hayır diyor sanırım bizde herşey çifter olucak neyse ikinci bebeğime faydası olur:)

Kızlar merhaba,

Ancak gelebildim yaws hafif grip olmuşum. Mobilyacılar 11de geldiler hala kuruyorlarmış çok iyi bir esnaf tavsiye ederim hepinize avizeye kadar takıcaklar. Ay çok heyecanlıyım bir görsem akşam

CANIM güle kullanın masal kızını sağlıcakla büyüt annesi her şey çok güzel olmultur eminim akşam olmak bilmez şimdi sana canım

canım benim cevabın için teşekkür ederim , bende kapıdan geçebilecek kadar büyüklükte olsun istiyorum .bide içinede yatak yorgan vs. koyduğumuzda dahada küçülecek bunuda düşünüyorum.

canım benim de şu sıralar arttı mide ağrılarım... sabır diliyorum Allahtan başka bişey yapamıyorum...

hmm bazen bende bişiler hissediyorum ama karnımda değil demek ki sırtını karnımıza dönünce daha farklı hissediliyor...
maşallah bebişine de ayyy ne güzel yaa çok mutluyum bebeğimle ben onu hissedince bazen doğmasın hep orada kalsın istiyorum :))

Canım çok geçmiş olsun.Dün benimde öyleydi o kadar çok yandı ki midem maden suyu çok ii geliyor ama!1 tane bile yetmedi akşam,1 tane daha aldım geçti sonunda a.s

Bizim daha kimsecikler hiiiçbirşey almadılar((

yaa evet Dideeemmm bana da sölee nasıl olmuş evin boyasııııı....

Selam kızlaar! Şöyle bir yazılanları okudum da tek çocuk, paylaşmak, kardeş falan ben de yorum yapmak istedim. Ben de tek çocuğum ama çocukluğum boyunca her zaman paylaşmayı biliyordum, seviyordum. Bence bu verilen eğitimle ve belki de en önemlisi karakterle ilgili... Kimse sırf tek çocuk diye şımarık ya da bencil olacak diye birşey yok bence. Şimdi ben de annem gibi çalışıyorum ve hem çalışan kadın olup hem anne olmanın zorluklarını tahmin ettiğimden ve ayrıca çocuğuma maddi olarak da herşeyin en fazlasını vermeyi istediğimden ikinci çocuğu düşünmüyorum. Tabi ki güzel bir şeydir kardeş, ikinci çocuk ama tercih meselesi... Bence insanın kendini şartlamaması lazım tek çocuk sağlıksız bir durum ille de kardeşi olacak diye...

çok teşekkür ederim cnm, bende şimdi eczaneden renee duo şurup aldırıyorum, başımı ağrıtıyo yanmalar valla,,
ben şimdiye kadar 6 kilo almıştım ancak 1 ayda 4 kilo almışım etti 10 kilo, dr dur dedi bune böle yavaş dedi, çokta haklı yuhh habire almışım

Saol cnm sabretmeye çalışıyorum işte bende , bebek dönüncede böle oluyo demek, kotkutuyo biz, şimdiden el kadar bebişlerimiz, olsun canları sağolsun onların

Buarada mobilyalarımızın siparişini verdiiikk! :)
28 mayısta teslim edecekler, beyaz bir takım arada ahşap kısımları da var, pembiş pembiş kelebeklerle süslü ama kelebekler sonradan çıkabiliyor da... şook şekeerr :))

be ruyalarımda gormeye basladım bebişimin yuzunu kucucuk boyle kokusunu falan nası guzel ruyası bıle bıde bı dogsa kucagıma alsam...)

:))))))) bende aynı şeyi hesaplıyordum hatta garanti olsun diye şu yumurtlama dönemi hesabını da deneyeceğim ama öncelik tabiki sağlıklı olsunlar ama çoğu annenin kalbinde 1 erkek 1 kız çocugu olur diye düşünüyorum

nerden aldınız canım böle üstün körü geçmeyin şu konuşarı yahuuu :)) detay verin azcık.. nirden aldıınız kaça aldınız içinde neler var :)) anlat anlaattt

canım benim cevabın için teşekkür ederim , bende kapıdan geçebilecek kadar büyüklükte olsun istiyorum .bide içinede yatak yorgan vs. koyduğumuzda dahada küçülecek bunuda düşünüyorum.

Evet aynen öyle dediğin gibi cnm.yatak yorganda olunca biarz daha daralcak alanları..valla kime sorduysam herkes çok memnun park yataklardan.bende senin gibi oda yapmıycam daha şimdiden. eşimin genç odası var çünkü çocuk odamızda bekarkenki..bide çok yenii ve güzel bi takım..bende haziran başı odayı iki renk boyatıp, elbise dolabının kulplarını değiştirip, bide yanımızdan ayırınca park yatağı koyacağımız duvarada güzel,cici stickerler koyup odayı bu tarz şeylerle değiştirmek istiyorum sadece..

Kıyafet konularında bende hep kararsızım cnm..0-3 ayı kısa kollu vede askılı çıtçıtlı badilerden aldım..kıyafet olarak zaten bebişler ilk aylar yazda olsa uzun kollu giyerlermiş.ayaklarında çorap filan olmalıymış.o yüzden tulum,pijamaları filanda 0-3 ay olanlar uzun kollu penya tarzı şeyler aldım..zaten alınan yerde soruyolar ve onlar yönlendiriyolar cnm.bikaçta 3-6 ay arası aldım.onlarda tam kışlık türü şeyler çünkü tam kış zamanı olcaklar o aylarda..kadife,kalın kumaşlar,örgü tarzı şeyler cnm..içinede uzun kollu badiler olabilir diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…