2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada kapı süsünü kendi yapıcak yada yapan var mı ben kendim yapmak istiyorum annem aldırmıyor bari bi şey yapmış olayım diyorum model bakıyorum

Bizim daha kimsecikler hiiiçbirşey almadılar((

bizimkilerde almadılar ama ben bırakmıyorum hiç birine şöyle mayıs çıksın öyle alın diyorum görümcemler falan ablamlar hepsi hazırda bekliyorlar haziranda mağazalardan çıkmazlar 2 hala 2 teyze babaanne annane aldımı bana birşey almaya gerek kalmıcak

doğru canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş... ben 2 kızım olsada çok mutlu olurumm :)) ama dediğin gibi insanın gönlünden geçiyor ister istemez 1 kız 1 oğlan :)

kızlar hadi akıl verin bana aklıma bişey gelmiyor ne yesem çok acıktımm...

canoo benim karnım tok şimdi o yüzdne hiç yemek gelmiyor aklıma :)

güle güle kullanın sağlıcakla büyüt bebişini odasında canım

nerden aldınız canım böle üstün körü geçmeyin şu konuşarı yahuuu :)) detay verin azcık.. nirden aldıınız kaça aldınız içinde neler var :)) anlat anlaattt

heheh evet biraz fazla özet bilgi verdim di mi :))
Şöyle detaylandırayım canım:

Benim kafamda konsept olarak sade ama bazı eklemelerle şirinleşmiş bir takım almak vardı, çünkü alacağımız takımı 8-10 sene kullanmak istiyoruz. O yüzden beyaz sade bir takım tercih ettim, ahşap bazı kısımları da var (odadaki ahşap kitaplığa uyması için). Bu takımı sonradan çıkabilen pembe ve fuşya iki tonda kelebeten ahşap parçalarıyla süsleyecekler, kulpları da yine pembe ve fuşya ahşaptan kelebek olacak. İlerde modifiye edebileceğim şekilde yaptırıyorum yani. Büyüyünce kelebek istemezse başka konsepte sokarız Bir de odadaki kitaplığın raflarına kutu şeklinde kapaklı bölmeler yaptırıyoruz yine takımla uyumlu olacak şekilde. Böylece ortalıkta kitap gözükmeyecek ve kitaplık bebiş moduna girecek biraz :) Şifonyer almıyorum yerim o kadar yok çünkü... Yatak büyüyebilen yatak, ilk etapta parmaklıkları olacak ve komidinleri yatağın üstünde altaçma ünitesi olarak kullanacağım. Bir de oyuncak sandığı var, yayıntıyı toplaması açısından iyi olur diye düşündüm... Tüm bunların toplamı da fiyat olarak 1.750 TL (yatak + dolap + oyuncak sandığı = 1.350 TL + kitaplık bölmeleri/rafları 400 TL olarak).

Birçok yer gezdim ama ben hem fiyat olarak hem de model / kalite olarak en çok Kardeşler Mobilya'yı beğendim (İzmir Karabağlar'da). Yani güven verdiler bana bilemiyorum, teslim tarihine de birebir uyuyorlarmış arkadaşım da oraya yaptırmıştı. 28 Mayıs'ta gelecek takımlarımız inşallah... Gelince resimlerini de koyarım buraya.

yok bizde hiç lafı bile yok biz liste yaptık eşimle herşeyi bir bir tamamlayacağız.kimse biz de şunu alalım demiyor biz de istemiyoruz zaten durumumuz allaha şükür.pek meraklılar da diyemem açıkçası kimselerin ilgilendiği yok sadece örgü muhabbeti biz de okadar...

canım 0 - 3ay kaç takım kıyafet aldın. ben hastane çıkışı bir tane , 0- 3 ay arası 2 tane aldım dahada almam alzım kaçar tane olacağına karra veremiyorum hayatım

tamam buldum makarna pişiricem...

güle güle kullanın
kardeşler mobilyayı çok duydum bende ordan bakıcam inşallah

ayneeenn canım bizde de öle... kimseden ses çıkmıyor... valla onlardan beklesek bebeklerimiz dımdızlak kalacak demek ki :))) neyse istemem kimseden bişey... ama zamanı geldiğinde onlar da istemesin lütfen... Herşeye de karışmasınlar...

cnm güle güle,sağlıkla kullanmayı nasip etsin allah:))
bende izmirdenim ve kardeşler mobilyayı çok kişiden duydum.henüz gidemedim ama yakın zamanda uğrayıp göz atacağım.fiyatta uygun geldi bana.
bide izmirde gitmemi tavsiye edebileceğin başka mobilyacı varmı?
karabağlarda bi sürü mobilyacı var hepsine girmeye kalktın mı adamın kafası fena karışıyor :))

Bizim daha kimsecikler hiiiçbirşey almadılar((

Cnm zaten bizdede sadece benim annem alıyo herşeyi..k.validede pek ses yok ama o da haziran gibi herşeyini bi yerden bi kerede alırız diyo bakcaz artık...

ayyy hadi hayırlısııı... Güle Güle kullansın kızınız... ben de senin gibi düşünüyorum ilerirde tamamen değiştirilebilir bir takım olsun istiyorum o kendi zevkine göre değiştirir...
yaa böle duydukça daha da hevesleniyorum ama hızlandırmak için elimden bişey gelmiyor...

kendimiz için hazırlayacagımız hastane cantası ıcın hanı ped falan dıyorsunuz ya o pedler yeterlı olur mu yoksa hasta bezı mı almak lazım yanı dogumdan sonrakı kanamanın şiddeti nasıl oluyor ki acaba:uhm:

been hem ped koyuyorum canım hem de hasta bezi koyucam 3- 4 tane falan...

herkes küsüyo cvp verilmeyince bi ben küsmüyorum huu huu kızlar kapı süsü diyorum yapan yapacak olan var mı ama cvp verilmediğine göre yok ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeyim:)

slm kızlar sıze bısey sorcaktım ya bende bıraz pısık olmus vajınal bolgedede pısık kremı surdum dıstan bısey olurmu ?surmesemıydım sızdede boyle seyler oluyrmu ya neden oldu anlamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…