Bizim daha kimsecikler hiiiçbirşey almadılar((
:))))))) bende aynı şeyi hesaplıyordum hatta garanti olsun diye şu yumurtlama dönemi hesabını da deneyeceğim ama öncelik tabiki sağlıklı olsunlar ama çoğu annenin kalbinde 1 erkek 1 kız çocugu olur diye düşünüyorum
kızlar hadi akıl verin bana aklıma bişey gelmiyor ne yesem çok acıktımm...
Buarada mobilyalarımızın siparişini verdiiikk! :)
28 mayısta teslim edecekler, beyaz bir takım arada ahşap kısımları da var, pembiş pembiş kelebeklerle süslü ama kelebekler sonradan çıkabiliyor da... şook şekeerr :))
nerden aldınız canım böle üstün körü geçmeyin şu konuşarı yahuuu :)) detay verin azcık.. nirden aldıınız kaça aldınız içinde neler var :)) anlat anlaattt
bizimkilerde almadılar ama ben bırakmıyorum hiç birine şöyle mayıs çıksın öyle alın diyorum görümcemler falan ablamlar hepsi hazırda bekliyorlar haziranda mağazalardan çıkmazlar 2 hala 2 teyze babaanne annane aldımı bana birşey almaya gerek kalmıcak
Evet aynen öyle dediğin gibi cnm.yatak yorganda olunca biarz daha daralcak alanları..valla kime sorduysam herkes çok memnun park yataklardan.bende senin gibi oda yapmıycam daha şimdiden. eşimin genç odası var çünkü çocuk odamızda bekarkenki..bide çok yenii ve güzel bi takım..bende haziran başı odayı iki renk boyatıp, elbise dolabının kulplarını değiştirip, bide yanımızdan ayırınca park yatağı koyacağımız duvarada güzel,cici stickerler koyup odayı bu tarz şeylerle değiştirmek istiyorum sadece..
Kıyafet konularında bende hep kararsızım cnm..0-3 ayı kısa kollu vede askılı çıtçıtlı badilerden aldım..kıyafet olarak zaten bebişler ilk aylar yazda olsa uzun kollu giyerlermiş.ayaklarında çorap filan olmalıymış.o yüzden tulum,pijamaları filanda 0-3 ay olanlar uzun kollu penya tarzı şeyler aldım..zaten alınan yerde soruyolar ve onlar yönlendiriyolar cnm.bikaçta 3-6 ay arası aldım.onlarda tam kışlık türü şeyler çünkü tam kış zamanı olcaklar o aylarda..kadife,kalın kumaşlar,örgü tarzı şeyler cnm..içinede uzun kollu badiler olabilir diye düşünüyorum..
doğru canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş... ben 2 kızım olsada çok mutlu olurumm :)) ama dediğin gibi insanın gönlünden geçiyor ister istemez 1 kız 1 oğlan :)
canoo benim karnım tok şimdi o yüzdne hiç yemek gelmiyor aklıma :)
güle güle kullanın sağlıcakla büyüt bebişini odasında canım
heheh evet biraz fazla özet bilgi verdim di mi :))
Şöyle detaylandırayım canım:
Benim kafamda konsept olarak sade ama bazı eklemelerle şirinleşmiş bir takım almak vardı, çünkü alacağımız takımı 8-10 sene kullanmak istiyoruz. O yüzden beyaz sade bir takım tercih ettim, ahşap bazı kısımları da var (odadaki ahşap kitaplığa uyması için). Bu takımı sonradan çıkabilen pembe ve fuşya iki tonda kelebeten ahşap parçalarıyla süsleyecekler, kulpları da yine pembe ve fuşya ahşaptan kelebek olacak. İlerde modifiye edebileceğim şekilde yaptırıyorum yani. Büyüyünce kelebek istemezse başka konsepte sokarızBir de odadaki kitaplığın raflarına kutu şeklinde kapaklı bölmeler yaptırıyoruz yine takımla uyumlu olacak şekilde. Böylece ortalıkta kitap gözükmeyecek ve kitaplık bebiş moduna girecek biraz :) Şifonyer almıyorum yerim o kadar yok çünkü... Yatak büyüyebilen yatak, ilk etapta parmaklıkları olacak ve komidinleri yatağın üstünde altaçma ünitesi olarak kullanacağım. Bir de oyuncak sandığı var, yayıntıyı toplaması açısından iyi olur diye düşündüm... Tüm bunların toplamı da fiyat olarak 1.750 TL (yatak + dolap + oyuncak sandığı = 1.350 TL + kitaplık bölmeleri/rafları 400 TL olarak).
Birçok yer gezdim ama ben hem fiyat olarak hem de model / kalite olarak en çok Kardeşler Mobilya'yı beğendim (İzmir Karabağlar'da). Yani güven verdiler bana bilemiyorum, teslim tarihine de birebir uyuyorlarmış arkadaşım da oraya yaptırmıştı. 28 Mayıs'ta gelecek takımlarımız inşallah... Gelince resimlerini de koyarım buraya.
yok bizde hiç lafı bile yok biz liste yaptık eşimle herşeyi bir bir tamamlayacağız.kimse biz de şunu alalım demiyor biz de istemiyoruz zaten durumumuz allaha şükür.pek meraklılar da diyemem açıkçası kimselerin ilgilendiği yok sadece örgü muhabbeti biz de okadar...
Benim kafamda konsept olarak sade ama bazı eklemelerle şirinleşmiş bir takım almak vardı, çünkü alacağımız takımı 8-10 sene kullanmak istiyoruz. O yüzden beyaz sade bir takım tercih ettim, ahşap bazı kısımları da var (odadaki ahşap kitaplığa uyması için). Bu takımı sonradan çıkabilen pembe ve fuşya iki tonda kelebeten ahşap parçalarıyla süsleyecekler, kulpları da yine pembe ve fuşya ahşaptan kelebek olacak. İlerde modifiye edebileceğim şekilde yaptırıyorum yani. Büyüyünce kelebek istemezse başka konsepte sokarızBir de odadaki kitaplığın raflarına kutu şeklinde kapaklı bölmeler yaptırıyoruz yine takımla uyumlu olacak şekilde. Böylece ortalıkta kitap gözükmeyecek ve kitaplık bebiş moduna girecek biraz :) Şifonyer almıyorum yerim o kadar yok çünkü... Yatak büyüyebilen yatak, ilk etapta parmaklıkları olacak ve komidinleri yatağın üstünde altaçma ünitesi olarak kullanacağım. Bir de oyuncak sandığı var, yayıntıyı toplaması açısından iyi olur diye düşündüm... Tüm bunların toplamı da fiyat olarak 1.750 TL (yatak + dolap + oyuncak sandığı = 1.350 TL + kitaplık bölmeleri/rafları 400 TL olarak).
Birçok yer gezdim ama ben hem fiyat olarak hem de model / kalite olarak en çok Kardeşler Mobilya'yı beğendim (İzmir Karabağlar'da). Yani güven verdiler bana bilemiyorum, teslim tarihine de birebir uyuyorlarmış arkadaşım da oraya yaptırmıştı. 28 Mayıs'ta gelecek takımlarımız inşallah... Gelince resimlerini de koyarım buraya.
Bizim daha kimsecikler hiiiçbirşey almadılar((
çok teşekkür ederim cnm, bende şimdi eczaneden renee duo şurup aldırıyorum, başımı ağrıtıyo yanmalar valla,,
ben şimdiye kadar 6 kilo almıştım ancak 1 ayda 4 kilo almışım etti 10 kilo, dr dur dedi bune böle yavaş dedi, çokta haklı yuhh habire almışım
bende şimdiden 10 kilo aldım cnm yaa.hemde normal hiç abartı bişey yemeden..nasıl oluyo anlamıyorumki ben bu kilo işini..hamilelik öncesi ne yiyosam ne kadar yiyosam aynı yiyorum ama her ay baya almış görünüyorum..54 le kalmıştım şimdi 64 oldum..gerçi görenler hiç 10 kilo almışsın gibi değilsin diyolar.karnıma gittiğini söylüyolar ki evet gerçekten göbişim iyi var yanii..ne bileyim belkide ödemde yapıyoruzdur..
Buarada mobilyalarımızın siparişini verdiiikk! :)
28 mayısta teslim edecekler, beyaz bir takım arada ahşap kısımları da var, pembiş pembiş kelebeklerle süslü ama kelebekler sonradan çıkabiliyor da... şook şekeerr :))
Güle güle kullanın cnmm..güzel olduğu anlaşılıyooo)
bizimkilerde almadılar ama ben bırakmıyorum hiç birine şöyle mayıs çıksın öyle alın diyorum görümcemler falan ablamlar hepsi hazırda bekliyorlar haziranda mağazalardan çıkmazlar 2 hala 2 teyze babaanne annane aldımı bana birşey almaya gerek kalmıcak
ohhh canzi cim sizde alacaklar çokmuş ne güzel.bizde böle bi durum yok..sadece annelerden bekliyoruz bakalım..
kendimiz için hazırlayacagımız hastane cantası ıcın hanı ped falan dıyorsunuz ya o pedler yeterlı olur mu yoksa hasta bezı mı almak lazım yanı dogumdan sonrakı kanamanın şiddeti nasıl oluyor ki acaba:uhm:
kızlar hadi akıl verin bana aklıma bişey gelmiyor ne yesem çok acıktımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?