2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm o konuda okuduklarım kadarıyla herkes bişeyler söylüyo..sanırım normal doğumda biraz daha fazla kanama oluyomuş.o yüzden hasta bezlerinin en küçüğü iyi olur diyolardı.sezeryandada çok çok bi kanam olmuyomuş..ama tabi kişiden kişiyede değişebilir belki bu durum.aslında doğumu yapacak doktorumuza veya hastanemizede sorabilirizi bu konuyu..

amaaaan almasınlar zaten karışmasınlar da herşeyi kendim yapıym zevkime göre...
ama insan biraz ilgi bekliyor yani açıkçası kendi annem de öyle benim bişeyler alsınlar
demiyorum ama pek sormuyorda ne yaptınız neler alıyorsunuz falan hiiiç alakaları
yok sanki başkası doğuracak...Kızkardeşim çok ilgileniyor sağolsun valla hergün arıyor soruyor.face de koydum tek tek aldıklarımı baksınlar diye.çünkü uzağız hiçbirşey göremiyorlar aldıklarımdan.ama dediğim gibi annemin pek te heyecanı falan yok detaylıya
gireceğimi biliyor ne arııyor ne soruyor nasıl birşey olduğunu da biliyor yani detaylının amaan çok dertliyim ben de....

Karabağlarda diğer gezdiğim yerler çok içime sinmedi açıkçası... Ama benim gitmediğim arkadaşımın gidip anlaştığı beğendiği bir yer var adı Aliş fiyatlar uygunmuş ama kalite olarak nasıl bilemiyorum canım. Mesela çekmecelerde fren sistemi olması çok önemli benim için parmaklar sıkışmasın diye ama bu özellik her yerde bulunamayabiliyor. Ben kalite olarak bir Kardeşler'i bir de Hello Baby'yi beğenmiştim (Hello Baby de Meltem mobilya satıyo) ama Hello Baby biraz daha pahalı Kardeşler'e göre.

canım 0 - 3ay kaç takım kıyafet aldın. ben hastane çıkışı bir tane , 0- 3 ay arası 2 tane aldım dahada almam alzım kaçar tane olacağına karra veremiyorum hayatım

canım 0-3 ay arası benım kafamda olan şu:
2 hastane cıkısı bı zıbın takım dusunuyorum yeterlı bence bu hem hastanede hemde evde rahat kullanır gobegı dusene kadar falan
4 tanede tulum alamyı dusunuyorum gobek bagı dustukten sonra gıydırmek ıcın belı yanıda acılmasın dıye....

o zaman en mantıklısı defne25 gibi yapmak ben her ikisinden de koyayım çantaya tedbırsız gıdıp açıkta kalmaktan ıyıdır

slm kızlar sıze bısey sorcaktım ya bende bıraz pısık olmus vajınal bolgedede pısık kremı surdum dıstan bısey olurmu ?surmesemıydım sızdede boyle seyler oluyrmu ya neden oldu anlamadımda

canım şimd kılo alıyoruz ya hıza bacaklar arası falanda şişiyo kılo falanda alınca tabı sürtme yapıyo ondanda pişik olabılıyo canım

herkes küsüyo cvp verilmeyince bi ben küsmüyorum huu huu kızlar kapı süsü diyorum yapan yapacak olan var mı ama cvp verilmediğine göre yok ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeyim:)

Cnm ben kapı süsünü hazır almayı düşünüyorum.yapamam çünkü.hadi bebek şekerleri filan yapılabilirde onu yapması zor gibi geldi bana..

herkes küsüyo cvp verilmeyince bi ben küsmüyorum huu huu kızlar kapı süsü diyorum yapan yapacak olan var mı ama cvp verilmediğine göre yok ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeyim:)

kısss ben gormedım
ben yapmayı dusunuyorum tbı malzeme bulabılırsem... cokda ıstıyorum kendım yapmayı...
ama bulamzsamda hazır alcam artık

sier cim aynı kilodayız bende 54 le kaldım 64 oldum, aynen bende pek bişey yemiyorum, yediklerim aynı ama kilo alıyorum, ayrıca yine aynı şekilde birtek göbeğim çıktı, diğer yerlerim öyle şişmedi , yani aldığımıda belli etmiyorum

çigdemmm san dedim kısss yemek mı yapcan kahvaltımı??? sadece kendıne mı bıde???

canım ben 3 kişiyede sordum doğudan sonraki ilk iki gün kesinlikle ped kullanma hasta yatağında batar , mutlaka hasta bezi al dediler

cnm ablam normal doğum yaptı benim ilk gün ped falan yetmiyomuş, şakır şakır diyo, o yüzden hasta bezi uygun galiba

anladım canım hastane çıkışı bende birtane daha alayım ozaman

valla çook uzun yıllardır kimseden bişey beklemeden yaşıyorum canım ben bundan sonrada varsın kimse bişey yapmasın ben beklememeye devam ederim...
ama unutmamda!!!

slm kızlar sıze bısey sorcaktım ya bende bıraz pısık olmus vajınal bolgedede pısık kremı surdum dıstan bısey olurmu ?surmesemıydım sızdede boyle seyler oluyrmu ya neden oldu anlamadımda

ayy canım dur onunla ilgili bişi okumuştum ben bulmaya çalışayım... ama sanmıyorum pişey olacağını ...

çok kalabalığız bugün maşallah. gözden kaçıyor herşey.
bu arada anket konusunda normal doğum tabi hemde en doğalından bebeğime ilaç geçmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…