kendimiz için hazırlayacagımız hastane cantası ıcın hanı ped falan dıyorsunuz ya o pedler yeterlı olur mu yoksa hasta bezı mı almak lazım yanı dogumdan sonrakı kanamanın şiddeti nasıl oluyor ki acaba:uhm:
ayneeenn canım bizde de öle... kimseden ses çıkmıyor... valla onlardan beklesek bebeklerimiz dımdızlak kalacak demek ki :))) neyse istemem kimseden bişey... ama zamanı geldiğinde onlar da istemesin lütfen... Herşeye de karışmasınlar...
cnm güle güle,sağlıkla kullanmayı nasip etsin allah:))
bende izmirdenim ve kardeşler mobilyayı çok kişiden duydum.henüz gidemedim ama yakın zamanda uğrayıp göz atacağım.fiyatta uygun geldi bana.
bide izmirde gitmemi tavsiye edebileceğin başka mobilyacı varmı?
karabağlarda bi sürü mobilyacı var hepsine girmeye kalktın mı adamın kafası fena karışıyor :))
canım 0 - 3ay kaç takım kıyafet aldın. ben hastane çıkışı bir tane , 0- 3 ay arası 2 tane aldım dahada almam alzım kaçar tane olacağına karra veremiyorum hayatım
Cnm o konuda okuduklarım kadarıyla herkes bişeyler söylüyo..sanırım normal doğumda biraz daha fazla kanama oluyomuş.o yüzden hasta bezlerinin en küçüğü iyi olur diyolardı.sezeryandada çok çok bi kanam olmuyomuş..ama tabi kişiden kişiyede değişebilir belki bu durum.aslında doğumu yapacak doktorumuza veya hastanemizede sorabilirizi bu konuyu..
slm kızlar sıze bısey sorcaktım ya bende bıraz pısık olmus vajınal bolgedede pısık kremı surdum dıstan bısey olurmu ?surmesemıydım sızdede boyle seyler oluyrmu ya neden oldu anlamadımda
herkes küsüyo cvp verilmeyince bi ben küsmüyorum huu huu kızlar kapı süsü diyorum yapan yapacak olan var mı ama cvp verilmediğine göre yok ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeyim:)
herkes küsüyo cvp verilmeyince bi ben küsmüyorum huu huu kızlar kapı süsü diyorum yapan yapacak olan var mı ama cvp verilmediğine göre yok ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeyim:)
kendimiz için hazırlayacagımız hastane cantası ıcın hanı ped falan dıyorsunuz ya o pedler yeterlı olur mu yoksa hasta bezı mı almak lazım yanı dogumdan sonrakı kanamanın şiddeti nasıl oluyor ki acaba:uhm:
canım 0-3 ay arası benım kafamda olan şu:
2 hastane cıkısı bı zıbın takım dusunuyorum yeterlı bence bu hem hastanede hemde evde rahat kullanır gobegı dusene kadar falan
4 tanede tulum alamyı dusunuyorum gobek bagı dustukten sonra gıydırmek ıcın belı yanıda acılmasın dıye....
amaaaan almasınlar zaten karışmasınlar da herşeyi kendim yapıym zevkime göre...
ama insan biraz ilgi bekliyor yani açıkçası kendi annem de öyle benim bişeyler alsınlar
demiyorum ama pek sormuyorda ne yaptınız neler alıyorsunuz falan hiiiç alakaları
yok sanki başkası doğuracak...Kızkardeşim çok ilgileniyor sağolsun valla hergün arıyor soruyor.face de koydum tek tek aldıklarımı baksınlar diye.çünkü uzağız hiçbirşey göremiyorlar aldıklarımdan.ama dediğim gibi annemin pek te heyecanı falan yok detaylıya
gireceğimi biliyor ne arııyor ne soruyor nasıl birşey olduğunu da biliyor yani detaylının amaan çok dertliyim ben de....
slm kızlar sıze bısey sorcaktım ya bende bıraz pısık olmus vajınal bolgedede pısık kremı surdum dıstan bısey olurmu ?surmesemıydım sızdede boyle seyler oluyrmu ya neden oldu anlamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?