çigdemmm san dedim kısss yemek mı yapcan kahvaltımı??? sadece kendıne mı bıde???
Karabağlarda diğer gezdiğim yerler çok içime sinmedi açıkçası... Ama benim gitmediğim arkadaşımın gidip anlaştığı beğendiği bir yer var adı Aliş fiyatlar uygunmuş ama kalite olarak nasıl bilemiyorum canım. Mesela çekmecelerde fren sistemi olması çok önemli benim için parmaklar sıkışmasın diye ama bu özellik her yerde bulunamayabiliyor. Ben kalite olarak bir Kardeşler'i bir de Hello Baby'yi beğenmiştim (Hello Baby de Meltem mobilya satıyo) ama Hello Baby biraz daha pahalı Kardeşler'e göre.
canım şimd kılo alıyoruz ya hıza bacaklar arası falanda şişiyo kılo falanda alınca tabı sürtme yapıyo ondanda pişik olabılıyo canım
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
sier cim aynı kilodayız bende 54 le kaldım 64 oldum, aynen bende pek bişey yemiyorum, yediklerim aynı ama kilo alıyorum, ayrıca yine aynı şekilde birtek göbeğim çıktı, diğer yerlerim öyle şişmedi , yani aldığımıda belli etmiyorum
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
he şeymacım bana mı dedin canım sen makarna pişirdim peynir koydum üstüne şimdi afiyetle yiyorum bitanem:))))
saol canım yenı gordum yazfdgnı ya kıloda aldı bende gıdıyor basını napıcam bılmıyorum 70le hamıle kaldım suan 82kıloyumpişik kremı bısey yapmaz dımı?
yA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN şimdi de net koptu ama geldi odamın rengi çok güzel olmul ben çok beğendim valla tutuncu da değil pembe:) Bakalım eşyalarla nasıl duracak. Hiç boya kokusu da yoktu marshall fashıon serisini tavsiye ederim
Canım valla annemler merak ediyor ama eşimin taraf hele hiç arayıp sormuyorlar bile!kayınvalidem yok benim ondanmıdır bilmiyorum.Görümcem diğerleri hiç kimse aramıyor bile.aman takmıyorum artık annemler eşim sağolsun biz alıyoruzda yapıyoruzda kimseye ihtiyacımız yok şükür:dilcikar:.[/QUO
benım kayınvalıdem var ama yok gıbı bısey cok ucuz seyler pesınde cocuk yapın dıye basımızn etını yedı bebıs var daha hıc bısey almadı bı kac kıyafet dısında bızımkıler neler neler yaptılar ama gıcık olmamak elde degıl bıde maddı durumuda cok ıyı ama dedıgın gıbı eşim ve aılem sagolsun
ayyy ınsallah sunı sancısız dikişşşiz bı normal dogum ıstıyorum:):)
iyi diyelım ıyı olalım ıste bı yandan utu yapıyorum bı yandanda pısık oldumaz bısey ama hamılelıkte cok zormus yaffffffffffff pısık kremı surdum bısey olurmu dıye soruyorum herkese sen nasılsın
benim kayınvalidemde iki lafından biri çok heycanlıyım diyor ay sürekli kızımızı hayal ediyordum diyor ama bu çocuk doğunca ne giyicek nerde yatıcak diye düşünmüyor ben annemin aldığı hiç bi şeyi söylemiyorum sanki hiç bi şeyi yokmuş gibi davranıyorum oda tınlamıyorum umrunda değil
hıh hadi güle güle kullanın akşama tam fotosunu çek te yarın koyarsın olur mu?
buarada 2.isime niye gerek duydunuz aslında çok güzel ama ben iki isim taraftarı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?