2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hello babye de hafta sonu gidecektik yalan oldu:))yarın gideceğim nasipse )))
hiç gitmedim çok merak ediyorum orasını da.bebek mobilyası olduğunuda bilmiyordum mesela :))
şöle bi iki üç dükkanı gezmeyi planlıyorum bende bunların içinde alişte var tabii.
aliştede fiyatlar çook uçuk diye duymuştum ben ama gitmedim emin de değilim.

yA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN şimdi de net koptu ama geldi odamın rengi çok güzel olmul ben çok beğendim valla tutuncu da değil pembe:) Bakalım eşyalarla nasıl duracak. Hiç boya kokusu da yoktu marshall fashıon serisini tavsiye ederim

canım şimd kılo alıyoruz ya hıza bacaklar arası falanda şişiyo kılo falanda alınca tabı sürtme yapıyo ondanda pişik olabılıyo canım

saol canım yenı gordum yazfdgnı ya kıloda aldı bende gıdıyor basını napıcam bılmıyorum 70le hamıle kaldım suan 82kıloyum pişik kremı bısey yapmaz dımı?

Canım valla annemler merak ediyor ama eşimin taraf hele hiç arayıp sormuyorlar bile!kayınvalidem yok benim ondanmıdır bilmiyorum.Görümcem diğerleri hiç kimse aramıyor bile.aman takmıyorum artık annemler eşim sağolsun biz alıyoruzda yapıyoruzda kimseye ihtiyacımız yok şükür:dilcikar:.

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım

iyi diyelım ıyı olalım ıste bı yandan utu yapıyorum bı yandanda pısık oldum az bısey ama hamılelıkte cok zormus yaffffffffffff pısık kremı surdum bısey olurmu dıye soruyorum herkese sen nasılsın

Cnm senle kader arkadaşıyız desene kaydirigubbakcemile3

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım

Merhaba hoşgeldin cnm sen nasılsın..

he şeymacım bana mı dedin canım sen makarna pişirdim peynir koydum üstüne şimdi afiyetle yiyorum bitanem:))))

ohh afıyet olsun canım..:)

saol canım yenı gordum yazfdgnı ya kıloda aldı bende gıdıyor basını napıcam bılmıyorum 70le hamıle kaldım suan 82kıloyum pişik kremı bısey yapmaz dımı?

canım bebişlerede kullanıldıgına gore mantıklı olanı yapmaz... ama sen yınede bı oku pısık kremının arkasını onunu veya netten arastır bı yapıyomu yapmıyo mu?

ayyy ınsallah sunı sancısız dikişşşiz bı normal dogum ıstıyorum:):)

hıh hadi güle güle kullanın akşama tam fotosunu çek te yarın koyarsın olur mu?
buarada 2.isime niye gerek duydunuz aslında çok güzel ama ben iki isim taraftarı değilim.

benim kayınvalidemde iki lafından biri çok heycanlıyım diyor ay sürekli kızımızı hayal ediyordum diyor ama bu çocuk doğunca ne giyicek nerde yatıcak diye düşünmüyor ben annemin aldığı hiç bi şeyi söylemiyorum sanki hiç bi şeyi yokmuş gibi davranıyorum oda tınlamıyorum umrunda değil

ayyy ınsallah sunı sancısız dikişşşiz bı normal dogum ıstıyorum:):)

Bende aynen cnm..ama yinede allahıma hakkımızda hayırlısını yaşatsın,bizim için en sağlıklısı,en iyisi,en risksiz olanı neyse o doğum şekli olsun diye dua ediyorum.

geçmiş olsun onatcım bende bilmiyorum valla birşey olurmu bizde ii çok şükür ne olsun geçinip gidiyoruz işte :)

Merhaba hoşgeldin cnm sen nasılsın..[/QUOTE]

iii canım benim seni sormalı

benımkıde aynı :) sınır edıyor benı yaaaaaaaaaaaaa

hıh hadi güle güle kullanın akşama tam fotosunu çek te yarın koyarsın olur mu?
buarada 2.isime niye gerek duydunuz aslında çok güzel ama ben iki isim taraftarı değilim.

İleride Masal hanım filan diye dalga geçmesinler diye düşündüm alternatifi olsun

gördüğüm kadarıyla kaynanalardan şikayetçiyiz benim kaynanamda iii allahı var ama annemin yaptığının yarısını yapmıyor anca daha var diyip duruyor ben alacağım yapacağım diyor ama hiç umudum yok onun içinde hiç birşey istemiyorum ondan ben yaparım allahın izniyle oğluşuma her şeyi sağlık sıhat olsunda halledilir be kızlar

dun canan annemle konustum işte hastane işini... ben ozelde yapmak ıstıyorum dogumu rahat olsun dıye... annem dediki valla ozel hastanenın hemşirelerı dogum yapmaya devlet hastanesıne gıdıyolarmıs cok sasırdım dedı... karsıda komsusu vardı hemsıre o soylemıs.... bende cok sasırdım özel hastanenın hemşirelerı devlete dogum yapmaya gıdıyolar nası bısey ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…