2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sürekli izmire gidip geliyor kayınvalidem bi seferinde de şunu aldım demedi insan bi tulum alır yani içinden gelmiyor demekki ne diyim bende laf soktum tabi izmire alışverişe gidicez diye ne dese beğenirsiniz ay bende hep bebek mağazalarına baktım tam alıcam hep bi şey çıktı vakit olmadı bahaneye bakarmısınız

herkes küsüyo cvp verilmeyince bi ben küsmüyorum huu huu kızlar kapı süsü diyorum yapan yapacak olan var mı ama cvp verilmediğine göre yok ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeyim:)

canım ben yeğenimin sünnetinde yapmıştım kartondan simit gibi yuvarlak kestim taabi daha büyüğünü tepsi koyup çizdim sonra daha küçük bir tepsi koyup çizdim çizili yerlerden kestim ortası delik daire oldu sonra mavi tül aldım onu iyice sardım baya fazla kat şişman oluncaya kadar sardım canım sonra altlardan kuyruk yaptım üzerinede dışarıda satılan kelebek gibi figürler aldım silikonla yapıştırdım ortasınada fotoğrafını koydum boşluk olan yere sonra kapıya tül geçirdim çapraz şekilde ortasında silikonla süsü yapıştırdım herkes çok beğendi hazır sandılar ama halasının marifeti olmuştu odasınıda çok güzel süsledim emin önünden çok güzel süsler aldım

iii canım benim seni sormalı[/QUOTE]

Bizde haziranı bekliyoruz bakalım.k.validem haziran gibi herşeyini bi kerede alırız filan diyo ama görcez bakalımmmm...zaten normaldede pek öle çoluğa çocuğa meraklı seven bi tip değildir.

bahaneler okadar cokkı bende laf vudum bebek arabası almadan :) bızımkı dıyrkı daaha erken almayın bebek arabsı belkı hedıye getıren olur dıyor cocugun babannesı almamıs 500tl dısardan tanıdık hedıye getırırmıs puhhhhh bence bılerek yapyrlar benım aılem herseyımı alıyor goruyor herseyı bızımkılere yuklemeye calısıyor ben onu anladım

ne güzel eline sağlık bende şimdi netten gördüm denizde yüzdüğümüz simit varya makarna işte çember kısmını onunla yapmışlardı tombiş olduğu içinde çok kurdele sarmaya gerek yok . aslında hazırda alınabilir çok pahalı değil ama bende bunuda ben yaptım kızıma demek istiyorum opuyorumnanaktan

ben kayınvalidemin doğum hediyesi olarak bana ne yapacağını merak ediyorum geçen hamileliğimde tam altın hazırlamış ablama söylemiş ama nasip olmadıbakalım bunda ne yapacak bebbeğe yapar ondan şüphem yok ama şöyle birşeyde var bizim keseler bir kayınpederime eşim harçlık veriyor annesinede arada veriyor ama olsun biriktirip bir şeyler yapmaya çalışıyor

Benim bildiğim babaanneler oğullarının çocukları olduğu için daha bi yakın olurlar,daha bi farklı olurmuş filan derler ama bizdekilerde böyle bi durum yok galiba..anneannelerde var yinede ne varsa..hep onlar daha meraklı daha bi ilgili oluyolar.anlamadım gitti ben bu işi.ama benim annem abimin eşide hamile şu an,bana ne alınıyosa aynen onada alıyo hemde severekten yanii..sonuçta o da torun bu da torun..

masal ece de çok güzel ama bak ne düşünüyorum.kızını hayat boyu seven insanlar masal diyecekler sevdiği de öyle diyecek bence.:)))

Bence de en azından babası ve ben Masal diycem o bizim Masal'ımız. Hem de ömrümün en güzel masalı

Bu arada kaynananın birşey yapmamasından şikayet edenler şükretsin benimki bir de kızı evlenecek benden bekliyor kızına bir şeyler yapmamı yatın kalkın şükredin "aaa peşin mi aldınız kızın odasını" dedi bize gözü kalacak

bizimkide öyle işte düğünde de aynısını yaptı ay ne gerek var fazla fazla yapmaya diyip anneme yıktı herşeyi şimdi akıllandım ben annemin aldığı hiç bi şeyi söylemiyorum ama bizimkinde yine tık yok aman yapmasın ben alıcaklarımın yarı parasını alırım ondan hahah kötü gelinim alsanaalsanasmile

kızlarrr size bısey sormak ıstıyorum...
sizce bi babanın ılgısız olması cocuklarıyla karısına hıc ıyı davranmaması o evin annesının babanın davranıslarından etkılenıp cocuklarıyle hıc ılgılenmemsıne onları boşvermesı sizce kabul edılır bişey mı???

kabul edilmez ama böyle davrananlarda çok karı koca ilişkileri ne kadar iyi olursa çocuklar o kadar sağlıklı büyüyor yani annede de suç var babada da

bizde bebek arabasını kızın annesi alır o yüzden benim annemler alacak bir tek park yatak alıcam ben birde anakucağı hem evde kullanmalık hemde dışarıda kullanmalık iki tane ikisinide beğendim dışarıda kullanmalık kraftınkini 160 civarı evde ki ficher price oda 85 tl ikiside güzel hoşuma gitti

iii canım benim seni sormalı

Bizde haziranı bekliyoruz bakalım.k.validem haziran gibi herşeyini bi kerede alırız filan diyo ama görcez bakalımmmm...zaten normaldede pek öle çoluğa çocuğa meraklı seven bi tip değildir.[/QUOTE]

bende beklerim beklemesine ama yapmaycak belli şimdiden çalışırsın çocuğunuza parayla ben bakarım diyen bir kadın ayriyetten ben ağırlaşmadan her şeyini görerek almak istiyorum buda şuç sayılmaz yani

Evet tatlım ya kişiden kişiye değişiyor demekki!benim annemde abimin eşine özene bezene yapmıştı hatta bende o kadar özenmiştim ki herşeyini almaya çalışmıştım.Şaşırıyorum ben maddi beklenti deil zaten bu nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyolar ona şaşırıyorum.Biraz kıskançlık oluyor galiba torundan çok çocuğumuzu iice kaybettik bizimle hiç ilgisi kalmaz artık diemi düşünüyolar anlamıyorum.

yaaa bak oda bir fikir olmuş kendin yaptınmı daha bir seviniyorsun canım gurur duyuyorsun emek sarfetmek inasının hoşuna gidiyor canım

valla bızımkıde dugunde oyle yaptı ama benım canımı hala sıkıyor bızımkıler enayı yerıne koyuyor.esımde bılıyor farkında ama hıc bısey demıyor yanı tepkı vermıyor ben onun yerınde olsam derım sız ne yapıyorsunuz dıye erkekler garıp ya tek basımıza evde konusurken dıyr hıc bısey yapmıyor bızımkıler dıye ama yuzlerne annem nasılsın faln benı sınır edıyor neyse bosverelımde bebısler etkılenmesın sen naptın bebısın odasını ınsallah haftaya hazırlıycaz bız.sen naptın?

gulerek kullansın bebısın canım bızde kayınvalıde alır bebek arabasını bızde kız annesı bebıse besık getırırır bızımkıler oda takımı aldılar bende ayrıca bas ucuma park yatak aldım kraftın oda cok kullanıslı duruyor :) bence bı tane anakucagı yeter ya altını sıler ıcerıde koyarsın 2 tane alma ama yınede sen bılırsın

kabul edilmez ama böyle davrananlarda çok karı koca ilişkileri ne kadar iyi olursa çocuklar o kadar sağlıklı büyüyor yani annede de suç var babada da

demı tatlım ama babanın durumu bellı artık hıc ılgılenmııyo hatta şiddetı var ama annenın cocuguna sahıp cıkması gerekmez mı??

aaaaahh aaaahhh canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…