2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım herkese herşey söylenmez... ben öğrendim bunu... aynı tepkiyi ben de bazı arkadaşlarımdan alıyorum... peşin aldığımız şeyleri taksitle aldık ödüyoruz diyorum... ne yapim yalan söylemek zorunda bırakıyorlar insanı.... peşin aldık dediğimde ki yüz ifadesini unutamıyorum çünkü :)))

sonra her konu da aynı laf vurma kızım sizin paranız var dercesine size bişey olmaz boşuna yok deme falan der gibi konuşuyor... biz de altın saraylarda yaşamıyoruz yani... sıkıntıya girip para biriktiriyoruz insanların onda bile gözü kalıyor...

sağol canım senin bebişinde güle güle büyüsün odasında bende kraftın park yatağını düşünüyorum canım diğer anakucağı oto koltuğu olarakta kullanılıyor canım onu muhtemelen arabada bırakırız canım evdeki çok şeker caım sallanıyor oyuncakları var müzikli falan uyutmak içinde kullanışlı canım kayınvalidem bakıcak benim rahat eder belki bebiş onda oda zorlanmaz ayakta sallansın istemiyorum ama başarabilcezni bilmiyorum tabi canım

Son düzenleme:

sormayın canım ya bızdede aynı sey oluyor ben nazara ınanırım valla onlar oyle yapınca ben hastalanıyorum bende bundan sonra hep oyle taksıtlı aldık dıyıcem bbebsımın esyalarınıda kımseye gostermıycem

hım anladım ınsallah zamanında gelır bebısler hayırlısıyla dogarlarda :) gulerek kullanın canım ben artık carsıya cıkmak ıstemıyorum her carsıya cıkısımda saldırıyorum her tarafa bebıse ne gorsem alıyorum kendıme engel olmalıyım artık !!!

Aynen canım eşimin ikramiyesini sakladım ben odayı almak için onlar yiyip içiyor kızı benim yaşımda benim 5 katım masrafı var bir de çalışmıyor peşin alınca gözleri kalıyor ben de söylemiycem artık

MErhabalar kızlarr..Bu gün hiç zamanım olmadı yazmaya.Yarın misafirlerim var acaip yoruldum ya.Sabahtan tatlı yapıyorum.Kayınvalidem de temizlikte..Henüz bitiremedi kadıncığaz.Yardım edeyim diyorum izin vermiyor...Utandım yaa....

mrhba cnm.cok yorma kendını mısafırler anlayısla karsılar senı hamılesın kayınvalıdenede maşallah allah bozmasın ne guzel bızımkı hayatta yapmaz oyle yardımlar :)

mrhba cnm.cok yorma kendını mısafırler anlayısla karsılar senı hamılesın kayınvalıdenede maşallah allah bozmasın ne guzel bızımkı hayatta yapmaz oyle yardımlar :)

Evet canım yardım eder.İyi huyları çok ama kötü huyları da var hıhıhı.Ben azcık dinleneyimm..

işim vardı şimdi gelebildim bu arada benimde midem tuttu gerçi geçen aylar çok mide ağrısı çektim artık bunları umursamıyorum

ben temizliği eşime yaptırıyorum bi vileda sopasını alıyorm elime o kadar valla eşim bende detaylı temizliyor sağolsun yatağımızı bile çekmiş geçen gün altını süpürmüş ben olsam çekmezdim derin temizlik olmadıktan sonra:))

Bizdede eşim yapıyo hihihihii..süpürge tutuyo, viledayı yapıyo, küvetide fırçalıyooo ohhh bana sadece toz almakla lavabo,tuvalet kalıyooo..önceden katiyyen yapmazdı ama tabi bu durumda yapıyoo..valla annesi gencecik karşı apartmanımızda oturuyo ama hafta sonu gelip yapayım demiyo..bende bilerek oğlun yaptı koca evi temizledi diyorum belki biraz utanır gibilerinden amaaaaa nerdeeeee...valla oğlu da bu durumdan memnunsa yani annesi orda dururken kendi yapıyosa onada diyecek sözüm yok..yapsın o zaman..ay benim erkek kardeşim olcak o durumda annem hayatta yaptırmaz..ki benim annem k.validemden 10 yaş büyük ve tansiyon hastası..bizimki genç kız gibi hiç yıpranmamış halde vallaaa...

Benim eşim hayatta ev işi yapmaz omurgam kırıldı onda bile kadın tuttuk annem geldi ama paşa çorabını kaldırmadı. Hayatta işi olmaz gerçi bana da yaptırmıyor sağolsun ama yardım im-kan-sızzzz

Aynısı cnm benimkide hiiiççç güzel temizlik yapmıyo bide kullandığı herşeyi paldır küldür hor kullanıyo sinir oluyorumm..eşyalarımın anasını ağlatıyo..daha önce geldi bi kaç kere yapmaya o da nerdeyse 15 gün arayla..iki temizlik arası evi b.k götürüyordu resmen..normalde haftada bir yapılması gerektiğini bilmiyormu..ay nasıl vicdan bu böyle diyorum bazen.yani sonuçta senin evladının evi orası.göz göre göre nasıl böyle mahvediyosun onun evinide..hiç ilgilenmiyosunn..bikaçkere geldi işte,bizde 3 balkon var sadece mutfak tarafı yıkanmış gerisi leş gibi..yerleri sadece süpürmüş.viledayla almamış..bide tozunu aldığı şeylerin yerlerini hep yamuk yamuk koymuş.ondan sonra yarım saat düzeltme işleri yapıyorum..ahh ahh annecim sen enayisin bak milletin analarının hiç bişey umurundamıııı........

Benim eşim hayatta ev işi yapmaz omurgam kırıldı onda bile kadın tuttuk annem geldi ama paşa çorabını kaldırmadı. Hayatta işi olmaz gerçi bana da yaptırmıyor sağolsun ama yardım im-kan-sızzzz

Bizimki de öyle canım... yemek yer tek bir tabak alıp lavaboya bile götürmez... herşeyi benden ister... ama gideyim kayınvalidemlere söylicem bu sefer çok kötü yetiştirmişsin oğlunu bu halimde bile eline bişey alıpta yardım etmiyor... hoş o kızlarına karşı bile öyle.. oğluna ne yapsın... kızlar kaç yaşlarına geldiler hala bütün işleri kayınvalidem yapıyor evde... bazen de üzülüyorum ama napim :)

bunların dilleri ancak bize uzar analarına açıp tek kelime etmezler, benimde yardımcım var evde, haftada 2 gün geliyo , çalışıyorum yapamıyorum, çalışmazken haftada 1 gün yetiyodu ama şimdi ütüydü, temizlikti zor valla, bide ev büyük , ben yapamıyorum, bizimkide söelniyo sanki ne iş yapıyosun diye, annesinin yatılı yardımcısı var ama, hiç umrumda değil gerçekten, şimdiden dedim bende yatılı alcam diye[/QUOTE]

Evet cnm valla aynı dediğin gibi ancadilleri bize uzuyooo erkek milletinin.bende artık söylendim napayım.bak dedim şu balkonların haline hiç yıkanmıyo.ordan evin içine toz girmezmi yıkanmazsa haftalarca..yerleri gösterdim lekeli..vileda yapmıyo dedim..bizim evde çok büyük..ben çalışan bi insan olarak bile her hafta bu kocaman evin altını üstünü tertemiz yapıyorum annen niye yapamıyo dedim artık..hiçç ses etmiyoo.sen beğenmezsin zaten aşırı titizsin diyooo...bende sen erkek olduğun için anlamıyosun işte evin işlerinin nasıl yapılması gerektiğinden diyorum.bende sana olması gerekenleri söylüyorum fazlasını değil zaten diyorum..kapılar,fayanslar,mutfak dolaplarını filan saymıyorum diyorumm..hani anlasın gibilerinden..ozaman ben yaparım diyo..iyi diyorum bende sen yap utanmadan..ayyy kafayı yicemm ne diyeyeim daha..insan sapla samanı ayırıp ona göre yorum yapar ona göre davranır ona göre konuşur annesine ama nerdee..bende zaten bebiş olsun haftada bir temizlikçi alcam..

benim eşimde hiçç yapmazdı inanırmısınız eve beraber girerdik o pc başına otururdu ben yemek bulaşık çay bide sürekli bi şeyler isterdi yemek içmek için gece yatana kadar ama şimdi acısını çıkartıyorum yemekte 1 aydır falan yapıyorum yapmıyordum mecburen yapıyordu balkonları bile yıkatıyorum eşim için mucizevi bir durum ama mebur yapmazsa temizlikçi çağırıyorum oda çok pahalı şimdi bide kredi ödüyoruz kızımız için para biriktirmemiz lazım o yüzden eli mahkm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…