Bence de en azından babası ve ben Masal diycem o bizim Masal'ımız. Hem de ömrümün en güzel masalı
Bu arada kaynananın birşey yapmamasından şikayet edenler şükretsin benimki bir de kızı evlenecek benden bekliyor kızına bir şeyler yapmamı yatın kalkın şükredin "aaa peşin mi aldınız kızın odasını" dedi bize gözü kalacak
gulerek kullansın bebısın canım bızde kayınvalıde alır bebek arabasını bızde kız annesı bebıse besık getırırır bızımkıler oda takımı aldılar bende ayrıca bas ucuma park yatak aldım kraftın oda cok kullanıslı duruyor :) bence bı tane anakucagı yeter ya altını sıler ıcerıde koyarsın 2 tane alma ama yınede sen bılırsın
canım herkese herşey söylenmez... ben öğrendim bunu... aynı tepkiyi ben de bazı arkadaşlarımdan alıyorum... peşin aldığımız şeyleri taksitle aldık ödüyoruz diyorum... ne yapim yalan söylemek zorunda bırakıyorlar insanı.... peşin aldık dediğimde ki yüz ifadesini unutamıyorum çünkü :)))
sonra her konu da aynı laf vurma kızım sizin paranız var dercesine size bişey olmaz boşuna yok deme falan der gibi konuşuyor... biz de altın saraylarda yaşamıyoruz yani... sıkıntıya girip para biriktiriyoruz insanların onda bile gözü kalıyor...
sağol canım senin bebişinde güle güle büyüsün odasında bende kraftın park yatağını düşünüyorum canım diğer anakucağı oto koltuğu olarakta kullanılıyor canım onu muhtemelen arabada bırakırız canım evdeki çok şeker caım sallanıyor oyuncakları var müzikli falan uyutmak içinde kullanışlı canım kayınvalidem bakıcak benim rahat eder belki bebiş onda oda zorlanmaz ayakta sallansın istemiyorum ama başarabilcezni bilmiyorum tabi canım
canım herkese herşey söylenmez... ben öğrendim bunu... aynı tepkiyi ben de bazı arkadaşlarımdan alıyorum... peşin aldığımız şeyleri taksitle aldık ödüyoruz diyorum... ne yapim yalan söylemek zorunda bırakıyorlar insanı.... peşin aldık dediğimde ki yüz ifadesini unutamıyorum çünkü :)))
sonra her konu da aynı laf vurma kızım sizin paranız var dercesine size bişey olmaz boşuna yok deme falan der gibi konuşuyor... biz de altın saraylarda yaşamıyoruz yani... sıkıntıya girip para biriktiriyoruz insanların onda bile gözü kalıyor...
MErhabalar kızlarr..Bu gün hiç zamanım olmadı yazmaya.Yarın misafirlerim var acaip yoruldum ya.Sabahtan tatlı yapıyorum.Kayınvalidem de temizlikte..Henüz bitiremedi kadıncığaz.Yardım edeyim diyorum izin vermiyor...Utandım yaa....
mrhba cnm.cok yorma kendını mısafırler anlayısla karsılar senı hamılesın kayınvalıdenede maşallah allah bozmasın ne guzel bızımkı hayatta yapmaz oyle yardımlar :)
ben temizliği eşime yaptırıyorum bi vileda sopasını alıyorm elime o kadar valla eşim bende detaylı temizliyor sağolsun yatağımızı bile çekmiş geçen gün altını süpürmüş ben olsam çekmezdim derin temizlik olmadıktan sonra:))
Bizdede eşim yapıyo hihihihii..süpürge tutuyo, viledayı yapıyo, küvetide fırçalıyooo ohhh bana sadece toz almakla lavabo,tuvalet kalıyooo..önceden katiyyen yapmazdı ama tabi bu durumda yapıyoo..valla annesi gencecik karşı apartmanımızda oturuyo ama hafta sonu gelip yapayım demiyo..bende bilerek oğlun yaptı koca evi temizledi diyorum belki biraz utanır gibilerinden amaaaaa nerdeeeee...valla oğlu da bu durumdan memnunsa yani annesi orda dururken kendi yapıyosa onada diyecek sözüm yok..yapsın o zaman..ay benim erkek kardeşim olcak o durumda annem hayatta yaptırmaz..ki benim annem k.validemden 10 yaş büyük ve tansiyon hastası..bizimki genç kız gibi hiç yıpranmamış halde vallaaa...[/QUOT
bunların dilleri ancak bize uzar analarına açıp tek kelime etmezler, benimde yardımcım var evde, haftada 2 gün geliyo , çalışıyorum yapamıyorum, çalışmazken haftada 1 gün yetiyodu ama şimdi ütüydü, temizlikti zor valla, bide ev büyük , ben yapamıyorum, bizimkide söelniyo sanki ne iş yapıyosun diye, annesinin yatılı yardımcısı var ama, hiç umrumda değil gerçekten, şimdiden dedim bende yatılı alcam diye
http://www.annekaz.com/2009/12/hamileler-icin-ozel-yastk.html bakın pek güzel
ay ben kayınvalideme yap demem zaten hiç güzel temizlik yapmıyor hep üstün körü ama eşim maşallah nerden öğrendiyse güzel yapıyor gerçi güzel yapmazsa biliyor ki ben girişirim sanırım o yüzden elinden gelenin en iyisini yapıyor
Benim eşim hayatta ev işi yapmaz omurgam kırıldı onda bile kadın tuttuk annem geldi ama paşa çorabını kaldırmadı. Hayatta işi olmaz gerçi bana da yaptırmıyor sağolsun ama yardım im-kan-sızzzz
http://www.annekaz.com/2009/12/hamileler-icin-ozel-yastk.html bakın pek güzel
ay ben kayınvalideme yap demem zaten hiç güzel temizlik yapmıyor hep üstün körü ama eşim maşallah nerden öğrendiyse güzel yapıyor gerçi güzel yapmazsa biliyor ki ben girişirim sanırım o yüzden elinden gelenin en iyisini yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?