bunların dilleri ancak bize uzar analarına açıp tek kelime etmezler, benimde yardımcım var evde, haftada 2 gün geliyo , çalışıyorum yapamıyorum, çalışmazken haftada 1 gün yetiyodu ama şimdi ütüydü, temizlikti zor valla, bide ev büyük , ben yapamıyorum, bizimkide söelniyo sanki ne iş yapıyosun diye, annesinin yatılı yardımcısı var ama, hiç umrumda değil gerçekten, şimdiden dedim bende yatılı alcam diye
aaaaaa yastığa bayıldım süpermiş :sm_cool:
benim eşimde hiçç yapmazdı inanırmısınız eve beraber girerdik o pc başına otururdu ben yemek bulaşık çay bide sürekli bi şeyler isterdi yemek içmek için gece yatana kadar ama şimdi acısını çıkartıyorum yemekte 1 aydır falan yapıyorum yapmıyordum mecburen yapıyordu balkonları bile yıkatıyorum eşim için mucizevi bir durum ama mebur yapmazsa temizlikçi çağırıyorum oda çok pahalı şimdi bide kredi ödüyoruz kızımız için para biriktirmemiz lazım o yüzden eli mahkm
evet yastık çok güzel muhtemelen çok rahattır yatması ama nerden bulup alıcaz olumunekankayizsmile
benim eşimde hiçç yapmazdı inanırmısınız eve beraber girerdik o pc başına otururdu ben yemek bulaşık çay bide sürekli bi şeyler isterdi yemek içmek için gece yatana kadar ama şimdi acısını çıkartıyorum yemekte 1 aydır falan yapıyorum yapmıyordum mecburen yapıyordu balkonları bile yıkatıyorum eşim için mucizevi bir durum ama mebur yapmazsa temizlikçi çağırıyorum oda çok pahalı şimdi bide kredi ödüyoruz kızımız için para biriktirmemiz lazım o yüzden eli mahkm
Alcam cnm yoksa koca evle bide bebek varken hayatta uğraşamam bananee..
hahaha bizim balkonlarda çok büyük, yazın daha sık yıkanması gerekiyo ya, yıka bana yardım et dediğimde ben siteye karşı balkon yıkamam diyoo erkekk
Bizimkine iş yerinden bi gün tfon ettim.o günde çamaşırlarım vardı biraz balkonda ipte.yağmur başlamıştı.aradım topla diye..aynı seninki gibi insanlara karşı çamaşır toplamam ben demezmiiiiiiiiiii......yaaaaa işteeeeeeee...
ama çok komik oluyor yapıyor temizliği akşam başlıyor oy belim ağrıyor oy çok terlemişim inşallah hasta olmam. bide erkekler laf eder işten gelince hanımlar temizlik yaptık diye laf ediyolar ne var temizlikte herşeyi makineler yapıyo derler:))))
bu arada ben hala çatlak kremi almadım roc almayı düşünüyorum sizler ne kullanıyorsunuz
sevgili arkadaşlar devlet hastanesine gittiğim için nihayet bir hafta sonra bu gün ayrıntılıya girebildim 1 hafta sonraya gün veriyorlar çok korkuyordum çünki bebişin hareketlerini çok hissetmiyordum birde şimdiye kadar 3 kg aldım bir şeymi var diye hep dua ettim ama allaha şükür iyiymiş kızlar bebiş
sevgili arkadaşlar devlet hastanesine gittiğim için nihayet bir hafta sonra bu gün ayrıntılıya girebildim 1 hafta sonraya gün veriyorlar çok korkuyordum çünki bebişin hareketlerini çok hissetmiyordum birde şimdiye kadar 3 kg aldım bir şeymi var diye hep dua ettim ama allaha şükür iyiymiş kızlar bebiş
Ay ne bitmez günmüş
Merhaba cnm..herşeyin güzel çıkmasına iyi olmasına çok sevindim..ne güzel daha 3 kilo almışsın..peki bebiş için ağırlık boy söyledimi dr?
hadi gözün aydın cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?