2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm valla aynı dediğin gibi ancadilleri bize uzuyooo erkek milletinin.bende artık söylendim napayım.bak dedim şu balkonların haline hiç yıkanmıyo.ordan evin içine toz girmezmi yıkanmazsa haftalarca..yerleri gösterdim lekeli..vileda yapmıyo dedim..bizim evde çok büyük..ben çalışan bi insan olarak bile her hafta bu kocaman evin altını üstünü tertemiz yapıyorum annen niye yapamıyo dedim artık..hiçç ses etmiyoo.sen beğenmezsin zaten aşırı titizsin diyooo...bende sen erkek olduğun için anlamıyosun işte evin işlerinin nasıl yapılması gerektiğinden diyorum.bende sana olması gerekenleri söylüyorum fazlasını değil zaten diyorum..kapılar,fayanslar,mutfak dolaplarını filan saymıyorum diyorumm..hani anlasın gibilerinden..ozaman ben yaparım diyo..iyi diyorum bende sen yap utanmadan..ayyy kafayı yicemm ne diyeyeim daha..insan sapla samanı ayırıp ona göre yorum yapar ona göre davranır ona göre konuşur annesine ama nerdee..bende zaten bebiş olsun haftada bir temizlikçi alcam..[/QUOTE]

bak işte annesine söyliyemediği için ben yaparım diyo, yazık valla, neden böyle bunlar
al tabi için rahat eder, sözün parana geçer en azından

hahaha bizim balkonlarda çok büyük, yazın daha sık yıkanması gerekiyo ya, yıka bana yardım et dediğimde ben siteye karşı balkon yıkamam diyoo erkekk

ama çok komik oluyor yapıyor temizliği akşam başlıyor oy belim ağrıyor oy çok terlemişim inşallah hasta olmam. bide erkekler laf eder işten gelince hanımlar temizlik yaptık diye laf ediyolar ne var temizlikte herşeyi makineler yapıyo derler:))))

Bende temizlikçi tutarız olmazsa diyorum bizimkininde şimdlik eli mahkum kendi girişiyo..yoksaa aynı seninki gibi normalde hayatta hiç biş yapmaz eline bekler herşeyi nerdeeee..bazen şaşıyom temizlik yapıyo diye ama dediğim gibi parasal anlamda biraz eli mahkum olunca seve seve yapıyooooo..valla umrumda değil biri yapsında kim yaparsa yapsın.k.validem hariç tabi.zaten yaptığıyla yapmadığı pek belli olmuyo...

Bizimkide ter içinde kalıyo özellikle süpürge tutarken ..sonra biraz dinleneyim öldüm diyo mola veriyo..yaa bak diyorum sen bi iş yapıyosun ölüyon ben bu evin heryerini tek başıma haftada bir gün temizliyorum ben napayım.sen erkek halinle öldüm diyosun diyorum..bide o gün temizlik yapınca sakın yere bişey dökme sakın şöle yapma filan diyor...hihihii.. ama iyi oluyo böylece öğrenmiş oluyo evde daha titiz davranıyo..

kızlar bizleri allah kimseye muhtac etmesin kocalara bile ben yemek yapamadığım zamanda eşim bir makarna haşlar oda çok pişmi birde et kızartır bir sürüde kapris yapardı kıymet bilmez bunlar

sevgili arkadaşlar devlet hastanesine gittiğim için nihayet bir hafta sonra bu gün ayrıntılıya girebildim 1 hafta sonraya gün veriyorlar çok korkuyordum çünki bebişin hareketlerini çok hissetmiyordum birde şimdiye kadar 3 kg aldım bir şeymi var diye hep dua ettim ama allaha şükür iyiymiş kızlar bebiş

kızlar bizim evimiz dublex yatak odası üst katta ve altınolukta doğalgazda yok yatak odası ve salonda klima var yani ahşap karyola çok istememe rağmen alamadım iki park yatak aldık biri yatak odasına biri salona biri pier cardin biride chicoikiside çok sağlam kızlar tavsiye ederim tecrübeli anneler par yatak öneriyorlar nedenini anladım kızlar alınca bir kere tek başınıza katlayıp kenara koyabilirsiniz çok basit kurmasıbirde iyibir marka alırsanız gerçekten sağlam kızlar bebişin yatağıda bayağı pahalıya geliyor içine yatak nevresimi battaniyesi yatak koruyucusu hele birde dönence ve
cibinlikte alayım derseniz

Merhaba cnm..herşeyin güzel çıkmasına iyi olmasına çok sevindim..ne güzel daha 3 kilo almışsın..peki bebiş için ağırlık boy söyledimi dr?

hadi gözün aydın cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Merhaba cnm..herşeyin güzel çıkmasına iyi olmasına çok sevindim..ne güzel daha 3 kilo almışsın..peki bebiş için ağırlık boy söyledimi dr?

saol canım söylemedi bilmiyorum

Ben diyorum benim kocişimden dünyada 1 tane daha yoktur.
önceleri hiç bilmezdim nasıl temizlik yapar nasıl eder.Yaptırmadım hiç
çünkü ama şimdi mecbur bana yardım ediyor.Yardımı da bırak ona kalsa
hiçbirşey yaptırmayacak.Normalde yapmaz akıl da etmez şurası kirlenmiş
temizliyeyim diye ama ben temizliğe başlarsam hiç hiç hiç kıyamaz bana
elinden gelenin en iyisini ve bütün zamanını harcar bitanem benim.
Pazar günü bir temizlik yapmışız saatlerce.Balkonu yıkadı bir güzel.
evi süpürdü herşeyi çekti yerinden avizeleri sildi hemde pırıl pırıl yaptı.
hiç öyle sallama iş falan yapmaz yani.
Yaptığın işin hakkını vereceksin der herzaman.Mutfağa girer meyve falan sıkar
bişeyler hazırlamayı sever öyle yemek falan bilmez pek ama mutfaktan kaçmaz
hoşuna gider hatta.Ben de aksine hiçbirşey yaptırmak istemem kocişime
çalıştığı için kıyamıyorum tatilini mahvetmeye ama ona yapalım dedim mi
bitmiştir.Ayyyy aşkımm benim yaaaa...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…