2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben hala çatlak kremi almadım roc almayı düşünüyorum sizler ne kullanıyorsunuz

canım bende sıparıs verdım babe dıye bı marka arkadas kullanıyodu ınan gozlerımle gormesem ınanmazdım valla kullandıgı yerlerde hıccc catlak yok kullanmadıgı yerler çatlamıs hep... o yuzden babyı almaya karar verdım goguslerım catladı benımde karnımda bısı yok sımdılık bakalım

masallah dıyelım ve senın kocıse bı nazar boncugu benımkıde anlattıgın gıbı allahım bozmasın ıns... benle bulasık yıkar balkonları yıkar yemek yapar ne zman sıkıssam yetısır yanı... Allahım hep boyle surdursun ıns....

devlet hastanesıne gıden ve şeker yuklemesı yapılan arkadaslar.... şekerı hastane mı verdı eczaneden mı aldınız??? bu ay devlete gıdıcem bende hem şeker yuklememde var ama sekerı alıyım mı ordan verıyolarmı bılmıyorum???

maşallah gerçekten, heryerde anlatma nazar değer,

hastanede veriyorlar hiç bir şey almana gerek yok ama renkli ulturasonu devlette bir hafta sonraya gün veriyor

Kızlar bu şeker yükleme testi için yanınıza limon alın diye okumuştum kk da..sizin bilginiz varmı? çünkü okadar şeker mideyi bulandırabiliyomuş limonla alınınca daha rahat içiliyomuş galiba.

Kızlar bu şeker yükleme testi için yanınıza limon alın diye okumuştum kk da..sizin bilginiz varmı? çünkü okadar şeker mideyi bulandırabiliyomuş limonla alınınca daha rahat içiliyomuş galiba.

evet bende okumustum canım lımon alın yanınıza dıye... ama burdakı yaptıran arkadas aynı bıldıgın şekerlı su dedı hıc gerek yokj falan dedı kafam karıstı...

demek ki bir tane daha varmış benimkinden:)))maşallah valla bizimkilere.ama ben de
aşağı değilim yani ondan.o çalışıp para getiriyor birde evde bana yardım ediyorsa
ben de evin hiçbir işini aksatmıyorum bu halimle bile bir tane ütüsüz gömleği bırak çamaşır bile giydirmem kocama..dolabına bitane ütüsüz çamaşır koymamışımdır bugüne kadar.Valla çalışan anneler kızıcaklar belki bana ama
bir tane ütüsüzçarşaf koymamışımdır yatağa.Sevmiyorum öyle. çekmecelerim kağıt gibi tuvletim banyom oturma odam kadar temiz olmalı.Çalışırken belki okadar yapamaz insan ama çalışmayıp yapmayanda çooook...eşime derim sen uzan akşamları ne istiyorsan ben getiririm kahvesini meyvesini.herşeyini getiririm önüne içimden geliyor amadelikafadulden

maşallah gerçekten, heryerde anlatma nazar değer,

Nerdeee anlattırmaz ki kimseye deme diyor banakaydirigubbakcemile3

tatlım senle ne kadar cok benzıyoruz bız:):):) bende aynen yaptıgım ısı 4 4 luk yaparım sen gıbı... bıde sende yasıyosundur hanı eşim iççin bişeyler yapmak bana asırı dercede zevk keyıf verıyo... onun kahvesını yapmak yemegını yapıp guzelce hazırlamak sonra ne bıleyım ayaklarını ovmak yerı gelınce ınan okadar keyıfle yapıyorum kı... ona hızmet etmek bana mutluluk verıyo...

Bana şeker yüklemesinde limonata içirdiler çok güzeldi:))

Ohhhhh iyiymiş seninki..inşallah bizimde öyle olur :içelim:

evet bende okumustum canım lımon alın yanınıza dıye... ama burdakı yaptıran arkadas aynı bıldıgın şekerlı su dedı hıc gerek yokj falan dedı kafam karıstı...

Valla cnm sen yinede ne olr ne olmaz diye götür.limon zaten altı üstü götürceğin şeyde..bende götürmeyi düşünüyorum.zaten öle aşırı ballı,tatlı,şerbetli şeylertden hiç hoşlanmam çok zorlanırım yerken filann..

didem ne kadar kaldı masainin bıtmesıne???

6da biticek tatlım servisle gitmek zorundayım beraber gideceğim kişi erken çıktı eve varmam 19:30 olur ay kociş de ancak servisten alabilirim dedi offf odayı göremedim gitti çatlıycam

nasıl yani limonata mı şekerli su mu içiriyorlar...???

Valla canım ben medicanada yaptırdım koskoca bardak limonata içirdi 1 saat sonra 1 daha ölçtü kolumdan ölçtü benim kan değerime baktı. Diğer yerler parmaktan mı ölçüyor bilmiyorum. Ücreti de 28tl miydi neydi. YUani 2 kez kan aldı biri limonatadan önce 1i 1 saat sonra

cnm ben mustela nınkini kullanıyorum çok memnunum, her gece yatmadan sürüyorum,

ben de mustelanınkinin kullanıyorum ve ben de çok memnunum... yan tarafımda hafif çıkmış bikaç çatlak vardı onları bile kapadı... ben de ihtiyacıma göre sürüyorum.. nem kaybetmeye başladığımda yoksa o krem yetmez canım ki bu şekilde de yetmeyecek sanırım :))) daha alalı 1 ay oldu yarısı bitti ilk günler o çatlaklar kapansın die çok kullanmışım :)) sanırım bir tane daha alacağım doğum yapana kadar... ooff çok para ama ne yapalım :))

Ne güzel işte cnm sende kocanı el üstünde tutuyomuşsun bravo.allah tadınızı bozmasın hiçbir zaman cnm..bizimkide öle iş yaptığı zaman kimseye söyleme diyor aynen :)))))))))

olur olamzsa alayım yanımda bulunsun canım ya haklısın:):)

6da biticek tatlım servisle gitmek zorundayım beraber gideceğim kişi erken çıktı eve varmam 19:30 olur ay kociş de ancak servisten alabilirim dedi offf odayı göremedim gitti çatlıycam

ayyy ttalım benı bıle heycanlandırdın yanı ya:):):) bende cok merak edıyorum valla:):)

evt çok para ama benim cildim çok kuru, ablam çatlak içinde, bende korkumdan her gece sürüyorum, daha çatlak matlak yok ne karnımda ne göğsümde, inşallah işe yarar, verdiğimiz paralara değer

ayyy ne kadar güzel yaaa ben kimseye demiyorum öyle hemen enayilik
yapıyormuşum muamelesi yapıyorlar.Ben de bakarım ayakları çıplak üşümüştür gider bi çift çorap alır giydiririm ayağına hakediyorlarsa yapıcaksın e onlarda bize aynı şeyi yapıyorlar çünkü değil mi ama çok şanslıyız çoook onlarda bizde ayyy ne güzell çokk kendimizden gördüm sizidekaydirigubbakcemile3

offf yaaa ben burada anlamıyorum çatlak mı bunlar diyordum ya bir ara göğüslerimde çatlakmış işte onlar badem yağı kullanıyordum hamileliğimin başından beri ama göğüslere de sürüleceğini bilmiyordum ben.karnımda birtane bile çatlak yokken göğüslerim kırmızı kırmızı oldu nasıl moralim bozuluyıor anlatamam.gittim eczeneye kadın çok övdü çok anlattı ben de bionike ın çatlak kremini aldım bakalım göğüslerime de sürüyorum ama geri döndürürmü bilmiyorum o mustela geri döndürebiliyor mu yeniyken falan çatlakları eğer öyle bişi varsa hiç zaman kaybetmeden alıym ben de..çok pahalı ama ne yapıcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…