2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende gıydırırım coraplarını:):):)kaydirigubbakcemile3 ayyy ne bılıyım kısss benım cok hosuma gıdıyo gercekten baskasına soleyınce sana enayı gıbı bakıyo ya:):) ama dedıgım gıbı ben zevk alıyorum:):)

cnm mustelanın düzeltme özelliğide var bildiğim kadarı ile ama sen yine güvendiğin bir eczaneye danış

dideem fotoğraf çekicek misin bu akşam?

Bu akşam çekemem kociş görür kızar ama haftasonu o uyurken filan çeker sonra iş yerinde koyarım canım. Şimdi cep tel. çekilen fotoyu iş yerinde nasıl bilgisayara koyucağımı anlatın ben yapıyım o zaman olur. Hep böyle işleri kociş yapar ben nasıl becericem bakalım biri bana anlatsın yaaaaa

evt çok para ama benim cildim çok kuru, ablam çatlak içinde, bende korkumdan her gece sürüyorum, daha çatlak matlak yok ne karnımda ne göğsümde, inşallah işe yarar, verdiğimiz paralara değer

benim annemde de bişey yok ama ben pul pul kurumaya başladım baktım kılcal damar gibi minik şeylerde çıkıyor dedim bu sefer tutmicam kendimi ama çok memnunum iyiki de almışım işe yaradığına inanıyorum ben canım :)

Kıslar ya sabahtan beri doktor ve hastane arayışı içerisindeyim. Allahım çıldırcam galiba bu gidişle...

Valla omurgam kırıldığında kociş de bana giydirdi her şey karşılıklı:dance:

ayyyneenn canım valla ben gücüm yettiğince sonuna kadar yaparım
kocişime hem de büyük bir zevkle kıyamam ona çünkü akşamları otururken
bile hiç abartmıyorum gözüm onun üstünde acaba bişey istiyor mu susadı mı
üşüdü mü?tabi benim de zaaflarım var maalesef eğer ki başım ağrıyorsa ya da
üşüyorsam hiiiçbirşey yapamam.bana sıcak ortam olucak hiç oturmam ozaman.
amaaaan kim ne derse desinnn biz yapalım da karşılığını da alıyoruz nasıl olsa..
önemli olan mutlumuyuz evet gerisi hikaye....

canım benimkiler az belli oluyordu ama anneme göstermiştim anlamıştı hemen öleydiler yani seninkiler ne derecede onu bilmiyorum... ama benim o çıkan minik şeyleri geçirdi... şuan hiçbiryerimde bişey yok çok şükür inş. bundan sonrada olmaz...

Canımşu anda medicana avcılardayım zaten sende mi ordasın yoksam???:1hug:

Yok canım beylikdüzüne gidiyorum ben avcılara iyi değil diyorlar beylikdüzünün ssk ile anlaşması daha az ama hastane süper yeenidoğan bakım ünitesi filan mükemmel ayrıca anestezide de çok iyiymiş. Zaten tüp bebekde en iyi olan adam var kadın doğumun başında tavsiye ederim ama doğum pahalı sezeryanan 3300 istiyor benim özel sigortam var ama olmasa da düşünürdüm gitmeyi sonuçta çok iyi hastane

aynen tatlım Allah agzımızın tadını bozmasın yeterkı...Rabbım acı. ayrılık gostermesın... hep boyle mutlu olalım biz hep yaparız demı hayatım:)

offf patlıorm sıkıntıdannnn digitürkte yayınım gitti

Defnecim çatlakta geri dönüş yok. Badem yağı ve vazelin en iyisii bnm dr öle dedi başka krem vermedi ve baldır kalça karın ve gögüs alt ve üst kısımlarına sür dedi. Şükür bende bişi yok sadece gögüs alt kısmında 2 çizgi oluştu o kadar. Hatta ben vazeelinle karıştırıp sürüorm hem badem yağının kokusuda azalmış oluo

cnm mustelanın düzeltme özelliğide var bildiğim kadarı ile ama sen yine güvendiğin bir eczaneye danış
yaaa eczaneye güvendim sordum bionike ın ürününü verdi güvendim ben de aldım ama bir değişiklik yok yani.özleminde dediği gibi benimki de biter doğuma falan kalmaz.bionike ta avon gibi satılan birşeymiş sanırım kadın üzerimden kazandı heralde ben mustella sordum bu mustela dan daha iyidir dedi.anlamadım ama alsam iyi olacak galiba..

hmmm çok kolay aslında şekerim telefonunun bilgisayara bağlama kablosu olacak o olsun yeter.bağlayınca (bir ucu telefona bir ucuda bilgisayara)bilgisayar kendi tanıyor zaten önüne küçük bir pencere çıkıyor.telin içindekileri gösteriyor oradan fotoğrafı bulup masaüstüne kopyala yapıştır yaparsın okadar.oradan da foruma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…