ayyy ne kadar güzel yaaa ben kimseye demiyorum öyle hemen enayilik
yapıyormuşum muamelesi yapıyorlar.Ben de bakarım ayakları çıplak üşümüştür gider bi çift çorap alır giydiririm ayağına hakediyorlarsa yapıcaksın e onlarda bize aynı şeyi yapıyorlar çünkü değil mi ama çok şanslıyız çoook onlarda bizde ayyy ne güzell çokk kendimizden gördüm sizidekaydirigubbakcemile3
ayyy ne kadar güzel yaaa ben kimseye demiyorum öyle hemen enayilik
yapıyormuşum muamelesi yapıyorlar.Ben de bakarım ayakları çıplak üşümüştür gider bi çift çorap alır giydiririm ayağına hakediyorlarsa yapıcaksın e onlarda bize aynı şeyi yapıyorlar çünkü değil mi ama çok şanslıyız çoook onlarda bizde ayyy ne güzell çokk kendimizden gördüm sizidekaydirigubbakcemile3
offf yaaa ben burada anlamıyorum çatlak mı bunlar diyordum ya bir ara göğüslerimde çatlakmış işte onlar badem yağı kullanıyordum hamileliğimin başından beri ama göğüslere de sürüleceğini bilmiyordum ben.karnımda birtane bile çatlak yokken göğüslerim kırmızı kırmızı oldu nasıl moralim bozuluyıor anlatamam.gittim eczeneye kadın çok övdü çok anlattı ben de bionike ın çatlak kremini aldım bakalım göğüslerime de sürüyorum ama geri döndürürmü bilmiyorum o mustela geri döndürebiliyor mu yeniyken falan çatlakları eğer öyle bişi varsa hiç zaman kaybetmeden alıym ben de..çok pahalı ama ne yapıcan?
dideem fotoğraf çekicek misin bu akşam?
evt çok para ama benim cildim çok kuru, ablam çatlak içinde, bende korkumdan her gece sürüyorum, daha çatlak matlak yok ne karnımda ne göğsümde, inşallah işe yarar, verdiğimiz paralara değer
bende gıydırırım coraplarını:):):)kaydirigubbakcemile3 ayyy ne bılıyım kısss benım cok hosuma gıdıyo gercekten baskasına soleyınce sana enayı gıbı bakıyo ya:):) ama dedıgım gıbı ben zevk alıyorum:):)
Kıslar ya sabahtan beri doktor ve hastane arayışı içerisindeyim. Allahım çıldırcam galiba bu gidişle...
bende gıydırırım coraplarını:):):)kaydirigubbakcemile3 ayyy ne bılıyım kısss benım cok hosuma gıdıyo gercekten baskasına soleyınce sana enayı gıbı bakıyo ya:):) ama dedıgım gıbı ben zevk alıyorum:):)
offf yaaa ben burada anlamıyorum çatlak mı bunlar diyordum ya bir ara göğüslerimde çatlakmış işte onlar badem yağı kullanıyordum hamileliğimin başından beri ama göğüslere de sürüleceğini bilmiyordum ben.karnımda birtane bile çatlak yokken göğüslerim kırmızı kırmızı oldu nasıl moralim bozuluyıor anlatamam.gittim eczeneye kadın çok övdü çok anlattı ben de bionike ın çatlak kremini aldım bakalım göğüslerime de sürüyorum ama geri döndürürmü bilmiyorum o mustela geri döndürebiliyor mu yeniyken falan çatlakları eğer öyle bişi varsa hiç zaman kaybetmeden alıym ben de..çok pahalı ama ne yapıcan?
Medicanaya gel hastane süper
Valla omurgam kırıldığında kociş de bana giydirdi her şey karşılıklı:dance:
Canımşu anda medicana avcılardayım zaten sende mi ordasın yoksam???:1hug:
ayyyneenn canım valla ben gücüm yettiğince sonuna kadar yaparım
kocişime hem de büyük bir zevkle kıyamam ona çünkü akşamları otururken
bile hiç abartmıyorum gözüm onun üstünde acaba bişey istiyor mu susadı mı
üşüdü mü?tabi benim de zaaflarım var maalesef eğer ki başım ağrıyorsa ya da
üşüyorsam hiiiçbirşey yapamam.bana sıcak ortam olucak hiç oturmam ozaman.
amaaaan kim ne derse desinnn biz yapalım da karşılığını da alıyoruz nasıl olsa..
önemli olan mutlumuyuz evet gerisi hikaye....
ayyy evlımıydın sen kapkaca ugradıgında... canım benı
yaaa eczaneye güvendim sordum bionike ın ürününü verdi güvendim ben de aldım ama bir değişiklik yok yani.özleminde dediği gibi benimki de biter doğuma falan kalmaz.bionike ta avon gibi satılan birşeymiş sanırım kadın üzerimden kazandı heralde ben mustella sordum bu mustela dan daha iyidir dedi.anlamadım ama alsam iyi olacak galiba..cnm mustelanın düzeltme özelliğide var bildiğim kadarı ile ama sen yine güvendiğin bir eczaneye danış
Bu akşam çekemem kociş görür kızar ama haftasonu o uyurken filan çeker sonra iş yerinde koyarım canım. Şimdi cep tel. çekilen fotoyu iş yerinde nasıl bilgisayara koyucağımı anlatın ben yapıyım o zaman olur. Hep böyle işleri kociş yapar ben nasıl becericem bakalım biri bana anlatsın yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?