- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Yok canım beylikdüzüne gidiyorum ben avcılara iyi değil diyorlar beylikdüzünün ssk ile anlaşması daha az ama hastane süper yeenidoğan bakım ünitesi filan mükemmel ayrıca anestezide de çok iyiymiş. Zaten tüp bebekde en iyi olan adam var kadın doğumun başında tavsiye ederim ama doğum pahalı sezeryanan 3300 istiyor benim özel sigortam var ama olmasa da düşünürdüm gitmeyi sonuçta çok iyi hastane
offf patlıorm sıkıntıdannnn digitürkte yayınım gitti
Defnecim çatlakta geri dönüş yok. Badem yağı ve vazelin en iyisii bnm dr öle dedi başka krem vermedi ve baldır kalça karın ve gögüs alt ve üst kısımlarına sür dedi. Şükür bende bişi yok sadece gögüs alt kısmında 2 çizgi oluştu o kadar. Hatta ben vazeelinle karıştırıp sürüorm hem badem yağının kokusuda azalmış oluo
ayyyneenn canım valla ben gücüm yettiğince sonuna kadar yaparım
kocişime hem de büyük bir zevkle kıyamam ona çünkü akşamları otururken
bile hiç abartmıyorum gözüm onun üstünde acaba bişey istiyor mu susadı mı
üşüdü mü?tabi benim de zaaflarım var maalesef eğer ki başım ağrıyorsa ya da
üşüyorsam hiiiçbirşey yapamam.bana sıcak ortam olucak hiç oturmam ozaman.
amaaaan kim ne derse desinnn biz yapalım da karşılığını da alıyoruz nasıl olsa..
önemli olan mutlumuyuz evet gerisi hikaye....
canlar karşılığını görüyorsanı ne mutlu size... eşleriniz sizi anlayıp yardım edip her isteğine koşa koşa geliyorsa süper valla ben de yerinizde olsam öle yapardım ki yapmam gereken de o olurdu...
ben çalışmasam nasıl bir ev hanımı olurum bilmiyorum... ama bir çok isteğimin gerçekleştirilmeyeceğini bilirim... hem de ne bileyim 16 yaşımdan beri kendim kazanıp kendim harcıyorum kocamdan nasıl para isterim ne yaparım kendimi düşünemiom hiç... ki bir de ben tek çocuğum anneme ve babamda yardım etmem lazım... bunlar için hele hiç isteyemem... ayyy ne bilim benim evde oturmam çok zor galiba... o yüzden sizin kadar çok iyi bir eş olamiiciiimm :)))
6 aylık yeni gelindim hem de. Eşim hep dalga geçer evlendik 6 ay sonra kapkaça uğradın 3-4 ay yasaklıydık sonra 6 ay geçti hamile kaldım ben kafamı nerelere vuyrsam diye -tatlicadiarzu-
offf patlıorm sıkıntıdannnn digitürkte yayınım gitti
Defnecim çatlakta geri dönüş yok. Badem yağı ve vazelin en iyisii bnm dr öle dedi başka krem vermedi ve baldır kalça karın ve gögüs alt ve üst kısımlarına sür dedi. Şükür bende bişi yok sadece gögüs alt kısmında 2 çizgi oluştu o kadar. Hatta ben vazeelinle karıştırıp sürüorm hem badem yağının kokusuda azalmış oluo
canım benimkiler az belli oluyordu ama anneme göstermiştim anlamıştı hemen öleydiler yani seninkiler ne derecede onu bilmiyorum... ama benim o çıkan minik şeyleri geçirdi... şuan hiçbiryerimde bişey yok çok şükür inş. bundan sonrada olmaz...
canlar karşılığını görüyorsanı ne mutlu size... eşleriniz sizi anlayıp yardım edip her isteğine koşa koşa geliyorsa süper valla ben de yerinizde olsam öle yapardım ki yapmam gereken de o olurdu...
ben çalışmasam nasıl bir ev hanımı olurum bilmiyorum... ama bir çok isteğimin gerçekleştirilmeyeceğini bilirim... hem de ne bileyim 16 yaşımdan beri kendim kazanıp kendim harcıyorum kocamdan nasıl para isterim ne yaparım kendimi düşünemiom hiç... ki bir de ben tek çocuğum anneme ve babamda yardım etmem lazım... bunlar için hele hiç isteyemem... ayyy ne bilim benim evde oturmam çok zor galiba... o yüzden sizin kadar çok iyi bir eş olamiiciiimm :)))
Hamileliğimin ilk ayında bıraktım işi hala isteyemem paracanlar karşılığını görüyorsanı ne mutlu size... eşleriniz sizi anlayıp yardım edip her isteğine koşa koşa geliyorsa süper valla ben de yerinizde olsam öle yapardım ki yapmam gereken de o olurdu...
Aynen tatlım ben de daha okul bitmeden çalışmaya başladım nasıl ev hanımı olurdu benden bilmiyorum ama olmazdı herhalde çünkü ben ne ev işi bilir ne de severim. Ama kocişle ilgilenmek hoşuma gidiyor o bebiş gibi...TAbii Masal'ım gelince kesin papucu dama atılacakkkk
Ben de hiç para istemedim bugüne kadar tüm hesapları ben tuttuğum için o benden ister:)
Didemcim ben de ilgilenmeyi severim tabii ki ama halim oldukça..:) eve gidiyorum yemek yapıyorum hazırlıyorum topluyorum ve şu sırada hiç yardım almıyorum eşimden bir de işten bazen benden önce geliyor hadi hadi hadi acıktım hadi deyip dinlenmeme bile fırsat vermiyor ... neyse yemekten sonra ben de isterim halim olsun ona çay kahva yapayım vs ama o yardım etmediği için ilgi de göremiyor :) çok üzgünüm ama herşey karşılıklı benim belim tutuluyor halim kalmıyor yine de o sofrayı toplamıyorsa ilgiyi de beklemesin... laf da etmesin...
bebek doğduktan sonra ne olur hiç bilmiyorum papucunu atmam dama belki daha da çok ilgilenirim bilemiyorum zaman gösterecek :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sizinkı supermıs canım:)
tatlım ben calısmıyorum ama para konusunnnda senın gıbıyım ısteyemem hala ısteyemem ınan 1 yılı geccek nerdeyse bana para bırak ver demişliğim yok ınankı ... babamdanda ısteyemezdım... ne bılıyım utanıyorum baskalarından bısey ısterken... tam calıscam avratmısım ben:):):)... ama zaten sagolsun eşim anlıyo kendı bırakır hep parayı ıhtıyacın olur dıye hıc sıkıntı cektırmedı bana Allah razı olsun ondan...
Aynen tatlım ben de daha okul bitmeden çalışmaya başladım nasıl ev hanımı olurdu benden bilmiyorum ama olmazdı herhalde çünkü ben ne ev işi bilir ne de severim. Ama kocişle ilgilenmek hoşuma gidiyor o bebiş gibi...TAbii Masal'ım gelince kesin papucu dama atılacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?