2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla cnm avcılarmedicanayı tercih ederim ben.Internatıoneledün gittik 450 tlbayıldık haram zıkkım olsun doğru düzgünilgilenmedi hiç birisi. beş para etmez bir hastane orası ben pazar acile gittim avcılarda daha güzel ilgilendiler valla. orası bedava olsa gitmem asla.

üffff deme yaaaa:çok üzgünüm:

canlar karşılığını görüyorsanı ne mutlu size... eşleriniz sizi anlayıp yardım edip her isteğine koşa koşa geliyorsa süper valla ben de yerinizde olsam öle yapardım ki yapmam gereken de o olurdu...
ben çalışmasam nasıl bir ev hanımı olurum bilmiyorum... ama bir çok isteğimin gerçekleştirilmeyeceğini bilirim... hem de ne bileyim 16 yaşımdan beri kendim kazanıp kendim harcıyorum kocamdan nasıl para isterim ne yaparım kendimi düşünemiom hiç... ki bir de ben tek çocuğum anneme ve babamda yardım etmem lazım... bunlar için hele hiç isteyemem... ayyy ne bilim benim evde oturmam çok zor galiba... o yüzden sizin kadar çok iyi bir eş olamiiciiimm :)))

Aynen tatlım ben de daha okul bitmeden çalışmaya başladım nasıl ev hanımı olurdu benden bilmiyorum ama olmazdı herhalde çünkü ben ne ev işi bilir ne de severim. Ama kocişle ilgilenmek hoşuma gidiyor o bebiş gibi...TAbii Masal'ım gelince kesin papucu dama atılacakkkk

6 aylık yeni gelindim hem de. Eşim hep dalga geçer evlendik 6 ay sonra kapkaça uğradın 3-4 ay yasaklıydık sonra 6 ay geçti hamile kaldım ben kafamı nerelere vuyrsam diye -tatlicadiarzu-

hehe:):) canım Allah korumus senı ya varya... bıdaha gostermesın ıns... ama ne guzel eşin hep yanında olmus masallah:)

benım gogusumde cok ıns kremle kapanır cok tazeler daha kan oturmus durumda bence beyazlamadıgı surece kapanır gıbı gelıyo kremle...

benimkiler böyle ince ince kırmızı ve göğüsümün uclarına doğru uzanıyor.ayy ne bileyim ben de bilmiyordum ki hayatım boyunca zayıflıkla uğraşmış bi insan olarak
çatlak bana çoook uzak gelirdi neremde olursa olsun.diyorum ya ben 43kg dım evlendiğimde...

tatlım ben calısmıyorum ama para konusunnnda senın gıbıyım ısteyemem hala ısteyemem ınan 1 yılı geccek nerdeyse bana para bırak ver demişliğim yok ınankı ... babamdanda ısteyemezdım... ne bılıyım utanıyorum baskalarından bısey ısterken... tam calıscam avratmısım ben:):):)... ama zaten sagolsun eşim anlıyo kendı bırakır hep parayı ıhtıyacın olur dıye hıc sıkıntı cektırmedı bana Allah razı olsun ondan...

Hamileliğimin ilk ayında bıraktım işi hala isteyemem para yapacağımı yada alacağımı söylerim hemen verir gerçekten çok zor gelio insana ve bebiş doğuncada çalışamıcam çünkü bakacak insan yok masraflar artacak daha da zor gelir para istemek

Didemcim ben de ilgilenmeyi severim tabii ki ama halim oldukça..:) eve gidiyorum yemek yapıyorum hazırlıyorum topluyorum ve şu sırada hiç yardım almıyorum eşimden bir de işten bazen benden önce geliyor hadi hadi hadi acıktım hadi deyip dinlenmeme bile fırsat vermiyor ... neyse yemekten sonra ben de isterim halim olsun ona çay kahva yapayım vs ama o yardım etmediği için ilgi de göremiyor :) çok üzgünüm ama herşey karşılıklı benim belim tutuluyor halim kalmıyor yine de o sofrayı toplamıyorsa ilgiyi de beklemesin... laf da etmesin...

bebek doğduktan sonra ne olur hiç bilmiyorum papucunu atmam dama belki daha da çok ilgilenirim bilemiyorum zaman gösterecek :))

Kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum malum servise yetişeceğim çok öpüyorum sizi ve kuzuları.
Bu arada şimdi okudum ben 276. haftadayım ya artık benim kızım ağlıyormuş ay kıyamam ağlamasın di mi?

Haklısın tatlım benimki de öyle ben de ne varsa haftasonundan onu koyuyorum önüne sonra da herşeyi makinaya dizip kahve makinasında kahve yapıyorum(ocakta yapmak bile zor geliyor)= sonra oturuyorum valla daha fazlasını ben de yapamam eskiden meyve soyardım yok çay demlerdim yok artıkkkk

canım Allah razı olsun zaten eve alınacak şeyler için ben de istemem... hatta ben eve hiçbişey almam...:)) bütün alışverişi o yapar bütün faturaları o öder benim ödediğim sadece ikimizin tel faturası :)))

benim demek istediğim annem babam için yada şu pahalı kremler için paralar :)) mesela ondan istesem çatlak kremi parası bir ton laf ne gerek var diye :))

kızlar ben kaçtım byy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…