2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende okulu bıraktım çalışmaya başladım ev işinden yemekten hiç anlamazdım evlendim 2 yıl çalıştım herşey ortaktı ama düşük yaşadığım için işten çıktım para konusuna gelince hiç çekinmeden isterim ne bileyim utanmıyorum o dönemleri çoktan geçtik herhalde kaydirigubbakcemile3

üffff deme yaaaa:çok üzgünüm:
Sıkma canını kilo alan heryerine bol bol nemlendirici losyon sür bademyağı ve vazelinde sür. Vücud yapımıza görede değişir çatlaklar. Kimilerinde hiç olmuo. Hem anne oluoruz bundan önemlisi yok ki

benım gogusumde cok ıns kremle kapanır cok tazeler daha kan oturmus durumda bence beyazlamadıgı surece kapanır gıbı gelıyo kremle...
Benimde kırmızı ama 2 kısa çizgi gibi ve çok altta o yüzden önemsemedim. Karnımda tertemiz inş olmaz bundan sonrada. Bazıları karnın bi boşalsn bebiş doğsun o zaman belli olur çatlaklar diyo ama bilmiorm artık

kızlar şeker testi yaptıran var mı özel hastanede?
herwood bende iyiyim canım işte yuvarlanıp gidiyoruz:)))

pelincim bende sana birşey soracağım balat hastanesini bende duydumda fiyatlarınadan haberin varmı merak ediyorum
Canım ben ilk ayımdan beri balata gidior çok memnunum ve tüm testlerimi herşeyimide orda yaptırıorm. Sezeryan ve normsl doğum fiyatı aynı 1.500 ama drla konuşmadk belki farklı bişi yapabilir. Muane ücreti ssk lı olduğum için 32 ödüorm. Ve çok temiz çok ilgili bir yer. Acil bişe olsa dr um olmasa ve ben gitsem hemen geliomuş mesela aracıyla yada ambulans alıomuş. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
sağol pelincim ama biraz tuzlu gibi türkiye hastanesinde normal doğum 750 tl hastanede güzel ama daha karar veremedim nereye gideceğime yıltız tabya bilgedeki akın bey iyi diyorlar gerçi hastaneyede gidip baktım odaları güzel oradada normal doğum 250 ama benim istediğim epidural normal onada 530 gibi bir ücret diyorlar bakalım kafama eresi yatarsa oraya gideceğim şimdilik kendi doktorumdayım işin kötü tarafı kendi doktorum doğum yaptırmadığı için hala araştırmaktayım bakalım herşeyin hayırlısı

Haklısın biraz fazla ama dr uma çok güveniorum ben ve hastaneyi çok beğendm. Temiz ilgili güleryüzlü insanlar.
Ben ilk bilgeye gittim küçükköydekine dr u hiç beğenmedm hastaneyide. Sonra başka dr deneym dedim cengiz bey iyi dediler haftasına ona gittim onuda beğenmedm hiç. Çok surstsz kibirli işini zoraki yapıo gibi geldi denediğim 2 dr da. Üstelik doğum denince akla bilge hastanesi gelio ama içime sinmedi işte. Haftasına balatı deneyelim dedik ve burda kaldk. Cebimden fazla para çıksın ama pişman olmayacağım bir yer olsun dedim. Eşimde tüm kontrollerde ve dr araştırmasında benimle olduğu için o bile şuan balat dio başka bişi demio:)aradaki farkı oda gördü yani. Yine araştır ama çoğu bitti azı kaldı hemen yeni dr.unla devam et derim. Hem tanırsınz birbirinizi. Son anda doğum için gitme yani yeni hastaneye.

kızlar siz istanbulun neresinde oturuyorsunuz?

ıyı yaptın canım bayadır gelmıyodun da:):) kucuk cadı kızın nasıl annesı :):)
evet uğrayamıyorum fazla işim bitmiyor.
cadı kızım da duramıyor hiç yerinde şimdi de netteki oyunlara dadandı elimden laptopı almaya çalışıyor... akannehir

bende öyle diyorum valla inşallah memnun kalırımda tekrardan araştırmak zorunda kalmam bakalımbelki cuma günü giderim yeni doktoruma
neyse ben kaçıyorum kocam geldi yemek yiyelim bakalım kocaman öpüldünüz güzel anneler görüşürüzzz boshayallersmile

rami merkezdeym canm
Sen nerdesn nereye gidiosn ?

Aslında hallisna ile konuşup gittiğimiz hastanerinde bir listesini yapsak. Fikir olurdu hem

Son düzenleme:
seyma sen nerede yapıcan doğumu allah nasip ederse

canım ben hep burda özel hastanede devam ettım kontrollerımde... ve ozelın ılgısınden memnun kaldım... dogumumu ıns antalya veya manavgatta özel hastanede dusunuyorum... ama devlette olabılır tabı bana ozel hastanedekı kadar ılgı gosterceklerse... çünku ben dogumdan sonra kogus sistemındekı odalarda kalmak ıstemıyorum... kapalı bı bayanım ve odamın tek kısılık olmasını ıstıyorum anca oyle rahat edebılırım... bakalım ıns mayıs 16da gıdıcem antalyaya arastırmaya baslıcam...

evet uğrayamıyorum fazla işim bitmiyor.
cadı kızım da duramıyor hiç yerinde şimdi de netteki oyunlara dadandı elimden laptopı almaya çalışıyor... akannehir

oyy kuzum benım... bundan sonra işin var annesı oyunlarının tadını bı aldıktan sonra bıdaha rahat bırakamz senı:):) op benım cın fıstıkımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…