evet şimdi de ağlıyor oyun istiyorum diye.oyy kuzum benım... bundan sonra işin var annesı oyunlarının tadını bı aldıktan sonra bıdaha rahat bırakamz senı:):) op benım cın fıstıkımı
canım ben hep burda özel hastanede devam ettım kontrollerımde... ve ozelın ılgısınden memnun kaldım... dogumumu ıns antalya veya manavgatta özel hastanede dusunuyorum... ama devlette olabılır tabı bana ozel hastanedekı kadar ılgı gosterceklerse... çünku ben dogumdan sonra kogus sistemındekı odalarda kalmak ıstemıyorum... kapalı bı bayanım ve odamın tek kısılık olmasını ıstıyorum anca oyle rahat edebılırım... bakalım ıns mayıs 16da gıdıcem antalyaya arastırmaya baslıcam...
oyy kuzum benım... bundan sonra işin var annesı oyunlarının tadını bı aldıktan sonra bıdaha rahat bırakamz senı:):) op benım cın fıstıkımı
evet şimdi de ağlıyor oyun istiyorum diye.
aslında ben hiç öğretmedim bi kere misafirlikte gördü olay koptu ondan sonra.
eline ne kadar geç alsa o kadar iyiydi am herşeyi ezberlemiş artık!
ben de doğumu özelde düşünüyorum kısmetse.
kimse şeker testini yaptırmadı mı ya??
özel hastanede ne kadar tutuyor merak ediyorum!
burada devlette çok memnun kaln var özel oda var bir gecesi 100 milyonmuş birde doktoruna doğuma giren onada para veriyosun burada yalnız bir özel hastane var orasıda 2 buçuğu buluyo diyolar biraz pahalı geldi bana büyük şehirler farklı ama bütçene göre yer var küçük yerler öyle değil maalesef ama devlet hastanesindede özel odada kalabiliyorsun canım
gercekten mı ya ne guzel devlettede ozel odada kalabılıyosan... bıde doktor onemlı tabı... bakalım gıdınce arastırcam... bıze devlet bakınca ozel hastanede dogum herseyı ıcınde 80-90 arasında degısıyo... ama devlettede ozel oda varsa doktorumda ıyı olursa neden olmasın...
herkeze kocaman gunaydınnnnnn
herkeze kocaman gunaydınnnnnn
günaydın kızlar..buraya yeni üye oldum.bende nasip olursa ağustos annesi olucam.hepinize hayırlı doğumlar dilerim.
günaydın kızlar..buraya yeni üye oldum.bende nasip olursa ağustos annesi olucam.hepinize hayırlı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?