2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kuzum benım... bundan sonra işin var annesı oyunlarının tadını bı aldıktan sonra bıdaha rahat bırakamz senı:):) op benım cın fıstıkımı
evet şimdi de ağlıyor oyun istiyorum diye.
aslında ben hiç öğretmedim bi kere misafirlikte gördü olay koptu ondan sonra.
eline ne kadar geç alsa o kadar iyiydi am herşeyi ezberlemiş artık!
ben de doğumu özelde düşünüyorum kısmetse.
kimse şeker testini yaptırmadı mı ya??
özel hastanede ne kadar tutuyor merak ediyorum!

burada devlette çok memnun kaln var özel oda var bir gecesi 100 milyonmuş birde doktoruna doğuma giren onada para veriyosun burada yalnız bir özel hastane var orasıda 2 buçuğu buluyo diyolar biraz pahalı geldi bana büyük şehirler farklı ama bütçene göre yer var küçük yerler öyle değil maalesef ama devlet hastanesindede özel odada kalabiliyorsun canım

ssk varsa devlette yaptırabilirsin kan ve şeker ben ayrıntılıyıda devlette yaptırdım arkadaş özelde yaptırmış ayrıntılı ulturason 120 tl şeker ve kana 25 vermiş

kızlar bende özele gitmek isterdim daha güzel ilgi ve alaka var diye ama altınolukta bir özel hastane var oda sezeryan 2 yi buluyormuş birde doktoruna doğuma girdiğinden 500 veriyormuşsun onda bize pahalı geldi başka özelde yok birde devlet hastanesi var kısmet artık

gercekten mı ya ne guzel devlettede ozel odada kalabılıyosan... bıde doktor onemlı tabı... bakalım gıdınce arastırcam... bıze devlet bakınca ozel hastanede dogum herseyı ıcınde 80-90 arasında degısıyo... ama devlettede ozel oda varsa doktorumda ıyı olursa neden olmasın...

ben devletin doktoruna özel muaynehaneye gittim her ay 100 tl sana daha ucuza mal olacak çünki özel ssklıdan 25 falan alıyo muayneye birde devlette yaptırırsan çok uygun olur ama sanırım devlet hastanesindeki doktorunada bir miktar vermen gerek normal doğuma devlet hastanesinde doktor girmiyo sadece sezeryanda giriyo ameliyatına girerse bir miktar vermen gerek birde özel odaya verirsin ama yinede seniki daha hesaplı olucak

sanırım hastane olaylarına dalmışsınız gecmişi okudumda ben ataşehir avicennaya gidiyorum şeker yüklemem 24 mayısta ben kızımı sezeryan oldugum için buda öyle olacak dün sorduk 520 tl ssk ya bence uygun doktorumda cok iyi bir hanım dr sibel zorbaş herşekilde ilgileniyor ben cok memnunum bu taraflarda oturan varsa tavsiye edebilirim

herkes tek tek çıkıyor bende kaçarım kociş tel.açtı geliyormuş sofrayı hazırlayımmm bari öpüldünüz anneler ve tatlı meleklerii

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım biz iyiyiz oğluşumla az önce bir depik attı annecim sizinkiler ne durumda bakalım...

günaydın yvyz tekme tokat girişiyor kızım ama yinede uslu sabahları ve akşamları sakin yani ben sakinsem oda sakın heycanlıysam oda deliriyor:)) bu arada göbüşünü gördüm maşallah benimkide var o kadar ama benim kilom fazla tabi

yeni gelen arkadaşlarada günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…