2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne oldu dün gece, sen "tekme tokat" deyince. Dizi izliyorduk ben de reklamı bekliyorum wc'ye gideceğim. Birden oğluşum mesaneme öyle bir vurdu ki (artık yumruk mu, tepik mi anlayamadım), az daha altıma yapıyordum, yaramaz pisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 24 yıldır yapmadığım şeyi yaptıracaktı bana. ıyi ki reflekslerim sağlam...

Son düzenleme:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol: sabah sabah çok güldürdün beni..allah da seni güldürsün arkadaşım:roflol::roflol:bende bazen öyle tekmeler yiyorumki yerimden zıplıyorum:roflol:ama yinede ben onun tekme atan minicik ellerini ayaklarını yerim yaaa..

Evet bana da oluyor aynen öyle. Aklıma gelmeyecek yerlerime vuruyor sıpam. Kaburgama vurmayı da alışkanlık edindi. Bir de nasıl kuvvetli maşallah, vurduğunu farketmemek imkansız.

tekme tokattan pek şikayetim yok ama bazen bi tarafa bi dayanıyor sanki çıkmak istiyor gibi yada ohh ne güzel yaslandım rahat rahat der gibi ama canımı yakıyor yerinden oynatana kadar imanım gevriyor:)

kızlarrr karnım agrıyo benım sol tarafım berbat agrıyo ya dayanamıyorum aglıyorum bıde kusuyorum napıyım ben??? agrı kesıcı ıctım bıraz once dayanamadım

kızlarrr karnım agrıyo benım sol tarafım berbat agrıyo ya dayanamıyorum aglıyorum bıde kusuyorum napıyım ben??? agrı kesıcı ıctım bıraz once dayanamadım

CANIM YA, BEBEK BÜYÜDÜKÇE AĞRI YAPAR DERLER, AMA İSTERSEN DOKTORUNU ARA Bİ YA... GEÇMİŞ OLSUN KUZUM. TERS Bİ HAREKET Mİ YAPTIN ACABA. BEN BEKLEMEDİĞİM BİŞİ OLDUĞUNDA ARIYORUM DOKTORUMU.. SEN DE ARA..

BENDE DÜN AŞI OLDUM AĞRI FALAN YOKTU, AMA SABAHI ZOR ETTİM ACISINDAN...
:sm_confused:

Sol tarafın derken, bebeğinin bulunduğu yerden mi bahsediyorsun, yoksa mesanenden mi? Sırtına yayılıyor mu ağrı? Bir de ağrının türü krampvari (kasılma gibi) mi, adet sancısı şeklinde mi? Kusma konusunda birşey söyleyemeyeceğim, ağlamaktan kusuyor olabilirsin.

Günaydıııınn Herkesee.... Hepinize mutlu sağlıklı bir gün dilerim yine :))) Bebeklerimizle beraber inş. :))

Sezennisa hoşgeldin arkadaşım aramıza :)

şeymacım yatıp dinlen istersen biraz geçmezse bence de doktorunu ara...

canlarım şimdi devamlı agrıyo yanı kramp degıl.... kaburgalarıma kadar cıkıyo... gobek delıgımın hızasında sol taraf... bebgımın hareketlerını daha assagıda hıssedıyorum ... adet agrısı gıbı degıl ama kasıklarımada vuruyo sankı kasıklarımdakı damarları hıssedıyorum bıde sol bacagım uyusuyo....

hoşbulduk soho çok saol.vereliniortak

GÜNAYDIN CANIMCIM NASILSIN BAKİM?
opuyorumnanaktan

Bana gaz sancısı ya da kabızlıktan oluyor gibi geliyor hala. Bebek yerini genişlettikçe geri kalan organlar arkaya ve üstlere doğru hareket eder. Biraz daha bekle istersen, geçmezse acile gidersin.

Özlemcim lokumum hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…