günaydın yvyz tekme tokat girişiyor kızım ama yinede uslu sabahları ve akşamları sakin yani ben sakinsem oda sakın heycanlıysam oda deliriyor:)) bu arada göbüşünü gördüm maşallah benimkide var o kadar ama benim kilom fazla tabi
yeni gelen arkadaşlarada günaydınn
Canım hoşgeldin aramıza, kuzunun cinsiyeti belli mi? Bu arada kuzunu sağlıkla kucağına alman dileyiyle..:Saruboceq:
Ay ne oldu dün gece, sen "tekme tokat" deyince. Dizi izliyorduk ben de reklamı bekliyorum wc'ye gideceğim. Birden oğluşum mesaneme öyle bir vurdu ki (artık yumruk mu, tepik mi anlayamadım), az daha altıma yapıyordum, yaramaz pisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 24 yıldır yapmadığım şeyi yaptıracaktı bana. İyi ki reklekslerim sağlam...
:roflol:
:roflol::roflol::roflol: sabah sabah çok güldürdün beni..allah da seni güldürsün arkadaşım:roflol::roflol:bende bazen öyle tekmeler yiyorumki yerimden zıplıyorum:roflol:ama yinede ben onun tekme atan minicik ellerini ayaklarını yerim yaaa..
günaydın güzell annişlerrrrrrrrrrrrrrrr ben deldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gurbetcımmm gobsun cok tatlı olmus:):)
kızlarrr karnım agrıyo benım sol tarafım berbat agrıyo ya dayanamıyorum aglıyorum bıde kusuyorum napıyım ben??? agrı kesıcı ıctım bıraz once dayanamadım
kızlarrr karnım agrıyo benım sol tarafım berbat agrıyo ya dayanamıyorum aglıyorum bıde kusuyorum napıyım ben??? agrı kesıcı ıctım bıraz once dayanamadım
CANIM YA, BEBEK BÜYÜDÜKÇE AĞRI YAPAR DERLER, AMA İSTERSEN DOKTORUNU ARA Bİ YA... GEÇMİŞ OLSUN KUZUM. TERS Bİ HAREKET Mİ YAPTIN ACABA. BEN BEKLEMEDİĞİM BİŞİ OLDUĞUNDA ARIYORUM DOKTORUMU.. SEN DE ARA..
BENDE DÜN AŞI OLDUM AĞRI FALAN YOKTU, AMA SABAHI ZOR ETTİM ACISINDAN... :sm_confused:
Sol tarafın derken, bebeğinin bulunduğu yerden mi bahsediyorsun, yoksa mesanenden mi? Sırtına yayılıyor mu ağrı? Bir de ağrının türü krampvari (kasılma gibi) mi, adet sancısı şeklinde mi? Kusma konusunda birşey söyleyemeyeceğim, ağlamaktan kusuyor olabilirsin.
Günaydıııınn Herkesee.... Hepinize mutlu sağlıklı bir gün dilerim yine :))) Bebeklerimizle beraber inş. :))
Sezennisa hoşgeldin arkadaşım aramıza :)
şeymacım yatıp dinlen istersen biraz geçmezse bence de doktorunu ara...
Günaydıııınn Herkesee.... Hepinize mutlu sağlıklı bir gün dilerim yine :))) Bebeklerimizle beraber inş. :))
Sezennisa hoşgeldin arkadaşım aramıza :)
şeymacım yatıp dinlen istersen biraz geçmezse bence de doktorunu ara...
Gurbet ben göremiomm göbişiniii
canlarım şimdi devamlı agrıyo yanı kramp degıl.... kaburgalarıma kadar cıkıyo... gobek delıgımın hızasında sol taraf... bebgımın hareketlerını daha assagıda hıssedıyorum ... adet agrısı gıbı degıl ama kasıklarımada vuruyo sankı kasıklarımdakı damarları hıssedıyorum bıde sol bacagım uyusuyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?