GÜNAYDIN CANIMCIM NASILSIN BAKİM? opuyorumnanaktan
CANCAN GÖBÜŞ BÖLÜMÜNDE YA DA LİNK VERİM :http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12917682#post12917682
hihoyyyt
Bana gaz sancısı ya da kabızlıktan oluyor gibi geliyor hala. Bebek yerini genişlettikçe geri kalan organlar arkaya ve üstlere doğru hareket eder. Biraz daha bekle istersen, geçmezse acile gidersin.
Özlemcim lokumum hoşgeldin...
Bana gaz sancısı ya da kabızlıktan oluyor gibi geliyor hala. Bebek yerini genişlettikçe geri kalan organlar arkaya ve üstlere doğru hareket eder. Biraz daha bekle istersen, geçmezse acile gidersin.
Hoşbuldum tatlımmm opuyorumnanaktan
Herkese günaydınlar...
Wild_Wild_Cat sana da geçmiş olsun...İnş. ciddi bir şey değildir, doktoruna danışmanda fayda var sanırım...
Herkese günaydınlar...
Wild_Wild_Cat sana da geçmiş olsun...İnş. ciddi bir şey değildir, doktoruna danışmanda fayda var sanırım...
sagol canımmm gecmezse gıdeyım acıle..
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Sağol da hangi konuda geçmiş oldu bana :bbo:
iş arasında okumaya çalışınca yanlışlık oldu, rahatsız olan a_seyma mış sanırım...geçmiş olsun canım...
arkadaşım 100 den geriye saymaya başlamışsın ne mutlu ya!
darısı başıma :lepi:
çok şükür canım hafif bel ağrılarım dışında iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok şimdilik ... siz de iyisiniz inş. :))
yok canım iş yerinde hiçbir resmi göremiom ben buraya konulan biliom yoksa göbüş kısmına koyduğunuama resimler açılmıyor...
HİÇBİŞEKİLDE KONULAN RESİMLERİ GÖRMÜYOMUSUN KUZU? bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Benim hiç dikkatimi çekmemiş, sen söylemeseydin görmezdim kesin. Amma da göz varmış bende :roflol:
iş arasında okumaya çalışınca yanlışlık oldu, rahatsız olan a_seyma mış sanırım...geçmiş olsun canım...
şeymacım aynı ağrı geçen günde olmuştu dimi bahsetmiştin bebeğin dayanıyor falan olmasın o tarafa tabi çok ağrımaması lazım bence sen sola yatıp dinlen yine
maşşallah:kedi:
TESEKKURLE CANIM
ya bılmıyorum neden oluyo ama beebgım dayanmıyo canım daha assagıda bebegım yukarı cıkmadı...
tesekkurler tatlım okudum ama kasılma yok bende devamlı agrı bıde tek taraflı... doktorumla konustum şimdi hastaneye gıt bı kan- idrar tahlılı yaptır dedı... bakalım şimdi hafıfıledi... enfeksıyonum vardı ondan olabılır gıbı gelyo bana bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?