2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN CANIMCIM NASILSIN BAKİM?
opuyorumnanaktan

çok şükür canım hafif bel ağrılarım dışında iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok şimdilik ... siz de iyisiniz inş. :))

yok canım iş yerinde hiçbir resmi göremiom ben buraya konulan biliom yoksa göbüş kısmına koyduğunu ama resimler açılmıyor...

sagol canımmm gecmezse gıdeyım acıle..

Hoşbuldum tatlımmm opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar...

Wild_Wild_Cat sana da geçmiş olsun...ınş. ciddi bir şey değildir, doktoruna danışmanda fayda var sanırım...

şeymacım aynı ağrı geçen günde olmuştu dimi bahsetmiştin bebeğin dayanıyor falan olmasın o tarafa tabi çok ağrımaması lazım bence sen sola yatıp dinlen yine

arkadaşım 100 den geriye saymaya başlamışsın ne mutlu ya!
darısı başıma :lepi:

arkadaşım 100 den geriye saymaya başlamışsın ne mutlu ya!
darısı başıma :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Benim hiç dikkatimi çekmemiş, sen söylemeseydin görmezdim kesin. Amma da göz varmış bende :roflol:

HİÇBİŞEKİLDE KONULAN RESİMLERİ GÖRMÜYOMUSUN KUZU? bilmiyorumkismile

Kızlar Gunaydın,

Ben Çapa da muaynehanesi olan Dr. Nasır AKSEL Bey e gidiyorum. 16 sence oglumun sezeryanınıda o yaptırmıstı ve diger gittigim dr lar sezeryan izini zor buldular hayretler icinde kaldılar . Tekrar ameliyatımı Nasır Bey yapsın istiyorum. çapa medi life hastanesinde karar kıldım ben. cunku capa tıp fakuletsinin hemen karsısında aksi bir durum olsa hemen tam tesekkullu bir hastaneye bir adım uzakta.
Ayrıca capa medi life hastanesinin bebek yogun bakımıda mevcut.

......... Anne Karnındaki Bebek Konusmaları......

(ikizler konusmaktadir..)
- allah kurtarsin kardes..
- eyvallah..

- "sevgili gunluk..ne suc işledigimi bilmiorum ama beni 9 aydir bu kapali
kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan şu kordonu sokup kurutuyorum kac
gundur sopa niyetineaha şuraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra çıkıp kurtulacam burda ne bu yav."
Gardiyanım kork benden...

(ikizler halen konusmaktadir)
- ehhihi bu çok eğlenceliymis simdi chateau brillant nasil
- abi benim canim acaip sekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?
- merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- supersin baba yaaaa

- 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısrayımm...

- yaw anne sağa sola dönüp durma kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum bi
türlü uyutmadın beni hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık hmmmmm şimdi
oldu parmak emerek uyumak güzelmiş insan bi müzik çalar ninni söler öle uyutur yaaaa...

- ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he sorarım size? ama nerden duyacaklar işleri güçleri kız mı erkek mi..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iş arasında okumaya çalışınca yanlışlık oldu, rahatsız olan a_seyma mış sanırım...geçmiş olsun canım...

TESEKKURLE CANIM

şeymacım aynı ağrı geçen günde olmuştu dimi bahsetmiştin bebeğin dayanıyor falan olmasın o tarafa tabi çok ağrımaması lazım bence sen sola yatıp dinlen yine

ya bılmıyorum neden oluyo ama beebgım dayanmıyo canım daha assagıda bebegım yukarı cıkmadı...

tesekkurler tatlım okudum ama kasılma yok bende devamlı agrı bıde tek taraflı... doktorumla konustum şimdi hastaneye gıt bı kan- idrar tahlılı yaptır dedı... bakalım şimdi hafıfıledi... enfeksıyonum vardı ondan olabılır gıbı gelyo bana bakalım

maşşallah:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bence de maşallah... Ya arkadaşım bir şey sorabilir miyim? Benim ortaokulda ve lisede çok sevdiğim "Elif Bektaş" adlı ve soyadlı bir arkadaşım vardı. Seni gördükçe aklıma o geliyor. Hatta bir kere daha aylar önce sormuştum ama sanırım görmedin. Cürretimi bağışlarsan sana sormak istiyorum tekrar, ticaret lisesi okudun mu sen, İstanbul'da??

İdrar yolları enfeksiyonu benim de aklıma gelmişti, bende de olmuştu 5 haftalıkken. Ama aşağıda olmuştu, bir de adet sancısı gibiydi. Bence de hafiflemezse yaptırıverirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…