2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar:)))
Şeymam geçmiş olsun bitanem
Çiğdem ya benimkide böyle resmen mesanemi çimdikliyo
bazen bir acı hissediyorum aşağıya doğru sonrada
wc ye nasıl yetişeceğimi şaşırıyorum:)))
bir de zaman zaman sağ kaburgamı dağıtıyor yavrum benim:)))

Son düzenleme:
ANNe KARNıNDAKı iKizLer

- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
- Sen duurr daha sen duurr dışarda görüşcez seninle

- Önce ben çıkıcam
- Hayır ben
- Sen çıkamazsın
- Nedenmiş
- Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü

- Burnumu ısırma bak tekme atarım
- Atamazki atamazki
- All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı................................
- Erkek sen dışarı gelsene
- Erkek mi o ne?
- Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı
- Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun
- Bilmem

kaydirigubbakcemile3

Günaydıın şekeriimm opuyorumnanaktan

Günaydın şekerim, hoşgeldin. Nasılsın, iyi misin bugün? kaydirigubbakcemile3 Ben ciddi ciddi altıma yapıyordum dün. Hay velet hayy kareteci oğlum benim. Benimki bugün sağ kaburgamı tekmelemekle meşgul

teşekkurler bıdenem çigdemcım....

kedi çigedemım enfeksıyon galıba ya zaten yarın doktora gıdıcektım burda mecburen şeker yuklemesı yapılcak.... hepsıne toptan baktırırım artık:):) offf yıne delcekler benı yarın

"ozellikle hurmayi cok yedim,sperm,kusburnu cayi
ne duyduysam denedim diyebilirim.."

Arkadaş bunları yazmış yazısında. Dikkat edin, hurma doğum sancılarının kolay atlatılmasını sağlar. Bazı ilkel kabilelerde de doğumun başlaması için boğa spermi içirirler hamilelere.

Herkese merhaba,

Aşırı mutluyuz kızımla artık süper süper bir odamız var hayalimden bile güzel oldu bayıldım. En kısa zamanda isteyen arkadaşlara mail atacağım. Eşim foruma koymama kızdı arkadaşlarına mail atarsın dedi

Kıslar bende mayıs ve nisan annelerine baktım. Ne güzel mayıs annelerinin hepsi doğum yapmış bebekleri ile ilgili görüşüyorlar onu mu kullansam bundan mı pişik oldu diye çok duygulandım ya. Mayıs anneleri de doğuma hazırlanıyorkimi 2 gün sonra sezeryana girecek kimi normal doğum bekliyor. Allahım bizde hayırlısı ile o günleri bir görsek inşallah =)

Günaydın cnm,

Ay ne güzel bitirdin bile işleri valla hayranım azmıne hayatım ya.maşallah...Ben evdeolduğum halde hala birişyapmadım. Haziranda odası gelecek ben öyle oturuyorum of. Düşünüdkçe heyecan basıyor artık. Masal kızım iyigünlerde yatsın odasında inşallah. Sağlıklahuzurla vaktinde gelsin mışılmışıl uyusun güzel rüyalar görsün yatağında hayatım...

günaydın kızlarrr..
nasılsınız?opuyorumnanaktan

hosgeldın canımmmm:):)

hımmm ben 4. ayımda 1 kutu hurma yemıstım ıyıkı dusuk falan yapmamısım ozman:):):) oda cok ıgrenc ya boga spermı faln boooooğğğğ

ayyy şeyma güzel anlatmıştaeyvahedigeldismile

bencede tatlım eşimlede okuyacam ve benımle doguma gırmesını ıstıcem... assagıyı gormesıne gerek yok elımı tutsun destek olsun yetr

Şeymacım geçmiş olsun tatlım..

cok tesekkur ederım canımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…