2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kocasınınki mi?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yemiş mi onuuuuu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hoşbulduk kızlarr...opuyorumnanaktan
ayy şu doğum hikayesini ben de okudum sperm çok tiksinç geldi kafamçokkarıştıhurmayı ben de yiyorum.
bu arada ben de sürekli tuhaf rüyalar görüyorum bu dönemde normal böyle olması!

ayyyy dusunsenıze bogayı azdırmak ıcın herseyı yapıyolarmıs sperm alabılmek ıcın:):):) igrennnnnçççççç yaaaaa

sperm mi? boğa spermini nerden bulucaz???

serdem gözün aydın güle güle kullansın bebeğin

Çok sağolun kızlar daha iyisi sizin bebişlerinize işallah. İşallah hepsi zamanında sağlıkla gelip güzelim odalarında yataklarında yatarlar ama sanki doğuracağımı şimdi anladım o odaya baktıkça dün oturdum ağladım sevinçtenççç

kaydirigubbakcemile5
Ay canım benim ya.Sanırım hepimiz artık iyice anladık bebeklerimizin olacağını. Sanki çevremizde bile iyice benimsendideğilmi? Akrabalar aradığı zaman artık direk demirhan nasıl iyi mi diye soruyor ya çok hoşuma gidiyor. Allahım sana emanet meleklerimiz sen koru yya Rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:

Şeymaaaaa koptummm doktorum programına yaaaaa alllahım yaaaa ne insanlar var adamın sorduğuna bakın yaaa:))))))))

kızlarrr sabah dedıkı programda hamıleıkte eşler hanımlarından uzak duruyolar bebge bsıey olabılır dıye... moden bılımde bunun yanlıs oldugunu ve son zamana kadar ılıskı yasanabılcegını soyledı hatta hamılelıkten doguma kadar olan surede eşler bırlıkte olmazlarsa dogumdan sonrakı donemde bunu toparlamak cok zor olabılır.... dıyoo

yemiş mi onuuuuu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Herkesin yatakodası, yapacak birşey yok. Bundan hoşlanan erkekler vardır elbette. Bazılarının aklına yatar bu mesele, yapmaya kalkarlar, vakitsiz doğum olur Allah korusun. Küvezde yaşar mı, yaşamaz mı belli olmaz. Ondan söyledim, aman yapmayın diye. Bazı kardeşlerimiz öyle inanıyorlar ki herşeye, tavuk kakası iyi gelir deseler (öğğğğ) yemeye çalışırlar eminim. İnsanlarımız iyi niyetinden sorgulamaz maalesef.

Çok doğru.Benim eşimde korkuyor bişrey olacak diye. Her doktora gittiğimizde soruyor doktora. Doktorum da saolsun inatla hayır devam diyor..

ayy evet yaaa ne duyarsam rüyamda..yok cnm şikayet etmiyorum kabızlıktan iyidir..
katılın oldurduklerının aasında bı bag tanısıklık falan varmıymıs canım ya merak ettım...
valla cnm inanır mısın hiç detaylı kulak verip izlemiyorumm:)))
:1shok:
aaaa koyalım ozaman :1shok:[/B]

Şeymaaaaa koptummm doktorum programına yaaaaa alllahım yaaaa ne insanlar var adamın sorduğuna bakın yaaa:))))))))

yaaa sorma canım ya manyak bu ınsanlar:):):)... sabah ılk baglantıda hanı dogum ve sonrasına ahmılelıge degınmıslerdı o dıkktımı cektı... şimdide gunde 10 defa yapsak sıkıntı olur mu dıyo:):):)

Sorma canım eşim bile kızım nasıl diyince tel. da fena oluyorum

ben son aylar tehlikeli olduğunu duymuştum aslında bu konuda fazla araştırma yapmadım doktor yasakladığı için hiç ilgilenmedim. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…