ben demeden çiğdem yazmış canım... sperm deyince ne spermi falan oldum... bir an kocasınınki sandım :)))
Hoşgeldin didemciimm ayy çok sevindimm... güzel kızın mis mis yatar inş. odasında... ben de istiyorum resimleri beni sakın unutmaa :))
İşler iyice karıştı sanırım, arkadaş nereden bulsun boğa spermini, kocasınınkidir onun dediği. Ben kabilelerdeki uygulamayı anlattım, şekli değişik olsa da yapısı aynıdır, denemeyin, erken doğum olabilir diye :roflol:
İşler iyice karıştı sanırım, arkadaş nereden bulsun boğa spermini, kocasınınkidir onun dediği. Ben kabilelerdeki uygulamayı anlattım, şekli değişik olsa da yapısı aynıdır, denemeyin, erken doğum olabilir diye :roflol:
Günaydın cnm,
Ay ne güzel bitirdin bile işleri valla hayranım azmıne hayatım ya.maşallah...Ben evdeolduğum halde hala birişyapmadım. Haziranda odası gelecek ben öyle oturuyorum of. Düşünüdkçe heyecan basıyor artık. Masal kızım iyigünlerde yatsın odasında inşallah. Sağlıklahuzurla vaktinde gelsin mışılmışıl uyusun güzel rüyalar görsün yatağında hayatım...
sperm mi? boğa spermini nerden bulucaz???
serdem gözün aydın güle güle kullansın bebeğin
Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...
Ben de çok özeniyorum. Akrabamızın gelini nisanda doğum yapmıştı ya. Kedi kadarcık, minicik kız bebek. O böyle kucakladıkça ben "maşallah Allah nazardan saklasın, ben de böyle kollarıma alayım bebeğimi" diye dua ediyorum içimden. Minicik eller, minicik ayaklar aah ahh :asigim:
ben istıyorum:):):) gule gule kullanın hayatım... masalımızında hayatı hep boyle guzellıklerle dolsun ıns....
ayyy bende takıp edıyorum onları cııclerıne odalarına dogum yapanlara hepsını ıncelıyorum tek tek cok guzel ya.... ben onları gorunce hemen dogumyapmak ıstiyorum:):)
ben demeden çiğdem yazmış canım... sperm deyince ne spermi falan oldum... bir an kocasınınki sandım :)))
Hoşgeldin didemciimm ayy çok sevindimm... güzel kızın mis mis yatar inş. odasında... ben de istiyorum resimleri beni sakın unutmaa :))
oyy oyy bu da iğrenç yaww!!!akannehirakannehirakannehirkocasınınki mi?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok sağolun kızlar daha iyisi sizin bebişlerinize işallah. İşallah hepsi zamanında sağlıkla gelip güzelim odalarında yataklarında yatarlar ama sanki doğuracağımı şimdi anladım o odaya baktıkça dün oturdum ağladım sevinçtenççç
anlaşılmıştır hamilelik başımıza vurdu:))))))))
yemiş mi onuuuuu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayy evet yaaa ne duyarsam rüyamda..yok cnm şikayet etmiyorum kabızlıktan iyidir..Canım,
Bu dönemde ne duyarsan otomatik bilinç altına gidiyor ve gece rüyamıza giriyor. Bende de çokoluyor o. Amabazı arkadaşlar mesela ben kkabızım.Bazı arkadaşlar daishal olmuş Her bünyede farklı tepki veriyor. Ama sakın şikayet etme canıminan kabızlıktan kat kat iyidir. Ben kabızlık yüzünden hastanelik olmuştum. Allah kimseye göstermesin o acıyı ..a.s
valla cnm inanır mısın hiç detaylı kulak verip izlemiyorumm:)))katılın oldurduklerının aasında bı bag tanısıklık falan varmıymıs canım ya merak ettım...
:1shok:
aaaa koyalım ozaman :1shok:[/B]Arkadaslar yazmayi unutmusum dogum cantaniza mutlaka nar koyun ve bebeginizn agzina ilk olarak birkac damla nar suyu sIkiN Ben bunu kk da birkac arkadastan duydum ve uyguladim bebekte gaz sancisi olmuyor ..benim kizim 5 aylik oldu ve neredeyse hic yasamaddik kesinlikle tavsiye ederim bir deneyin derim...
alıntıdır...
Şeymaaaaa koptummm doktorum programına yaaaaa alllahım yaaaa ne insanlar var adamın sorduğuna bakın yaaa:))))))))
kaydirigubbakcemile5
Ay canım benim ya.Sanırım hepimiz artık iyice anladık bebeklerimizin olacağını. Sanki çevremizde bile iyice benimsendideğilmi? Akrabalar aradığı zaman artık direk demirhan nasıl iyi mi diye soruyor ya çok hoşuma gidiyor. Allahım sana emanet meleklerimiz sen koru yya Rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:
anlaşılmıştır hamilelik başımıza vurdu:))))))))
kızlarrr sabah dedıkı programda hamıleıkte eşler hanımlarından uzak duruyolar bebge bsıey olabılır dıye... moden bılımde bunun yanlıs oldugunu ve son zamana kadar ılıskı yasanabılcegını soyledı hatta hamılelıkten doguma kadar olan surede eşler bırlıkte olmazlarsa dogumdan sonrakı donemde bunu toparlamak cok zor olabılır.... dıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?