2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 defa mı :roflol: :roflol: :roflol: , iliğini kemiğini kurutacak kadının.

ohaaaa ben izleyemiyorum kız yüzünden çocuk kanalı açık ama çüşş yaniii!!!akannehir

valla geçen bende eşime sordum dedim 9 ay olucak yapmayalı ee bide 40 çıkana kadar acaba fazla alışmış olurmuyuz kardeşliği ?:))))))

ökküüzzz yaaa yavşak yavşak soruyor bi de karısı demiş ara diye ama yazık kadına da
iyi olmuyor diyokaydirigubbakcemile3

ayyy kızlarrr sormayın kadın bıktım ıstemıyorum 2den sonrası kotu oluo dıyo... canım acıyo dıyo... adamda tansıyon hastası oldum hap kullanınca yarıya dustu yarı dedıgı 5 kez... sonra yedıklerım dıkkat ettım tekrar çıkardık dıyo...

ya tamam insan ogrenmek sıter arar srarda bukadrda cınsel hayat goz onune serılmezkı canım ya yuhhh

kızlar ya, sanırım kazıklandık[/QUOTE]

canım bizde oda aldık.4000 liraya.bizimkide buna çok benziyor.ama bizim aldıklarımızın boyaları malzemeleri farklıdır.sonuçta bebek için alınıyor bu..boyasının falan özel olması gerekiyor sağlığı için..

bende mail istiyorum

ya tamam insan ogrenmek sıter arar srarda bukadrda cınsel hayat goz onune serılmezkı canım ya yuhhh

adam kudurmuş belli kadında aptal ne diye ara diyor rezillik yani ismimi vermek istemedim diyor bi de verseydin de cümlealem duysaydı.stüdyodakilerde koptuuu:roflol:

bu arada ay az önce süper bi şey oldu maşallah kızıma niye tekmelemiyor diyordum karnımı salladım 1 sn sonra gümmm yapma dedi resmen ya yerim ben onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…