yaaa sorma canım ya manyak bu ınsanlar:):):)... sabah ılk baglantıda hanı dogum ve sonrasına ahmılelıge degınmıslerdı o dıkktımı cektı... şimdide gunde 10 defa yapsak sıkıntı olur mu dıyo:):):)
ohaaaa ben izleyemiyorum kız yüzünden çocuk kanalı açık ama çüşş yaniii!!!akannehiryaaa sorma canım ya manyak bu ınsanlar:):):)... sabah ılk baglantıda hanı dogum ve sonrasına ahmılelıge degınmıslerdı o dıkktımı cektı... şimdide gunde 10 defa yapsak sıkıntı olur mu dıyo:):):)
Valla eşim korkuyordu yapmıyorduk artık ben de korkuyorum kusura bakmasın ama 3 ay daha bekleyecek.
yaaa sorma canım ya manyak bu ınsanlar:):):)... sabah ılk baglantıda hanı dogum ve sonrasına ahmılelıge degınmıslerdı o dıkktımı cektı... şimdide gunde 10 defa yapsak sıkıntı olur mu dıyo:):):)
ohaaaa ben izleyemiyorum kız yüzünden çocuk kanalı açık ama çüşş yaniii!!!akannehir
evet canım.a.sDoktorumdan mı bahsediyorsunuz??
ne kadar hesaplı mobilya
ya tamam insan ogrenmek sıter arar srarda bukadrda cınsel hayat goz onune serılmezkı canım ya yuhhh
herkese merhaba,
aşırı mutluyuz kızımla artık süper süper bir odamız var hayalimden bile güzel oldu bayıldım. En kısa zamanda isteyen arkadaşlara mail atacağım. Eşim foruma koymama kızdı arkadaşlarına mail atarsın dedi
ayyy kızlarrr sormayın kadın bıktım ıstemıyorum 2den sonrası kotu oluo dıyo... canım acıyo dıyo... adamda tansıyon hastası oldum hap kullanınca yarıya dustu yarı dedıgı 5 kez... sonra yedıklerım dıkkat ettım tekrar çıkardık dıyo...
ya tamam insan ogrenmek sıter arar srarda bukadrda cınsel hayat goz onune serılmezkı canım ya yuhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?