2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiniz didemcim ve de demetcim...

Hoşbulduk hayatım. Ya kıslar sizde çok duygusala bağladınız mı ya ben herşeye ağlar oldum yaa... bak odamızı bitirdik dedi şimdi nasıl duygulandım biliyor musun? kuzular bugün annekarnında yarın allahım izniile vakitleri gelince odalarında oyyyy....:gitme:mafoldumben

Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

Ben de çok özeniyorum. Akrabamızın gelini nisanda doğum yapmıştı ya. Kedi kadarcık, minicik kız bebek. O böyle kucakladıkça ben "maşallah Allah nazardan saklasın, ben de böyle kollarıma alayım bebeğimi" diye dua ediyorum içimden. Minicik eller, minicik ayaklar aah ahh :asigim:

bu arada demet tickerin süper oğlunda çok sevimli maşallah

Canım benim oğlan değil o ya. ticker sitesinden koymuşlar öyleç Oğlumun resmini daha koyamadım fotomakine kaynanamla ümreye gitti.Geldiği zaman koyacağım inşallah. Benimkinin yanakları daha toplu patlıcak gibi..sempatiksalakcinni

ben istıyorum:):):) gule gule kullanın hayatım... masalımızında hayatı hep boyle guzellıklerle dolsun ıns....

ayyy bende takıp edıyorum onları cııclerıne odalarına dogum yapanlara hepsını ıncelıyorum tek tek cok guzel ya.... ben onları gorunce hemen dogumyapmak ıstiyorum:):)

sperm mi? boğa spermini nerden bulucaz???

serdem gözün aydın güle güle kullansın bebeğin

İlkel kabile diyorum fiji'yi bilen var mı? Ahan da orda. Demek istediğim spermle uğraşmayın erken doğuma yol açabilir. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerim, hoşgeldin. Nasılsın, iyi misin bugün? kaydirigubbakcemile3 Ben ciddi ciddi altıma yapıyordum dün. Hay velet hayy kareteci oğlum benim. Benimki bugün sağ kaburgamı tekmelemekle meşgul
öfff sol dediğime bakma hemen sağ kaburgamı diye değiştirdim mesajı sağımı solumu bilmiom bendekaydirigubbakcemile3iyiyim allaha şükür çok iyiyim.
Kızlar dilimi ısırıpta yazıym 2 haftadır falan baş ağrım yok.
biryerde okumuştum migren hamileliğin ilerleyen haftalarında yok denecek kadar azalır
diye.çok seviniyorum bu duruma:)))yalnız 3-4 gündür ishal gibiyim nedendir
anlamadım.hamilelikte kabız olur insan ben ishalim...Bir de gece çokk kötüü
bir rüya gördüm yaaa..öff habererden falan mı etkileniyorum nedir?katillerle
uğraştımeyvahedigeldismile

Günaydın cicianneler nasılsınız?

günaydın kızlarrr..
nasılsınız?opuyorumnanaktan
Hoşgeldiniiiiiiizzemuszemus

aman dikkat et canım ya önemli bişeyse ara telefonla doktoruna da sor şiddetliyse falan...

Maşallahhh

Aman şeymacım öyle deme.Vakitlerinde gelsinler inşallah hepsi. Bende öyle diyordum da,artık vaktinde gelsin inşallah diyorum.:smiley-cool:

hangısıkı tatlım ???

ben demeden çiğdem yazmış canım... sperm deyince ne spermi falan oldum... bir an kocasınınki sandım :)))

Hoşgeldin didemciimm ayy çok sevindimm... güzel kızın mis mis yatar inş. odasında... ben de istiyorum resimleri beni sakın unutmaa :))

Kadınların çoğunda (bilimsel olarak kanıtlanmıştır) sağ sol refleksi zayıftır, ben de çoğunlukla karıştırıyorum, benimki dönüp durduğu için bazen sağdan bazen soldan, yukarıdan aşağıdan tekmeliyor kaydirigubbakcemile3 Ayrıca ben de cırcırım. Alıştım artık. Şu katil meselesine gelince, katil yakalanmış, Muğla'da. Korkmana gerek yok, unut gitsin.

Canım,

Bu dönemde ne duyarsan otomatik bilinç altına gidiyor ve gece rüyamıza giriyor. Bende de çokoluyor o. Amabazı arkadaşlar mesela ben kkabızım.Bazı arkadaşlar daishal olmuş Her bünyede farklı tepki veriyor. Ama sakın şikayet etme canıminan kabızlıktan kat kat iyidir. Ben kabızlık yüzünden hastanelik olmuştum. Allah kimseye göstermesin o acıyı ..a.s

Aman şeymacım öyle deme.Vakitlerinde gelsinler inşallah hepsi. Bende öyle diyordum da,artık vaktinde gelsin inşallah diyorum.:smiley-cool:

oyle canım Allahım ınsallah vaktınde gelsınler ama ben hep dıyorum 36d. haftayıda dolduralım ondan sonra nezamn ıstersen gel dıyorum kızıma:):)

aaaa hadi güle güle kullanın fotoğraf çektiysen bugün atta bakalım face de koyabilirsin:))))hoşgeldin bu arada...

katılın oldurduklerının aasında bı bag tanısıklık falan varmıymıs canım ya merak ettım...

ben demeden çiğdem yazmış canım... sperm deyince ne spermi falan oldum... bir an kocasınınki sandım :)))

İşler iyice karıştı sanırım, arkadaş nereden bulsun boğa spermini, kocasınınkidir onun dediği. Ben kabilelerdeki uygulamayı anlattım, şekli değişik olsa da yapısı aynıdır, denemeyin, erken doğum olabilir diye :roflol:

Arkadaslar yazmayi unutmusum dogum cantaniza mutlaka nar koyun ve bebeginizn agzina ilk olarak birkac damla nar suyu sIkiN Ben bunu kk da birkac arkadastan duydum ve uyguladim bebekte gaz sancisi olmuyor ..benim kizim 5 aylik oldu ve neredeyse hic yasamaddik kesinlikle tavsiye ederim bir deneyin derim...

alıntıdır...

oyle canım Allahım ınsallah vaktınde gelsınler ama ben hep dıyorum 36d. haftayıda dolduralım ondan sonra nezamn ıstersen gel dıyorum kızıma:):)

Ben hep rüyalarımda erkenden doğurduğumu görüyordum allahım hayırlara yazsın inşallah.Halada ara ara görürüm. Korktuğumdan mı bilmiyorum allahım esirgesin ya rabbim..eyvahedigeldismile

ayyy doktorum dıye program varya kızlar cinsellıkten bahsedıyo... kadının bırı aradı sımdı 42 yasında oglunun cınsellıgını anlattı sordu falan garıp ya.. 42 yasında bı adamın cınsel hayatını annesının sorması anlatması

AAA!!

nara birşey olmazkız hazır aklımızdayken koysak mı acaba bozulur mu yaa..boshayallersmile

demet bende senin oğlan sandım olsun maşallah yinede.
neyse en iyisi fazla ilkel olaylara girmeyelim bi kaç ay daha :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…