- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Hoşgeldiniz didemcim ve de demetcim...
Herkese merhaba,
Aşırı mutluyuz kızımla artık süper süper bir odamız var hayalimden bile güzel oldu bayıldım. En kısa zamanda isteyen arkadaşlara mail atacağım. Eşim foruma koymama kızdı arkadaşlarına mail atarsın dedi
Kıslar bende mayıs ve nisan annelerine baktım. Ne güzel mayıs annelerinin hepsi doğum yapmış bebekleri ile ilgili görüşüyorlar onu mu kullansam bundan mı pişik oldu diye çok duygulandım ya. Mayıs anneleri de doğuma hazırlanıyorkimi 2 gün sonra sezeryana girecek kimi normal doğum bekliyor. Allahım bizde hayırlısı ile o günleri bir görsek inşallah =)
bu arada demet tickerin süper oğlunda çok sevimli maşallah
Herkese merhaba,
Aşırı mutluyuz kızımla artık süper süper bir odamız var hayalimden bile güzel oldu bayıldım. En kısa zamanda isteyen arkadaşlara mail atacağım. Eşim foruma koymama kızdı arkadaşlarına mail atarsın dedi
Günaydın cnm,
Ay ne güzel bitirdin bile işleri valla hayranım azmıne hayatım ya.maşallah...Ben evdeolduğum halde hala birişyapmadım. Haziranda odası gelecek ben öyle oturuyorum of. Düşünüdkçe heyecan basıyor artık. Masal kızım iyigünlerde yatsın odasında inşallah. Sağlıklahuzurla vaktinde gelsin mışılmışıl uyusun güzel rüyalar görsün yatağında hayatım...
sperm mi? boğa spermini nerden bulucaz???
serdem gözün aydın güle güle kullansın bebeğin
öfff sol dediğime bakma hemen sağ kaburgamı diye değiştirdim mesajı sağımı solumu bilmiom bendekaydirigubbakcemile3iyiyim allaha şükür çok iyiyim.
Günaydın şekerim, hoşgeldin. Nasılsın, iyi misin bugün? kaydirigubbakcemile3 Ben ciddi ciddi altıma yapıyordum dün. Hay velet hayy kareteci oğlum benim. Benimki bugün sağ kaburgamı tekmelemekle meşgul
Günaydın cicianneler nasılsınız?
Hoşgeldiniiiiiiizzemuszemusgünaydın kızlarrr..
nasılsınız?opuyorumnanaktan
teşekkurler bıdenem çigdemcım....
kedi çigedemım enfeksıyon galıba ya zaten yarın doktora gıdıcektım burda mecburen şeker yuklemesı yapılcak.... hepsıne toptan baktırırım artık:):) offf yıne delcekler benı yarın
Canım benim oğlan değil o ya. ticker sitesinden koymuşlar öyleç Oğlumun resmini daha koyamadım fotomakine kaynanamla ümreye gitti.Geldiği zaman koyacağım inşallah. Benimkinin yanakları daha toplu patlıcak gibi..sempatiksalakcinni
ben istıyorum:):):) gule gule kullanın hayatım... masalımızında hayatı hep boyle guzellıklerle dolsun ıns....
ayyy bende takıp edıyorum onları cııclerıne odalarına dogum yapanlara hepsını ıncelıyorum tek tek cok guzel ya.... ben onları gorunce hemen dogumyapmak ıstiyorum:):)
hangısıkı tatlım ???
Herkese merhaba,
öfff sol dediğime bakma hemen sağ kaburgamı diye değiştirdim mesajı sağımı solumu bilmiom bendekaydirigubbakcemile3iyiyim allaha şükür çok iyiyim.
Kızlar dilimi ısırıpta yazıym 2 haftadır falan baş ağrım yok.
biryerde okumuştum migren hamileliğin ilerleyen haftalarında yok denecek kadar azalır
diye.çok seviniyorum bu duruma:)))yalnız 3-4 gündür ishal gibiyim nedendir
anlamadım.hamilelikte kabız olur insan ben ishalim...Bir de gece çokk kötüü
bir rüya gördüm yaaa..öff habererden falan mı etkileniyorum nedir?katillerle
uğraştımeyvahedigeldismile
Kızlar dilimi ısırıpta yazıym 2 haftadır falan baş ağrım yok.
biryerde okumuştum migren hamileliğin ilerleyen haftalarında yok denecek kadar azalır
diye.çok seviniyorum bu duruma:)))yalnız 3-4 gündür ishal gibiyim nedendir
anlamadım.hamilelikte kabız olur insan ben ishalim...Bir de gece çokk kötüü
bir rüya gördüm yaaa..öff habererden falan mı etkileniyorum nedir?katillerle
uğraştımeyvahedigeldismile
Hoşgeldiniiiiiiizzemuszemus
aman dikkat et canım ya önemli bişeyse ara telefonla doktoruna da sor şiddetliyse falan...
Aman şeymacım öyle deme.Vakitlerinde gelsinler inşallah hepsi. Bende öyle diyordum da,artık vaktinde gelsin inşallah diyorum.:smiley-cool:
Herkese merhaba,
ben demeden çiğdem yazmış canım... sperm deyince ne spermi falan oldum... bir an kocasınınki sandım :)))
oyle canım Allahım ınsallah vaktınde gelsınler ama ben hep dıyorum 36d. haftayıda dolduralım ondan sonra nezamn ıstersen gel dıyorum kızıma:):)
Arkadaslar yazmayi unutmusum dogum cantaniza mutlaka nar koyun ve bebeginizn agzina ilk olarak birkac damla nar suyu sIkiN Ben bunu kk da birkac arkadastan duydum ve uyguladim bebekte gaz sancisi olmuyor ..benim kizim 5 aylik oldu ve neredeyse hic yasamaddik kesinlikle tavsiye ederim bir deneyin derim...
alıntıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?