2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya tamam insan ogrenmek sıter arar srarda bukadrda cınsel hayat goz onune serılmezkı canım ya yuhhh

kızlar bunları canlı yayında mı soruyorlar.. telle mi bağlanıyorlar yoksa ordalar mı?? anlamadım bence de çüşş bu kadarda sorulmaz yaniii..

bu arada ay az önce süper bi şey oldu maşallah kızıma niye tekmelemiyor diyordum karnımı salladım 1 sn sonra gümmm yapma dedi resmen ya yerim ben onu:))

Ben de kıpramayınca yukarı aşağı yukarı aşağı sallıyorum kaydirigubbakcemile3

bu arada ay az önce süper bi şey oldu maşallah kızıma niye tekmelemiyor diyordum karnımı salladım 1 sn sonra gümmm yapma dedi resmen ya yerim ben onu:))

İnsan nasıl tedirgin oluyor değilmi hareketlerinihissetmeyince. Artık iyice alıştık varlıklarına. Benimki bazen kasıklarıma baskı yapıyor sizde de oluyor mu? Hemen tuvaletim geliyor korkuyorum..:CüvCüv:

İnsan nasıl tedirgin oluyor değilmi hareketlerinihissetmeyince. Artık iyice alıştık varlıklarına. Benimki bazen kasıklarıma baskı yapıyor sizde de oluyor mu? Hemen tuvaletim geliyor korkuyorum..:CüvCüv:
bende de oluyor.
doğumdan sonra da bi hafiflik boşluk garip hissediyorsun kendini.
annelik çok farklı!

Korkman gereken şey mesanene vurması değil (bizimkine de vuruyor ve wcye gönderiyor, 1 damlada dönüyoruz), mesanen doluyken vurması. Anlattım ya dün gece tuvaletim varken vurdu, altıma yapıyordum diye. Herzaman bu kadar şanslı olmayabilirim.

serdem yayınlasana burda sonra kaldırırsın zaten üye olmayanlar göremiyor 5 dk bakalım sonra kaldır yine olmaz mı

günaydın güzel anneler ve bebkler,nasılsınız..
biz geldik ,bugün daha iyiyiz..

içinizde magnezyum kullanan var mı,bitince devam ediyor muyuz,yoksa bitene kadar mı kullanıyoruz..

didem odanız hayırlı olsun güle güle kullanın.
şeyma geçmiş olsun canım,bol su iç,enfeksiyon değilse magnezyum al...

günaydın güzel anneler ve bebkler,nasılsınız..
biz geldik ,bugün daha iyiyiz..

içinizde magnezyum kullanan var mı,bitince devam ediyor muyuz,yoksa bitene kadar mı kullanıyoruz..

Canım ben günde 1 tane kullanıyorum. 1 paket bitti 2.ye devam ediyorum. Hem kabızlıkiçin hem kasılmalar içinçok iyigeliyor.

canım bende de var aynı durum ,geçen markette alışveriş yapıyorum birden hapşurdum boş bulundum,bi kaç damla kaçırdım resmen,elimdekileri bıraktığımla doğru eve.çok utandım kendi kendime saatlerce güldüm halime..:kedi:

Kızlar bendeçıkıyorum. Doğm koçumuzla egzersizlerimiz var.Anca hazırlanırız. Kenidize cici bakın. hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…