ya tamam insan ogrenmek sıter arar srarda bukadrda cınsel hayat goz onune serılmezkı canım ya yuhhh
bu arada ay az önce süper bi şey oldu maşallah kızıma niye tekmelemiyor diyordum karnımı salladım 1 sn sonra gümmm yapma dedi resmen ya yerim ben onu:))
bu arada ay az önce süper bi şey oldu maşallah kızıma niye tekmelemiyor diyordum karnımı salladım 1 sn sonra gümmm yapma dedi resmen ya yerim ben onu:))
bende de oluyor.İnsan nasıl tedirgin oluyor değilmi hareketlerinihissetmeyince. Artık iyice alıştık varlıklarına. Benimki bazen kasıklarıma baskı yapıyor sizde de oluyor mu? Hemen tuvaletim geliyor korkuyorum..:CüvCüv:
kızlar bunları canlı yayında mı soruyorlar.. telle mi bağlanıyorlar yoksa ordalar mı?? anlamadım bence de çüşş bu kadarda sorulmaz yaniii..
kızlar bunları canlı yayında mı soruyorlar.. telle mi bağlanıyorlar yoksa ordalar mı?? anlamadım bence de çüşş bu kadarda sorulmaz yaniii..
İnsan nasıl tedirgin oluyor değilmi hareketlerinihissetmeyince. Artık iyice alıştık varlıklarına. Benimki bazen kasıklarıma baskı yapıyor sizde de oluyor mu? Hemen tuvaletim geliyor korkuyorum..:CüvCüv:
telefonla yayına katılıyor yavşak sonra da karısı konuştu tam rezillik yani...
Kızlar mail adreslerinizi özelden yazın bana bilgisayarcılara hallettirip yollıyım hemen
Kızlar ben kaçıyorum. Kendinize iyi bakın, öptüm hepinizi...
günaydın güzel anneler ve bebkler,nasılsınız..
biz geldik ,bugün daha iyiyiz..
içinizde magnezyum kullanan var mı,bitince devam ediyor muyuz,yoksa bitene kadar mı kullanıyoruz..
İnsan nasıl tedirgin oluyor değilmi hareketlerinihissetmeyince. Artık iyice alıştık varlıklarına. Benimki bazen kasıklarıma baskı yapıyor sizde de oluyor mu? Hemen tuvaletim geliyor korkuyorum..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?