Canım ben günde 1 tane kullanıyorum. 1 paket bitti 2.ye devam ediyorum. Hem kabızlıkiçin hem kasılmalar içinçok iyigeliyor.
Didemciimm çooook güzel olmuş odadaki herşeyin bebeğe ait olması zaten odayı mükemmelleştiriyor... gerçekten çok güzel... Güle güle kullanın inş. herşeyi çok yakışmış perdeler halı herşey maşallah diyelim nazar değmesin
Canım ışık biraz kötü vurdu ama olsun gerçekten güzel olmuş dimi?
hehehe eveettt
Yavşak mı? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sirke yavrusu.
nasıl yani yaa kasılma başladımı sende????Canım ben günde 1 tane kullanıyorum. 1 paket bitti 2.ye devam ediyorum. Hem kabızlıkiçin hem kasılmalar içinçok iyigeliyor.
canım bende de var aynı durum ,geçen markette alışveriş yapıyorum birden hapşurdum boş bulundum,bi kaç damla kaçırdım resmen,elimdekileri bıraktığımla doğru eve.çok utandım kendi kendime saatlerce güldüm halime..:kedi:
bebeğim özlem size de yolladım eee çiğdem yazsana maili küstün mü kız sana da yollıycam
didemmm harıka olmus bayıldımmmm ınsallah guzel gunlerde kullanırsınız... cok seker olmus ya:):)
küsmedim kızz net gitti geldiii ben küser miyim sana hiç:)))
gönderdimm...
Dideemmm odanın içinde bir de kendin resim çektirseydin seni de görseydiiikkk :)))
Sabahın 7sinde çok çirkin çıkacağım için odayı çirkinleştirmiyim dedim:)
günaydın güzel anneler ve bebkler,nasılsınız..
biz geldik ,bugün daha iyiyiz..
içinizde magnezyum kullanan var mı,bitince devam ediyor muyuz,yoksa bitene kadar mı kullanıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?