2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben günde 1 tane kullanıyorum. 1 paket bitti 2.ye devam ediyorum. Hem kabızlıkiçin hem kasılmalar içinçok iyigeliyor.

teşekkürler,ben de devam ediyim,,sağ kasığımda hafif ağrı bıçak keser gibi arada oluyor ağrı ,kullanmadan önce daha kötüydü.. gerçekten işe yaradı

Didemciimm çooook güzel olmuş odadaki herşeyin bebeğe ait olması zaten odayı mükemmelleştiriyor... gerçekten çok güzel... Güle güle kullanın inş. herşeyi çok yakışmış perdeler halı herşey maşallah diyelim nazar değmesin

Canım ışık biraz kötü vurdu ama olsun gerçekten güzel olmuş dimi?

didemmm harıka olmus bayıldımmmm ınsallah guzel gunlerde kullanırsınız... cok seker olmus ya:):)

Yavşak mı? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sirke yavrusu.
hehehe eveettt
Canım ben günde 1 tane kullanıyorum. 1 paket bitti 2.ye devam ediyorum. Hem kabızlıkiçin hem kasılmalar içinçok iyigeliyor.
nasıl yani yaa kasılma başladımı sende????

boş bulunmakta değil canım o benim hamileliğimin başından beri oluyor ben de ömrü hayatımda çokk nadir yaşadığım birşeydi ama hamileliğimde oluyor yani gerçi artık olmuyor ama bir ara her hapşurmamda oluyordu günde 5 kere çamaşır değiştirdiğim bile oluyordu.utanılacak birşeyde yok canım..hep bebişlerin suçu valla napiym oturmasın torbamın üstüne kaydirigubbakcemile3

serdemciğim odayı görmedim ama hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin....
burda kimse kimseyi görmedi mi hala?
aynı yerde olanlar buluşmadı mı?

kızlarrr bısey sorcam sıze bı paket sutu (1lt) kac gunde bıtırıyosunuz??? bıde bu dogum ıcın nefes egzersızlerı netten vıdeo varmı bıldıgınız???

Didem tek kelimeyle SÜPPERR bir oda tam benim istediğim kombinasyon.
o sepetide oradan mı aldınız canım?sepet olması çok iyi olmuş parkyatak
düşünmüyorsunuz o yüzden aldınız değil mi?
o rafına da şu uzun bacaklı biblolardan alırsın birkaç tane çok tatlılar çünkü..
desenlerine de ayrıca bayıldım tam bir kıs odası kelebekli kelebekli.
daha uyku seti vs.geçince daha da güzel durur muhtemelen...
dolabın çok çekmeceli olması çok iyi ben de öyle istiyorum.
Bir de yatağın başında duran şey tavan abajuru mu öyle?
valla olumsuz hiçbirşey yok herşeyi çok şeker.Yalnız benim merak
ettiğim bişey var yatağı ve halısı nasıl?yani yatak rahat mı ki acaba?
Bir de halısı için bi satıcı kadın yıkanmıyor o halılar çok kötü falan demişti.
Baktıp inceledin mi nasıl birşey?

herkese selamlar bebişlerle güzel günler diliyorum hepinize

günaydın güzel anneler ve bebkler,nasılsınız..

biz geldik ,bugün daha iyiyiz..

içinizde magnezyum kullanan var mı,bitince devam ediyor muyuz,yoksa bitene kadar mı kullanıyoruz..

canım ben kullanıyorum valla 3 aydır hiç kesmeksizin kullanıyorum bana çok iyi geliyor ağrılarımı hafifletiyor ve rahimin kasılmasını engelliyor ben 35. haftaya kadar devam edicem erken doğum sancılarına karşıda önlem amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…