herkese selamlar bebişlerle güzel günler diliyorum hepinize
canım ben kullanıyorum valla 3 aydır hiç kesmeksizin kullanıyorum bana çok iyi geliyor ağrılarımı hafifletiyor ve rahimin kasılmasını engelliyor ben 35. haftaya kadar devam edicem erken doğum sancılarına karşıda önlem amaçlı
Didem tek kelimeyle SÜPPERR bir oda tam benim istediğim kombinasyon.
o sepetide oradan mı aldınız canım?sepet olması çok iyi olmuş parkyatak
düşünmüyorsunuz o yüzden aldınız değil mi?
o rafına da şu uzun bacaklı biblolardan alırsın birkaç tane çok tatlılar çünkü..
desenlerine de ayrıca bayıldım tam bir kıs odası kelebekli kelebekli.
daha uyku seti vs.geçince daha da güzel durur muhtemelen...
dolabın çok çekmeceli olması çok iyi ben de öyle istiyorum.
Bir de yatağın başında duran şey tavan abajuru mu öyle?
valla olumsuz hiçbirşey yok herşeyi çok şeker.Yalnız benim merak
ettiğim bişey var yatağı ve halısı nasıl?yani yatak rahat mı ki acaba?
Bir de halısı için bi satıcı kadın yıkanmıyor o halılar çok kötü falan demişti.
Baktıp inceledin mi nasıl birşey?
hehehe dolabın camına yansımış azıcık görüntüsü:))))
Ya bu kasılma nasıl oluyor ben bilmiyorum yani daha erken değil mi kasılmalar için...
tatlım facede gordugum kadarıyla hıcde sabahın 7sı bıle olsa cırgın gorulcek bı hatun degılsın yani:)
ben günde bi bardak içiyorum bazen içmiyorum günüme göre değişiyor.kızlarrr bısey sorcam sıze bı paket sutu (1lt) kac gunde bıtırıyosunuz??? bıde bu dogum ıcın nefes egzersızlerı netten vıdeo varmı bıldıgınız???
tatlım facede gordugum kadarıyla hıcde sabahın 7sı bıle olsa cırgın gorulcek bı hatun degılsın yani:)
serdemmcim bayıldım odaya, herşey çok uyumlu, çok güzel olmuş cnm,
Allah Mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm
Bence de maşallahı var didemin FISTIK GİBİ HATUN:)))))
hmmm Halısının baskı olmaması çok iyi işte e onuda oradan mı temin ettiniz yani öyle bi seçenek sunuyorlarmı ki baskı yada makina dokuması diye seçebiliyor musun?yoksa başka yerden mi uydurdun desenini ama oradan aldım demiştin...Canım çok teşekkürler uyku seti geldi ama sermedim deseni perdediki gibi çiçekli:) Beşiğini de aynı yerden aldı annemler ona da peşin 250 verdik bambu sallanıyor...Halısı yıkanıyor canım transfer baskı olanlardan almadım bildiğin makina dokuması. Evet o gördüğün de abajuru ama daha asamadık:)) Beğenmene çok sevindim valla tatlım. Bu arada mobilyacıyı arayıp teşekkür ettim bukadar düzgün 1 esnaf olamaz...
hehehe koftiden bakmıyorum kıııız iyice inceledim fotoları ondan gördüm:))))Abbbpoooooo ben korktum senden nasıl da farkettin
canım kasılma karnında bir toplanma oluyor o bölge elini koyunca top gibi hissediyorsun sıkışma gibi şimdiden alıştırma yaparmış rahim doğuma ağrısız kasılmalar ama ağrılı olunca doğum eylemi başlayabilir canım bende de daha yok ama ben önlem amaçlı kullanıyorum belimin ağrısınıda hafifletiyor
canım kasılma karnında bir toplanma oluyor o bölge elini koyunca top gibi hissediyorsun sıkışma gibi şimdiden alıştırma yaparmış rahim doğuma ağrısız kasılmalar ama ağrılı olunca doğum eylemi başlayabilir canım bende de daha yok ama ben önlem amaçlı kullanıyorum belimin ağrısınıda hafifletiyor
Ay ay utandım şimdi ama emin ol sabah 7de o kadar da iyi değilim , şiş karın şiş göz kapakları vs...:)) Aman kızım güzel olsun :sm_cool:
Sağol canım benim daha güzelleri size işallah.
Sensin fıstık kız yerim ben seni
serdem bebeğinin odası hayırlı olsun arkadasım,odasında güzel güzel masallar anlat masal kızına:)
kız didem face de bi foto var düğündesiniz galiba kocişle ikiniz o yanındaki yani arkanda kalmış kayanan mı kız?merak ettim:))))
Afferin sana cadıhmmm Halısının baskı olmaması çok iyi işte e onuda oradan mı temin ettiniz yani öyle bi seçenek sunuyorlarmı ki baskı yada makina dokuması diye seçebiliyor musun?yoksa başka yerden mi uydurdun desenini ama oradan aldım demiştin...
Canım aynı yerden aldım adam anlattı ben neden aynı şekiller değil birebir dedim o da eğer öyle isterseniz baskı yapmak lazım ama biz baskı satmıyoruz dedi oradan biliyorum. Diğerleri silnince renkler karışıyormuş.
hehehe koftiden bakmıyorum kıııız iyice inceledim fotoları ondan gördüm:))))
hmmm anladım canım bende de oluyor galiba ara ara ama öğrenicez hepsini öğrenicez.bel ve sırt ağrılarım olduğunda doktorum bana da vermişti magnezyum ama geçince bıraktım bende mi kullansam ki acaba???
merhaba herkese bugünün geçmişini okudum azıcıcık hem iş yapıyorum hem sizi takip ediyorum dünde yoktum herkesler iyi çok şükür...
didem hayırlı ugurlu olsun masal'ın odası iyi günlerde huzurlu bi şekilde uyusun büyüsün oynasın opuyorumnanaktan
darısı bizimkilerin başına...
benimde diş etim şişti çok ağrıyor ne yapılabilir ki?
herkese merhaba,,
merhaba herkese bugünün geçmişini okudum azıcıcık hem iş yapıyorum hem sizi takip ediyorum dünde yoktum herkesler iyi çok şükür...
didem hayırlı ugurlu olsun masal'ın odası iyi günlerde huzurlu bi şekilde uyusun büyüsün oynasın opuyorumnanaktan
darısı bizimkilerin başına...
benimde diş etim şişti çok ağrıyor ne yapılabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?