2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu kasılma nasıl oluyor ben bilmiyorum yani daha erken değil mi kasılmalar için...

Canım çok teşekkürler uyku seti geldi ama sermedim deseni perdediki gibi çiçekli:) Beşiğini de aynı yerden aldı annemler ona da peşin 250 verdik bambu sallanıyor...Halısı yıkanıyor canım transfer baskı olanlardan almadım bildiğin makina dokuması. Evet o gördüğün de abajuru ama daha asamadık:)) Beğenmene çok sevindim valla tatlım. Bu arada mobilyacıyı arayıp teşekkür ettim bukadar düzgün 1 esnaf olamaz...

Ya bu kasılma nasıl oluyor ben bilmiyorum yani daha erken değil mi kasılmalar için...

canım kasılma karnında bir toplanma oluyor o bölge elini koyunca top gibi hissediyorsun sıkışma gibi şimdiden alıştırma yaparmış rahim doğuma ağrısız kasılmalar ama ağrılı olunca doğum eylemi başlayabilir canım bende de daha yok ama ben önlem amaçlı kullanıyorum belimin ağrısınıda hafifletiyor

serdemmcim bayıldım odaya, herşey çok uyumlu, çok güzel olmuş cnm,
Allah Mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm

aöf sınav sonuçları açıklanmış, bana msj geldi şimdi sonuçlarrr, ilgilenen arkadaşlara duyurulur

kızlarrr bısey sorcam sıze bı paket sutu (1lt) kac gunde bıtırıyosunuz??? bıde bu dogum ıcın nefes egzersızlerı netten vıdeo varmı bıldıgınız???
ben günde bi bardak içiyorum bazen içmiyorum günüme göre değişiyor.
muhakkak vardır nette araştırmadım ama...

tatlım facede gordugum kadarıyla hıcde sabahın 7sı bıle olsa cırgın gorulcek bı hatun degılsın yani:)

Ay ay utandım şimdi ama emin ol sabah 7de o kadar da iyi değilim , şiş karın şiş göz kapakları vs...:)) Aman kızım güzel olsun :sm_cool:

serdemmcim bayıldım odaya, herşey çok uyumlu, çok güzel olmuş cnm,
Allah Mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm

Sağol canım benim daha güzelleri size işallah.

Bence de maşallahı var didemin FISTIK GİBİ HATUN:)))))

Sensin fıstık kız yerim ben seni

hmmm Halısının baskı olmaması çok iyi işte e onuda oradan mı temin ettiniz yani öyle bi seçenek sunuyorlarmı ki baskı yada makina dokuması diye seçebiliyor musun?yoksa başka yerden mi uydurdun desenini ama oradan aldım demiştin...
Abbbpoooooo ben korktum senden nasıl da farkettin
hehehe koftiden bakmıyorum kıııız iyice inceledim fotoları ondan gördüm:))))

hmmm anladım canım bende de oluyor galiba ara ara ama öğrenicez hepsini öğrenicez.bel ve sırt ağrılarım olduğunda doktorum bana da vermişti magnezyum ama geçince bıraktım bende mi kullansam ki acaba???

ben o toplanmayı zaman zaman hissediyorum ama hep bebeğimin kafası zannediyordum:)hımm normal mi peki bu kasılmalar ki?

kız didem face de bi foto var düğündesiniz galiba kocişle ikiniz o yanındaki yani arkanda kalmış kayanan mı kız?merak ettim:))))

merhaba herkese bugünün geçmişini okudum azıcıcık hem iş yapıyorum hem sizi takip ediyorum dünde yoktum herkesler iyi çok şükür...

didem hayırlı ugurlu olsun masal'ın odası iyi günlerde huzurlu bi şekilde uyusun büyüsün oynasın opuyorumnanaktan
darısı bizimkilerin başına...

benimde diş etim şişti çok ağrıyor ne yapılabilir ki?

serdem bebeğinin odası hayırlı olsun arkadasım,odasında güzel güzel masallar anlat masal kızına:)

Sağol canım anlatcam o bir doğsun da:)

kız didem face de bi foto var düğündesiniz galiba kocişle ikiniz o yanındaki yani arkanda kalmış kayanan mı kız?merak ettim:))))

Ay hangisi o akşam bakiyim bıradan açılmıyor facebook..Yazarım ben sana

Afferin sana cadı

Sağol canım benim ay çok mutlu oldum herkes nekadar ilgilendi masalımın odasıyla siz bizim sülaleden daha iyisiniz. Bana herkes deli muamelesi yapıyor bir tek siz anlıyorsunuz beni

herkese merhaba,,

hoşgeldiniz kızlaaaar..
canım diş etin için biraz yakar ama benim eşim alkolle çalkalar ağzını o gibi durumlarda...
çok ta faydası oluyor..(bulgar rakısıylakaydirigubbakcemile3)

hoşbuldukk:)

şeker yüklemem vardı bugün,o kadar da berbat değilmiş tadı limonatadan biraz daha şekerli sadece:)
bir de oğluşumun mobilyasının siparişini verdik haziran'ın 25inde teslim etcekler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…