hoşbuldukk:)
şeker yüklemem vardı bugün,o kadar da berbat değilmiş tadı limonatadan biraz daha şekerli sadece:)
bir de oğluşumun mobilyasının siparişini verdik haziran'ın 25inde teslim etcekler inşallah..
Sağol canım benim ay çok mutlu oldum herkes nekadar ilgilendi masalımın odasıyla siz bizim sülaleden daha iyisiniz. Bana herkes deli muamelesi yapıyor bir tek siz anlıyorsunuz beni
hayırlı olsun canımmmm şimdiden gule gule kullanın:)
geçmiş olsun canım ben de haftaya yaptıracağım...hoşbuldukk:)
şeker yüklemem vardı bugün,o kadar da berbat değilmiş tadı limonatadan biraz daha şekerli sadece:)
bir de oğluşumun mobilyasının siparişini verdik haziran'ın 25inde teslim etcekler inşallah..
allahım yaaa niye deli muamelesi yapıyorlarmış ki onlara kalsa hep sevinçlerimizi saklayacağız istediğimizi istediğimiz zaman almayacağız hiçbirşeyi doya doya yaşayamayacağız fazladan hiiiçbirşeycik almayacağız milletin işi hep hevesimizi kursağımızda bırakmak.Bizde de kimse konuşmaz hamileliğimle ilgili aaa tekmeledi bile diyemiyorum kimsenin yanında(hadi erkekler hariç)kimseler sormaz nasıl ne beğendiniz diye kızkardeşim hariç o benimle aynı duyguları yaşar hep istediği zaman istediği an alır.kimselerin lafına bakmaz...
geçmiş olsun canım ben de haftaya yaptıracağım...
mobilyalar da hayırlı olsun...opuyorumnanaktan
Sağol canım benim ay çok mutlu oldum herkes nekadar ilgilendi masalımın odasıyla siz bizim sülaleden daha iyisiniz. Bana herkes deli muamelesi yapıyor bir tek siz anlıyorsunuz beni
hoşgeldiniz kızlaaaar..
canım diş etin için biraz yakar ama benim eşim alkolle çalkalar ağzını o gibi durumlarda...
çok ta faydası oluyor..(bulgar rakısıylakaydirigubbakcemile3)
tabiiki bizler anlıcaz hepimiz aynı şeyleri yaşıyor, düşünüyor ve istiyoruz...
sağol cnm ama ben yapamam sanırım yerimseniben
ben o toplanmayı zaman zaman hissediyorum ama hep bebeğimin kafası zannediyordum:)hımm normal mi peki bu kasılmalar ki?
hmmm anladım canım bende de oluyor galiba ara ara ama öğrenicez hepsini öğrenicez.bel ve sırt ağrılarım olduğunda doktorum bana da vermişti magnezyum ama geçince bıraktım bende mi kullansam ki acaba???
merhaba herkese bugünün geçmişini okudum azıcıcık hem iş yapıyorum hem sizi takip ediyorum dünde yoktum herkesler iyi çok şükür...
didem hayırlı ugurlu olsun masal'ın odası iyi günlerde huzurlu bi şekilde uyusun büyüsün oynasın opuyorumnanaktan
darısı bizimkilerin başına...
benimde diş etim şişti çok ağrıyor ne yapılabilir ki?
serdemcim hadi gözün aydın :) güle güle büyüsün masal bebek odasında :)
ne hayaller kurarsın sen şimdi :)
biz geldik bu arada nasılsınız kızlar bebişler nasıl
cnm sanırım senin dişin iltihap toplamış.
benim kdr diş sorunu yaşayan yoktur heralde inanılmaz ağrılar çektim.
çok ağrı yapıyorsa rakı koy yutmadan o bölgene ya pamukla yada gargara yaparak.
birde aktarda karanfil yağı satılıyor onuda kullandım ben ağrıyan dişin üzerine damlatarak.
çok geçmiş olsun buarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?