2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canımmmm şimdiden gule gule kullanın:)

Sağol canım benim ay çok mutlu oldum herkes nekadar ilgilendi masalımın odasıyla siz bizim sülaleden daha iyisiniz. Bana herkes deli muamelesi yapıyor bir tek siz anlıyorsunuz beni

allahım yaaa niye deli muamelesi yapıyorlarmış ki onlara kalsa hep sevinçlerimizi saklayacağız istediğimizi istediğimiz zaman almayacağız hiçbirşeyi doya doya yaşayamayacağız fazladan hiiiçbirşeycik almayacağız milletin işi hep hevesimizi kursağımızda bırakmak.Bizde de kimse konuşmaz hamileliğimle ilgili aaa tekmeledi bile diyemiyorum kimsenin yanında(hadi erkekler hariç)kimseler sormaz nasıl ne beğendiniz diye kızkardeşim hariç o benimle aynı duyguları yaşar hep istediği zaman istediği an alır.kimselerin lafına bakmaz...

geçmiş olsun canım ben de haftaya yaptıracağım...
mobilyalar da hayırlı olsun...opuyorumnanaktan

Aynen ben de sadece annemle konuşabiliyorum diğer herkes nazar değer aman acele etme vs modunda sinir oluyroum.

Neyse kızlar masalı doyurup geliyim byeee

Sağol canım benim ay çok mutlu oldum herkes nekadar ilgilendi masalımın odasıyla siz bizim sülaleden daha iyisiniz. Bana herkes deli muamelesi yapıyor bir tek siz anlıyorsunuz beni

tabiiki bizler anlıcaz hepimiz aynı şeyleri yaşıyor, düşünüyor ve istiyoruz...

hoşgeldiniz kızlaaaar..
canım diş etin için biraz yakar ama benim eşim alkolle çalkalar ağzını o gibi durumlarda...
çok ta faydası oluyor..(bulgar rakısıylakaydirigubbakcemile3)

sağol cnm ama ben yapamam sanırım yerimseniben

didemcim canım ben bir türlü açamadım winzip falan istedi yükledim yine olmadı ama olsun ben kayıt ettim bil iyice anlayan birinden yardım ister bakarım eminim herşeyi .ok güzel olmuştur canım güle güle büyüsün masal kızımız allahım onu size bağşalasın

ben o toplanmayı zaman zaman hissediyorum ama hep bebeğimin kafası zannediyordum:)hımm normal mi peki bu kasılmalar ki?

canım çok sık yani günde 4 5 sefer oluyorsa normal değilmiş ama arada sırada hergün olmayan ağrısız oalanlar normal canım kafasını dışarı hissettircek kadar büyük değiller canım ancak son ayda ayırt edebilirz bence
hmmm anladım canım bende de oluyor galiba ara ara ama öğrenicez hepsini öğrenicez.bel ve sırt ağrılarım olduğunda doktorum bana da vermişti magnezyum ama geçince bıraktım bende mi kullansam ki acaba???

ben kullanmaya devam ediyorum onu içince rahatlıyorum çünkü bel ve sırt ağrım bacak ağrım kasık ağrım oluyor helede 4 aydır yatan biri olarak her tarafım ağrır vaziyette benim canım o yüzden ben kullannaya devam ediyorum

didemcim odan gelmiş gözün aydın:))))
görmedim ama eminim inanılmaz güsel olmuştur cnm.sen ve masal bebek sağlıkla kullanın inşallaah..
darısı bizim başımıza :)))

cnm sanırım senin dişin iltihap toplamış.
benim kdr diş sorunu yaşayan yoktur heralde inanılmaz ağrılar çektim.
çok ağrı yapıyorsa rakı koy yutmadan o bölgene ya pamukla yada gargara yaparak.
birde aktarda karanfil yağı satılıyor onuda kullandım ben ağrıyan dişin üzerine damlatarak.
çok geçmiş olsun buarada.

serdemcim hadi gözün aydın :) güle güle büyüsün masal bebek odasında :)
ne hayaller kurarsın sen şimdi :)

biz geldik bu arada nasılsınız kızlar bebişler nasıl

sağol canım antibiyotik kullanmak istemiyorum ama genede bi doktora görünsem iyi olur galba

yemegmı yaptım corbamı koydum bıtek pılavım kaldı bıde ortayerı taoplayabılırsem ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…