2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar ben de evde oturmak pilav filan yapmak yemekteyizi seyretmek ve tüm günü bebişle geçirmek istiyorum ama para lazım ona herşeyi almak için yoksa bin kere çıkmıştım izne üfffff

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım benim bebişim bu gün pek hareketli değil yahu merak ediyorum niye böyle diyeee

kızlarrr bu arada benım alyansım parmagıma olmuyo.... takıyorum gerı cıkaramıyorum

kızlar benim karnım acayip kaşınıor.
çatlak kremi kullanmıyorum henüz almadım.benim gibi olan var mı.çok tatlı kaşınıyo bazen.
sanırım çatlıyorum.....eyvahedigeldismile

aöf sınav sonuçları açıklanmış, bana msj geldi şimdi sonuçlarrr, ilgilenen arkadaşlara duyurulur

ben ilgileniyorum canım... baktım sonuçlarıma... 2 dersim zayıf biri 43 biri 47 onun dışındakiler 70 in üzerinde çok şükür bu yıl bitirebilirsem şu halimle daha da korkmam açıköğretimden vallahi

kızlar benim karnım acayip kaşınıor.
çatlak kremi kullanmıyorum henüz almadım.benim gibi olan var mı.çok tatlı kaşınıyo bazen.
sanırım çatlıyorum.....eyvahedigeldismile

canımm çatlamanın işaretleri bunlar sakın kaşıma... kaşıdıkça çatlarmış... okşar gibi geçirmeye çalış ve hemen bol bol nemlendirmeye çalış...

ayyy kızlar ne çok konuşmuşsunuz yahuu oku oku bitmiyor kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar lütfenn...

birazdan müşteriye gidicem akşama doğru gelirim... kesin yine bir sürü sayfa olur :)))

Meral de girmişti sınava onun notları nasıl acaba girsede öğrensek...

kuzum sen ne iş yapiodn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…