2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ewet ya kaşımıyayım diyorum olmuyor kaşıyorum iz kalacak diyorum off amma zormuş yaa.
buarada geçmişte okumuştum cnm mustela kullanıyor kimi arkadaşlar memnun musunuz yaaa.bide liarak mı ne onu duymuştum çatlak kremi hemen alıcam bi tane belki faydası olur.

Yedik doyduk geldik canzicim bir daha yolladım sana dosyayı açıp yolladım bu sefer

canım çokkkkkk güzellll valla kızın ODALARI BİLE BİR BAŞKA OLUYOR HERŞEY ÇOK MÜKEMMEL CANIM allahım huzrla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kızını canım bir ömür boyu ağzınızın tadı bozulmasın

canım hemen başla badem yağına yada kreme
benim dr yağ önerdi krem vermedi ihmal etme sende.

benim doktorumda bebe yağını önermişti kremi istersen al dedi bende de o zaman bişi yoktu almadım.
bebe yağınıda sürekli sürüyorum kurumasın diye günde iki defa bile sürdüğm oluyor o kdr çabuk kuruyor yani.

kızlarrr ben bebişime 2. ayda kot etek pantolon ve elbıse gıydırmek ıstıyorum gıyer demı:):)

serdemcim ben de bakacaktım ama bulamadım odayı

Ay çok seviniyorum siz beğenince meşhur oldu Masal'ın odası sanırım ilk o geldi diye :)

didemcim çok bahsettiler bende çok merak ettim yahu özelden msj atıyorum sana mailimi cnm.

Tamam yollarım tabi tatlım

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım benim bebişim bu gün pek hareketli değil yahu merak ediyorum niye böyle diyeee

canım valla bende aynen bazen hareketsiz olunca kafayı yiyiyordum ama dün sağlık ocğındaki arkadaşım geldi aşımı vurmak için gelirkende el dopplerini getirmiş yeni gelmiş üç tane olmuş ellerinde sende kalsın dedi meraklandığın zaman kalp sesini dinlersin dedi dünde bir güzel öğretti hangi bölgeye koymamız gerektiğini pıt pıt meleğimin kalbi atıyordu şimdi kendimi daha güvende hissettim

cnm musteladan çok memnunum, bide ben lierac ta aldım, her gece sürüyorum, biri bitince diğerini sürücem, ikiside iymiş

yemegmı yaptım corbamı koydum bıtek pılavım kaldı bıde ortayerı taoplayabılırsem ohhhhh

bı dus alayımda gendıme geleyım:):)

Bana hamarat diyene de bak maşallah yemek işini halletmişsin...
ben de duş alıcam birazdan.
kızlar siz yemekteyken ben de bulaşıklarımı yıkadım kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım.
bir de çoooook uzun zamandır yemediğim birşey vardı dışarıdan ondan aldım geldim
şimdi yiyorum.kaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben bebişime 2. ayda kot etek pantolon ve elbıse gıydırmek ıstıyorum gıyer demı:):)

giyer tabiki canım hemde bayramlık alıcaz bebişlerimize ilk bayramlarına çabuk girmiş olacak bizim meleklerimiz allahım kimbilir nasıl güzel bir bayram geçireceğiz allahın izni ile

yaaaa nedemek ama yaaa kız odaları başka oluyor kıskandım ama şimdi:jeyyar:
ben de yapıym Doruğumun odasını da maviş maviş görün ıhhhh:dilcikar:

ben lierac kullanıyorum canım memnunum şuanda hiç çatlak yok canım hemşire arkadaşım bile dün dedi maşallah hiçç çatlak falan olmamış dedi ama fazla kilo almadım 5,5 kilo azda sayılmaz ama olsun kullananlarda var memnun

canım bende hata yapıp kaşımıştım farketmedim çatlak olduğunu sonra baktım minik minik kılcal damarlar çıktı... hemen gidip mustelayı aldım sürdüm çok şükür o yeni çıkanlarda gitti şimdi bişey yok... sürekli sürmeye çalışıyorum ya da ihtiyaç duydukça ama sakın kaşıma çatlak nedeni buymuş zaten.. kesinlikle tavsiye ederim sana da kokusu da çok güzel... :)

anladım da satış derken ne satılıo ne üzerine onu merak ettim :)

pardon canım ben bir havayolu firmasında uçak yedek malzemesi satıyorum :)) yurtiçi ve yurtdışındaki firmalara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…