aman açıköğretimden hepsinden 50 almışım istikrara bak:))))
kuzum sen ne iş yapiodn?
ben ilgileniyorum canım... baktım sonuçlarıma... 2 dersim zayıf biri 43 biri 47 onun dışındakiler 70 in üzerinde çok şükür bu yıl bitirebilirsem şu halimle daha da korkmam açıköğretimden vallahi
canımm çatlamanın işaretleri bunlar sakın kaşıma... kaşıdıkça çatlarmış... okşar gibi geçirmeye çalış ve hemen bol bol nemlendirmeye çalış...
Yedik doyduk geldik canzicim bir daha yolladım sana dosyayı açıp yolladım bu sefer
canım hemen başla badem yağına yada kreme
benim dr yağ önerdi krem vermedi ihmal etme sende.
serdemcim ben de bakacaktım ama bulamadım odayı
Ay çok seviniyorum siz beğenince meşhur oldu Masal'ın odası sanırım ilk o geldi diye :)canım çokkkkkk güzellll valla kızın ODALARI BİLE BİR BAŞKA OLUYOR HERŞEY ÇOK MÜKEMMEL CANIM allahım huzrla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kızını canım bir ömür boyu ağzınızın tadı bozulmasın
didemcim çok bahsettiler bende çok merak ettim yahu özelden msj atıyorum sana mailimi cnm.
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım benim bebişim bu gün pek hareketli değil yahu merak ediyorum niye böyle diyeee
ya ewet ya kaşımıyayım diyorum olmuyor kaşıyorum iz kalacak diyorum off amma zormuş yaa.
Buarada geçmişte okumuştum cnm mustela kullanıyor kimi arkadaşlar memnun musunuz yaaa.bide liarak mı ne onu duymuştum çatlak kremi hemen alıcam bi tane belki faydası olur.
yemegmı yaptım corbamı koydum bıtek pılavım kaldı bıde ortayerı taoplayabılırsem ohhhhh
bı dus alayımda gendıme geleyım:):)
kızlarrr ben bebişime 2. ayda kot etek pantolon ve elbıse gıydırmek ıstıyorum gıyer demı:):)
canım çokkkkkk güzellll valla kızın ODALARI BİLE BİR BAŞKA OLUYOR HERŞEY ÇOK MÜKEMMEL CANIM allahım huzrla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kızını canım bir ömür boyu ağzınızın tadı bozulmasın
giyer tabiki canım hemde bayramlık alıcaz bebişlerimize ilk bayramlarına çabuk girmiş olacak bizim meleklerimiz allahım kimbilir nasıl güzel bir bayram geçireceğiz allahın izni ile
ya ewet ya kaşımıyayım diyorum olmuyor kaşıyorum iz kalacak diyorum off amma zormuş yaa.
buarada geçmişte okumuştum cnm mustela kullanıyor kimi arkadaşlar memnun musunuz yaaa.bide liarak mı ne onu duymuştum çatlak kremi hemen alıcam bi tane belki faydası olur.
cnm musteladan çok memnunum, bide ben lierac ta aldım, her gece sürüyorum, biri bitince diğerini sürücem, ikiside iymiş
buarada geçmişte okumuştum cnm mustela kullanıyor kimi arkadaşlar memnun musunuz yaaa.bide liarak mı ne onu duymuştum çatlak kremi hemen alıcam bi tane belki faydası olur.
anladım da satış derken ne satılıo ne üzerine onu merak ettim :)
bende eczacıya danışıp ikisinden birini alayım bari cnm çok sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?