bayram eylülün kaçında kızlar?
Şimdiden gelini mi kıskanıyorsun tüüüü yazıklar olsun sanakötükedihüso
yaaaa nedemek ama yaaa kız odaları başka oluyor kıskandım ama şimdi:jeyyar:
ben de yapıym Doruğumun odasını da maviş maviş görün ıhhhh:dilcikar:
şaka gibi valla hepsi 50 hiçbirinede çalışmadım inş. finalde de hepsinden 50 alırım:))
bayram eylülün kaçında kızlar?
canım benimkide erkek ama işte kızınkiler daha şatafatlı ya ondan dedim tabikide oğluşlarımızın odalarıda güzel olacak erkekler çabuk olgunlaşıyor az büyüdüklerinde şirin olan şeyleri beğenmiyorlar ama kızlar mesala masalın odasında kelebekler falan ilkokula giden bir kızın bile ilgisini çeker erkekler büyüdükçe örümcek adam vs şeyler istiyorlar ya ondan öyle dedim tatlım
tünaydınnnnn tüm anneler ve bal bebişleri...
yeni cicilerimizi konumuzda kendi msjımda ilk sayfada paylaştım..
pazartesi günü şeker yüklemesinin tekrarı vardı.. şekerli su verildi ama olduğu gibi geri çıkardım.. yeniden yükleme yapılmıyormuş ve salıya randevu verildi tekrar.. dün gittiğimde de aa yanlış olmuş 1gün sonrasında da yükleme yapılamaz dendi ve cumaya verdiler yeni randevuyu! bunca uğraşacağımı bilsem zorlardım kendimi çıkarmazdım:)
listemizde güncel bilgileri herkes düzenli vermediği için o kısmı çıkardım bilginiz olsun....
herkese çok güzel birgün diliyorum..
pşşşt bitanem şaka yaptııııım o kadar açıklama yapmana gerek yok tatlım.
kız anneleriiii tabiki çok şanslısınız bu konuda kızlarınızı ve odalarınızı sınırsızca
süsleyebiirsiniz.inanın bebiş kıyafetleri bakarken kız kıyafetlerine de dalıyorum bazenkaydirigubbakcemile3eşim napıosun diyoookaydirigubbakcemile3ama çokk
güzeller hele hele minik eteklere bayılıyorum:)))
Valla ben de giydiricem aldım bile etekleri elbiseleri
inşallah allah bizede 2. leri kız verir bizde kızlarımıza alırız şıkır şıkır kıyafetler canım şimdilik oğluşlarımızı giydircez artık bende erkekte küçükken slopeti çok seviyorum bu sene yazın küçük olcaklarından kısa şortlu slopetleri seneye giydiririz artık canım
ilkinde kötü gelmemişti ama bunda dayanamadım limonda sıkmıştım halbuki..hoşgeldin cnm.
bakalım bakalım yeni cicilerinize..
allah allahhh niye öyle oldu ki yaaa tadı okadar mı kötü?
benim de c.tesi bakalım senin1.si sınırın üstünde çıktı heralde
ondan 2.sini verdiler demi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?