2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

halıssnacım bızde hastane cantalarımızla ılgılı topık acabılırmısın yavas yavas hazırlamaya basladık artık:):)

hepsi çokk güzeller hallisnacım..çok tatlılar.
askılı badilerden 3 adet almışsın ben de geçen 2 tane aldım.
acaba ne kadar giydirebilicez.ya da içlerine sadece o askılı
badilerden mi giydirsek daha iyi olur bilmiyorum.önlük ve çorap
bol olmalıymış bu arada.yalnız o en sondaki resimdekini
anlayamadım canım pembe fermuarlı bişey nedir o?

selam kızlar nasılsınız?
didemcim nasıl olmuşş oda?

İyi canım özelden mail adresini yaz yollıyım resimleri bak

Sağol canım daha iyisi sizlere işallah.

Kızlar selam sigara içen varmı aranızda
Ben içiyorum ama azcık

Aman üstünde çıkmasın da

bende ne olduğunu tam olarak anlamadım canım ama belki uyuduğunda üstüne koyarsın sinekten falan korusun diye resimde küçük gibi gözüyor ama bilmiyorum yinede benim tahminim canm

canım benim hoşbuldum nasılsınız bakalım var mı kaçırdığım bşey sabah giremedim şimdi geldim eve

iyiyiz çok şükür canım böle yeni yeni heyecanlar paylaşıyor arkadaşlar daha da iyi oluyoruz... :))) baksana dün neydik bugün ne olduk neler konuşuyoruz :))

selammmlarr kızlarr bızde geldıkk.. naıslsınızz bakalım bebısler nasılll Nisan ayınıda yedık bıtttı sayılrrrr..bızım bı yakın hastanede sunnı sancı weryıoalrmıs daha 2 cm acılma olmuss..ayyy bende burda heycanlandım wallla hep dıyordum sen dogurda sıra bana gelsın dıyee:)) allahım tum hmaılelerı kurtarsınn hemenceee..

bende içiyorum 2-3 tane ,dr o kadara izin verdi, kendini strese sokma dedi, ama bunuda geçme dedi,

Valla ben 2-3 tanenin zararı olacağını düşünmüyorum egzos daha zararrlı maskeyle yaşamak lazım... Ama en fazla 5 diyorlar. 10dan sonrası çoook zararlıymış. Benim 1-2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…