günaydııın güzel annecikler...bugünlerde bizim keyfimize diycek yok,salı doktorumuza gittik oğluşum harikaydı ayrıntılı usg miz de güzel çıktı....veeeeeeeeee artık yataktan kurtulduk meğer kanamm damar çatlamasından olmuş bebeğimle alakası yokmuş,boşuna o kadar korkutmuşlar biziama çok şükür yaa allahım öyle rahatladım ki.....
ee bu moralle biz neler yaparız oğluşumla neler,bugün gidip yeni ciciler bakıcaaaaz,halamızda kuran okuncak gidip orda kuran okuycaaaaaz...çok şükür ya rabbim :Saruboceq:
keyfimizi sizlerle paylaşmak istedik biraz uzun oldu galiba ama opuyorumnanaktan
Ya geçmişi okurken bişry gördüm kim sormuş hatırlamıyorum göğüs kalkanı nasıl kullanıyor diye. Onu cevaplamak istedim göğüs yarasını 4 ay çekmiş biri olarak.
göğüs kalkanıyla göğüs korucu silikon başlık ayrı şeyler. Başlık emzirirken takılıyor. zaten ince yumuşak birşey. ben faydasını görmedim. bi de bebek çok gaz yutuyo onda. Kalkan teni topunun yarısı büyüklüğünd esert plastikten kapak gibi birşey. bu emzirme bittkten sonra göğüs uçları hava alsın (bu çok önemli bişey) ve sürülen krem göğüs ucunda kalsın diye kullanılıyor. tekrar emzirecekken çıkarılıyor. hayat kurtarıcım oldu kendisi.
krem olarak da lansinoh tavsiye ederim. ama yara olursa buna bir de garmastan eklemek lazım.
özleeeem tatlım bizim doktorumuz çok iyi yaaaa nasıl rahatlattı beni öpesim geldi kadını kaydirigubbakcemile3
ee siz nasılsınız bakalım kızımız nasıl? opuyorumnanaktan
kızlar oğlumun boyu 22 cm ve kilosu 530 gram çıktı iyi dedi dr umuz.iyi dimi :uhm:
Valla didemcim sen varken bu topikte sırtımız yere gelmez bizim:))))
Lansinoh u kaydetmiştim listeye garmastan ı da ekliyeyim:)))
Peki bişey sorucam sana kime sorsam yara olmuş göğüslerinde.
Hiç yara olmadan canımız yanmadan bu durumu atlatamaz mıyız ki????
ayyy ben de özledim onuu :))) nasıl değişmiş mi? doğum yaramış mı? :))) bakalım gittiğimde bana neler söyleyecek ben de çok memnunum ondan cnmm bişey olmazsa inş. sonuna kadar onunla devam etmeyi istiyorum :))
Eğer bu tedbirleri baştan yaparsan yara olmaz canım. Evicap diye e vitamini kapsüüleri var eczanede. doğumdan 1 ay önce falan başlıyosun süremye göğüs ucunu dayanıklı hale getirmek için. soğan da aynı işe yaroyor çünkü o da çokça e vitamini içeriyor. bana bunları anlattılar ben erken doğum yapınca hiçbirini uygulayamadım ama yapanlarda yara mara olmadı. bie de bu kalkanlar var ya, işte onları ilk günden kullanmak gerek. emzirdikten sonra hemen çamaşırla ya da pedle kapatırsan bir daha açtığında uçlarını kaskatı görürüsün. önemli olan nemli tutmak.ben bu sefer çantama herşeyden önce kalkanalrımı ve kremimi koyucam. göğüs pedi falan hikaye . bukalkanlar akan sütü de içinde topluyo zaten. görsel olarak dışardan komik duruyo. sadece dışarı çıkarken takmadım ben ama o zman bile eve kalkanlarım diye ağlayarak döndüm. hayat kurtaranım onlar
Benim de 7sinde görüşüm var artık 28. hafta olucazzz
Benim de 7sinde görüşüm var artık 28. hafta olucazzz
tatlım daha bi canlı sanki bana öyle geldi...bende inş. onda doğum istiyorum ayy inş. hafta sonuna felan denk gelmez bebişlerimiz gerçi hiç sormadım geliyo mu acep öyle olursa..ama baş edemez ki kadıncaaz,çok tatlıydı yaa...ohh sizin de az kalmış kızınla görüşe, görüşün de bi sevindirik olun siz de :)):CüvCüv:
hehe evicap kapsülleride yazmıştım listeye cnm.ayyy ben bu durumu çokcidiye alıyorum ve hepsini dediğin şekilde uygulayacağım.yara olmasını istemiyorum çünkü çok teşekkürlerŞeniz
İnşallah olmaz canım. ben 12 saat suni sancı çektim üstüne sezaryan oldum ama bu göğüs ucu acısı hepsindne beter. emziriken kolumu ıssırıyodum ege uyanıcak da emecek diye stres oluyodum resmen. ama iyileşince emzirmek kadar güzeli yokmuş anadım. 23 ay 1 hafta emzirdim doya doya
İnşallah olmaz canım. ben 12 saat suni sancı çektim üstüne sezaryan oldum ama bu göğüs ucu acısı hepsindne beter. emziriken kolumu ıssırıyodum ege uyanıcak da emecek diye stres oluyodum resmen. ama iyileşince emzirmek kadar güzeli yokmuş anadım. 23 ay 1 hafta emzirdim doya doya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?