2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya geçmişi okurken bişry gördüm kim sormuş hatırlamıyorum göğüs kalkanı nasıl kullanıyor diye. Onu cevaplamak istedim göğüs yarasını 4 ay çekmiş biri olarak.
göğüs kalkanıyla göğüs korucu silikon başlık ayrı şeyler. Başlık emzirirken takılıyor. zaten ince yumuşak birşey. ben faydasını görmedim. bi de bebek çok gaz yutuyo onda. Kalkan teni topunun yarısı büyüklüğünd esert plastikten kapak gibi birşey. bu emzirme bittkten sonra göğüs uçları hava alsın (bu çok önemli bişey) ve sürülen krem göğüs ucunda kalsın diye kullanılıyor. tekrar emzirecekken çıkarılıyor. hayat kurtarıcım oldu kendisi.

krem olarak da lansinoh tavsiye ederim. ama yara olursa buna bir de garmastan eklemek lazım.

Günaydın tatlıımm... çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. sonuna kadar hep böle olsun inş. ben de ayın 8 ine randevu alıcam inş. bakalım bizim ufaklık ne alemde :)))

Valla didemcim sen varken bu topikte sırtımız yere gelmez bizim:))))
Lansinoh u kaydetmiştim listeye garmastan ı da ekliyeyim:)))
Peki bişey sorucam sana kime sorsam yara olmuş göğüslerinde.
Hiç yara olmadan canımız yanmadan bu durumu atlatamaz mıyız ki????

bu arada şekerler ist.avrupa yakası buluşması nerde olcak yakın olursa bende gelirim.uzak olursa kimse bırakmaz beni (

ayyy ben de özledim onuu :))) nasıl değişmiş mi? doğum yaramış mı? :))) bakalım gittiğimde bana neler söyleyecek ben de çok memnunum ondan cnmm bişey olmazsa inş. sonuna kadar onunla devam etmeyi istiyorum :))

Eğer bu tedbirleri baştan yaparsan yara olmaz canım. Evicap diye e vitamini kapsüüleri var eczanede. doğumdan 1 ay önce falan başlıyosun süremye göğüs ucunu dayanıklı hale getirmek için. soğan da aynı işe yaroyor çünkü o da çokça e vitamini içeriyor. bana bunları anlattılar ben erken doğum yapınca hiçbirini uygulayamadım ama yapanlarda yara mara olmadı. bie de bu kalkanlar var ya, işte onları ilk günden kullanmak gerek. emzirdikten sonra hemen çamaşırla ya da pedle kapatırsan bir daha açtığında uçlarını kaskatı görürüsün. önemli olan nemli tutmak.ben bu sefer çantama herşeyden önce kalkanalrımı ve kremimi koyucam. göğüs pedi falan hikaye . bukalkanlar akan sütü de içinde topluyo zaten. görsel olarak dışardan komik duruyo. sadece dışarı çıkarken takmadım ben ama o zman bile eve kalkanlarım diye ağlayarak döndüm. hayat kurtaranım onlar

tatlım daha bi canlı sanki bana öyle geldi...bende inş. onda doğum istiyorum ayy inş. hafta sonuna felan denk gelmez bebişlerimiz gerçi hiç sormadım geliyo mu acep öyle olursa..ama baş edemez ki kadıncaaz,çok tatlıydı yaa...ohh sizin de az kalmış kızınla görüşe, görüşün de bi sevindirik olun siz de :)):CüvCüv:

hehe evicap kapsülleride yazmıştım listeye cnm.ayyy ben bu durumu çokcidiye alıyorum ve hepsini dediğin şekilde uygulayacağım.yara olmasını istemiyorum çünkü çok teşekkürlerŞeniz

kızlar kızım hiç uyutmadı dün gece beni akşam dışarıdaydık resmen acısını çıkarttı gece şimdi de mışıl mışıl uyuyor sanırım hiç ses yok

ayyy hadi inş. cnm az kaldı bizim de :))) ben de onda doğum istiyorum.. hafta sonuna denk gelse bile arıyormuşsun geliyormuş tabi extra ücretle :)))

bu arada canım kimseden ses çıkmadı nerede buluşulacağı konusunda :))) çok uzakbir yer olmaz merak etme ortak nokta buluruz ki hepimiz gelebilelim dimi :))

hehe evicap kapsülleride yazmıştım listeye cnm.ayyy ben bu durumu çokcidiye alıyorum ve hepsini dediğin şekilde uygulayacağım.yara olmasını istemiyorum çünkü çok teşekkürlerŞeniz

İnşallah olmaz canım. ben 12 saat suni sancı çektim üstüne sezaryan oldum ama bu göğüs ucu acısı hepsindne beter. emziriken kolumu ıssırıyodum ege uyanıcak da emecek diye stres oluyodum resmen. ama iyileşince emzirmek kadar güzeli yokmuş anadım. 23 ay 1 hafta emzirdim doya doya

serdem allah kısmet ederse yanılmıyorsam en birinci sen doğurucaksın yani vaktine göre artık bize anlatırsın:) ayy ne güzel ya

12 saat suni sancı mı çektin gerçekten ve sonra sezeryan off nasıl zor olmuştur. ben doğumdan korkmuyorum ama insanında aklına gelmiyor değil böyle ihtimaller açılmayınca açılmıyor dimi eyvahedigeldismile

Didemcim peki önceleri de göğüs uçlarında acıma yanma falan var mıydı? yoksa bu acılar doğumdan hemen sonra mı çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…