ayyy hadi inş. cnm az kaldı bizim de :))) ben de onda doğum istiyorum.. hafta sonuna denk gelse bile arıyormuşsun geliyormuş tabi extra ücretle :)))
bu arada canım kimseden ses çıkmadı nerede buluşulacağı konusunda :))) çok uzakbir yer olmaz merak etme ortak nokta buluruz ki hepimiz gelebilelim dimi :))
Hayırlısı tatlım işallah hepsi vaktinde gelir de ilk ben doğurmuş olurum. Sezeryan zaten benim 38 de doğurturlar herhalde temmuzda yani benim doğumserdem allah kısmet ederse yanılmıyorsam en birinci sen doğurucaksın yani vaktine göre artık bize anlatırsın:) ayy ne güzel ya
900'ü bulmuş olucak bence doruk bebek aynı gidiyorla masalla çünkü. Ben de 1250 bekliyorum 7sinde işallah tabii eşim azman doğurmaya niyetlendi diyor ama kaç beklesem çıkıyor:)benim p.tesi randevum.:))))bakalım kaç gr olmuşuz 800 küsur bekliyorum ama bakalım:)))
Ohh maşallah Didemcim yaşam sınırını geçiyosun yani. Yaklaşık 38. haftada lasalar bebeği son 10 haftan
12 saat suni sancı mı çektin gerçekten ve sonra sezeryan off nasıl zor olmuştur. ben doğumdan korkmuyorum ama insanında aklına gelmiyor değil böyle ihtimaller açılmayınca açılmıyor dimi eyvahedigeldismile
kızlar birşey sorucam evinde hayvan besleyen var mı?hamilelikte ve doğumdan sonra bebişe bir zararı var mıdır?bizim bir muhabbet kuşumuz var.çokk tatlı ayrılmak istemiyorum ondan sapsarı minicik bişey.bebişe bir zararı olur mu acaba????
:)
Geçtim canım yaşam sınırı 26. hafta diye biliyorum ben aman dursun daha durduğu yerde
ayyy çokk kötü yaaa offf sunni sancı hem deeyvahedigeldismileınşallah olmaz canım. ben 12 saat suni sancı çektim üstüne sezaryan oldum ama bu göğüs ucu acısı hepsindne beter. emziriken kolumu ıssırıyodum ege uyanıcak da emecek diye stres oluyodum resmen. ama iyileşince emzirmek kadar güzeli yokmuş anadım. 23 ay 1 hafta emzirdim doya doya
kızlar buluşma yerini ve saatini burada yazmayacak hallisna başkan dışarıdan okunabiliyor diye özelden yazacakmış bizee haberiniz olsun...aayyy inş. yaa ama en azından bi kaç yer fikri atılsa artık ortaya oylama felan yaparız en azından :))
Hayırlısı tatlım işallah hepsi vaktinde gelir de ilk ben doğurmuş olurum. Sezeryan zaten benim 38 de doğurturlar herhalde temmuzda yani benim doğum
900'ü bulmuş olucak bence doruk bebek aynı gidiyorla masalla çünkü. Ben de 1250 bekliyorum 7sinde işallah tabii eşim azman doğurmaya niyetlendi diyor ama kaç beklesem çıkıyor:)
Geçtim canım yaşam sınırı 26. hafta diye biliyorum ben aman dursun daha durduğu yerde
Didemcim peki önceleri de göğüs uçlarında acıma yanma falan var mıydı? yoksa bu acılar doğumdan hemen sonra mı çıkıyor?
Hassasiyet vardı. dokununca acıyordu. şimdi de var. ama bu emzirme yarasındaki acı çok farklı tarif edilecek ya da şuanki acıyla kıyaslanabilecek birşey değil. şöyle söyleyim. sol göğüs ucumu tutup göğsümden ayırabiliyodum. bildiğin kızıl yara et gözüküyodu. ege emerken bağıra bağıra koptu diye ağlıyodum. Allahım bir daha yaşatmasın düşmanıma bile
ayyy çokk kötü yaaa offf sunni sancı hem deeyvahedigeldismile
kızlar buluşma yerini ve saatini burada yazmayacak hallisna başkan dışarıdan okunabiliyor diye özelden yazacakmış bizee haberiniz olsun...
aaa olur mu dersin kız okadar sanki 900 e yaklaşacak ama okadar 900 olmayacakmış gibi geliyor bana sen kaçhaftalık kaç günlükken masal 800 gr idi????
Canım 24+4de 800 gramdı masal
Benim erken geldi bebeğim o yzüden açılması. 3,5 hafta vardı daha. bebek doğum kanalına bile inmemişti. bi de kafa pelvik uyumsuzluğu oldu. oğlumun kafası kocamandı. 36. haftada 41 haftalık çıkıyodu. e haliyle açılma olmadı. 2 cm.de kaldı epidral istedim bu hızla 19-20 saat sonra anca dediler. ama şimdiki aklım ve sezeyan ameliyatının ne olduğunu bilseydim 19 saat daha çekerdim
ama gözün korkmasın canım normal ilerleyen doğum çok çok kolay luyormuş. sonuçta sancılar hafifiten başlıyıp artıyor,suni sancıda açılma olsun diye en tepeden ve kesintisiz oluyor sancı
allah yardımcımız olsun inşallah sorun olmaz ama tabi olma ihtimali de var gerçi erkek bebekler genelde yavaştan alıyor doğum kanalına inatla geç iniyorlar çevremde duyduğum bu gibi durumlarda genelde bebekler erkek :sinifsinif:
Her doğum birbirniden farklı ve birçok etken çıkıyor. ne kadar okusak araştırsak da bilemiyor insan neyle karşılaşacağını. ded,m ya şuanki aklım olsa çok daha farklı davranırdım. bi kere snacıları hastanaede beklemezdim. evde rahat rahat bekler 5 dkda 1 e düşünce giderdim. hastanede nst'ye bağlayıp sadece sol yana yatık bekletiyorlar. insan hareket etmek istiyor. doğum sancısı bildiğin adet sancısı hissinde ama kuvvetli olanı. şmid adet sancısı çekerken ben şekilden şekile girer kendimi rahatlatmaya çalşırdım. sırt üstü yatardım yürürdüm yan yatardım falan.ama hastanede kıpırdatmıyolar.
İnşallah canım. kimse yaşamasın. Bu sefer tedbiri elden bırakmıycam ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?