2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim suyum geldi işte. hem de kendi dr.um dikkat almamıştı 4 gün yırtık keseyle gezmişim. 4gün sızıntı şeklinde akıntı oldu. o yzüden korkuttular bizi yok bebek enfeksiyon kapar yok şu olur bu olur bilmem ne diye.

selam cnmm hoşgeldin :) Nasılsın?

iyi cnm nasıl olsun..sende bebişinde iyisindir umuyorum :)
bende senin gibi işten sıkılanlardanım.
ama işin garibi ne ewde durabiliyorum ne işte..
her yerde daralıyorum.sanırım hamilelik psikolojisi.deli gibi gezip alışveriş yapmak istiyorum bebeğime.herkeslerde dur daha deyince çıl-dı-rı-yo-rum klava:

biz de iyiyiz çok şükür... yok bu kadar olmaz canım eve gidip yatmak istiyorum sıkılmam eminim... :))) ama tabi bri götürse alışverişe ona da hayır demem :))

bu arada kızlar doğum iznim bittikten sonra kaç ay daha ücretsiz izin hakkım var tam olarak biliyor musunuz?

İş kanunua göre 6 aya kadar ücretsiz izin hakkın var canım.ve işverenin talebin haline sana vermek zorunda

ay benim kızımın hiç sesi çıkmıyor bugün dün gece çok tepindi ondan mı acaba çikolata yedim ama bakalım bekliyorum

bizde de 2 tane Saka kuşu var canım... kuşların bir zararı olduğunu düşünmüyorum... ama kedi köpek belki ilk başlarda zararlı olabilir...

hmmm bence de aslında kuşların ne zararı olabilir ki?
ama bizimki de çok fenaaa birşey çülik çülik hiç durmuyor:))uyandırıır yani bebişi çok sivri tiz bir sesi var kayınvalideme vericektik hesapta ama aşağıya indiriyorum bazen garip gibi duruyor aşağıda yukarıya alışık kıyamıyorum(((

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
biz bu sabah 2. doz aşımıza vurulduk geldik şimdi kahvaltımızı ediyoruz
birazda geçmişe bakım

bende çalışmak istemiyorum sabahları ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken çok sıkıldım sadece evde yatmak istiyorum neyse ki bugün perşembe yarından sonra 2 gün evdeyiz

Oğlum 26 aylık canım. evet bir de kızım olacak. sürpriz fasülye kendisi

Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerimize....
Canım oğlun nasıl sakin bir çoçukmu benimki felaket yaw bir dakika durmuyor sürekli hareket halinde tek tesellim kız çoçukları daha akıllı daha yavaş olur derler ya o!!!!

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
biz bu sabah 2. doz aşımıza vurulduk geldik şimdi kahvaltımızı ediyoruz
birazda geçmişe bakım

günaydın herkese... azıcık geçmişe baktımda bundan 5 ay önce neler konuşuyorduk şimdi nerelere gelmişiz maşallah hepimize kaydirigubbakcemile5

meralcim sen yalovada hangi doktora ve hastaneye gidiyorsun ben atakentte filiz hanımı duydum ama bi bilgin varmı kendisiyle ilgili

günaydın şeker anneler ve minik ağustos bebekleri..,nasılsınız..

gunaydınnnn.. ben bugun hiççç ıyı hıssetmıyorum kendımı mıdem cok rahtasızz yanıyor ekısıyor bulanıyor(((( bıde sabah randewumuz wardı 9 da 24 haftamızda olmamıza ragmen bebegım 23+2 cıktı bıraz ona saıkıldım dktr gayet normal dedı ama bn takıldım ıste. seker yukklemesınıde yapmadı 1 hafta sonra gel dedı bakalım nolucakk..ınsallah ıyı sonuclar alrızz..bide 72 kg cıktımmm 60 ıle hamıle kalmıstım sabah sabah baya morelım bozuldu daha kendıme gelemedım cokta yemıyorum ama nasıl boyle hızlı kg aldıgmı anlamıyorum..bebegımde 620 gram cıktıı..eyvahedigeldismiledunde bıraz esıme we aılesıne kızdım anıycanız bugun hıc gunumde degılım yatıp uyumak ıstıyorumm..

İş kanunua göre 6 aya kadar ücretsiz izin hakkın var canım.ve işverenin talebin haline sana vermek zorunda

çok değil en azından 6 7 ay bebeğimin yanında kalayım istiyorum... hee döndüğümde hiçbişey değişmemiş olur ise hiç işe de başlamayabilirim buna karar verdim kızlar... çekemiyorum kimsenin kaprisini...

dün müşteri ziyaretine gidicem demiştim ya gittik sayııın müdüremle... oradaki bey iş değiştirecekmiş ama yeni müdürünün kim olduğunu bilmiyormuş benim müdürümde diyor ki müdürün kim olduğu çok önemli yok yere kapris yapan canını sıkan işinden soğutan bir müdürle kimse çalışmak istemez diyor... dedim içimi okuyorsun haberin yok... sen de aynısını bana yapmıyor musun???

23 nisanda beni işe çağırdı.. gelemem diyemedim tabii ki ama şu halimde çağırdı ya o bile garibime gitti.. neyse.. 11 de geldim zaten işe 12:30 oldu saat bana ne dedi biliyor musunuz?? tamam işin bittiyse git sen... e zaman neden çağırdın?

kızlar siz söleyin ben mi yok yere alınganlık yapıyorum şimdi.... hamilelikten falan değil yani bu değil mi? bu insana kötülük değil mihele ki bir hamileye????

günaydın cnm sanada ben uzmanlara gidiyorum buğday hanıma kendisinden çok memnunum
filiz hanımada iyi diyolar yalnız biraz sezaryandan yanaymış kaç arkadaşım gittiyse hep sezeryana yöneltti kendilerini tabi tercih meselesi yinede

ay benim kızımın hiç sesi çıkmıyor bugün dün gece çok tepindi ondan mı acaba çikolata yedim ama bakalım bekliyorum

Öyle oluyor canım benim de 2 gece önce hiç uyutmadı sonra 12ye kadar kımıldamadı uyudu hiç panikk yapma

bende çalışmak istemiyorum sabahları ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken çok sıkıldım sadece evde yatmak istiyorum neyse ki bugün perşembe yarından sonra 2 gün evdeyiz
Ne güzel ben c.tesi de yarım gün çalışıcam

Canım gramı iyi ama bebişin beki geç döllenme de olabilir. Sağlıklı olsun da geç olsun ne farkeder:) Kiloya gelince ben de 10 kg aldım boşver takma canım bak çoğu bitti artık bebişleri kucağımıza almaya az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…