2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
biz bu sabah 2. doz aşımıza vurulduk geldik şimdi kahvaltımızı ediyoruz
birazda geçmişe bakım

Meralcim ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz :))

canım sınav sonuçları dün açıklandı seninkiler nasıl? :))

canım boşyere üzülme en ufak bir oynama bile 2 gün farkettiyor... doktorun iyi dediyse iyidir ne diye saklasın senden kötü olan bişeyi... canını hiç bişey için sıkma... sıkınca ne geçiyor ki insanın eline... oofffff :))) ben de senin gibiyim bakma :)))

cnm yaa neden moralini bozuyorsun doktorun normal demiş hem bazen böyle ufak oynamalar olabiliyo merak etme bebişin hemen o farkı kapar
kiloyu da doğumdan sonra veririsin cnm üzülme bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter dimi ama

canım ben senin yerinde olsam bu kadar şikayetimin olduğu bir yere dönmezdim.doğumdan izinlerden sonra istifamı verir başka bir iş arardım.anladığım kadarıyla müdürünün gerçekten pek acıması yok insana ben anlamıyorum resmi tatilde seni nasıl çağırabiliyor zaten hamilelerin o belirli haklarının içinde fazla mesaiye kalması da yasak..Bir de tabi seni nasıl çağırdığına bağlı rica-minnet mi yoksa emir şeklinde mi?rica-minnet şeklinde çağırdıysa gelemem demeliydin rahatsızlıklarım çok mecburum çalışmaya o yüzden geliyorum rahatsızlıklarını anlat hiç çekinmeden bence en büyük sorun burada sürekli rahatsız olduğunu söylemelisin.Birşeyin olmasa da öyle demelisin ki seni çağırmasın fazla mesaiye artı birde fazla konuşamaz sana o yüzden sinir edemez yüzünü ekşitiverirsin anlar durumunun iyi olmadığını.Canım sen bu meslek üzerine mi okudun?ya da şöyle sorayım sakıncası yoksa tabii ne mezunusun?

gül güzeli canını sıkma bazen fark ediyor mesela drumuzla ayrıntıla baktırdığımız farklı çıkıyor bizim 2 seferde aynı şey oldu birazda usg cihazıyla alakalı sanırım tam ölçüm yapmak mutlaka zordur önemli olan kilosu iyi sağlığı iyi gerisini boşver

Meralcim ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz :))

canım sınav sonuçları dün açıklandı seninkiler nasıl? :))

hoşbulduk cnm bende bu sabah baktım beklediğim gibi çıktı çalışmadığım 3 dersim vardı onlar düşük diğerleri iyi senin sonuçların nasıl
özlemcim cnm müdüren konusunda senin alınganlık falan yaptığın yok kadın gerçektende saçma sapan işler yaptırmış baksana 23 nisanda sadece 1 saat için işemi çağrılır insan
kendisini bilmeyen insanların yaptığı sorumsuz davranışlardan başka bişey değil

gülgüzeli sıkma canını bir sorun olsa zaten dr.un söylerdi sana.

benimde p.tesi kontrolüm bakalım nasıl çıkıcak bizim kereta kaç gr olmuş merak ediorum çok :/
bu arada ben artık her gece aç yatıorm kızlar çünkü midem çok kötü yanıo akşamları ve bişi yiyemiorum yedikçe daha kötü oluo resmen köpürüo midem tarif edemiorum:/

canım,gebelikde ruh halimiz sürekli değişiyor,biraz da havalar etkiliyor tabiki,pozitif düşünmeye çalış.,ultrasona takılma,milim oynamada hesaplar değişiyor,arkadaşıma doktoru hep 4 kilo doğacak demiş doktoru,2500 gr.gelmiş bebiş doğunca...yani sağlıklı olsunda kilo problem değil o kadar..çalışmıyorsan gezecek bir yer bul,açık hava iyi gelebilir.ok..

hmmm izmitle yalova arasında kaldım ama sanırım izmit akademiye gidicem...

Kızlar yaaa benim hiç arkadaşım yok burada.Nolurdu şimdi
bir tane arkadaşım olsaydı da hadi gel bugün dışarı çıkıp bebişime
bişeyler bakalım diyebilseydim ÇOK CANIM SIKILIYOR ÇOOOOOKKKsenağlamasenağlama

Özlemcim ben de işimi değiştiricem bankaya başvurdum bakalım sınava gireceğim. ışallah bebişten sonra dönüşte başka iş olur :)

Biz varız ya hem benim de arkadaşım yok hep iştekiler ya da ailemdekiler. Ben gelirim canım senle bebiş kıyafeti bakmaya dur hele 15inde 1 görüşelim de. Sen nerede oturuyorsun?Yakınsak daha sık görüşürüz kuşum senle

canım rica minnet falan değildi... herkesin içinde söledi bir de özlem yarın biz de geliyoruz... ben de bişey diyemedim... yoksa desem bir de sen beni kaale almıyorsun die laf ediyor... yalnız olsaydık diyebilirdim... he bunları da geç canım... hiç mi düşünemiyor ben süper bile olsam benim her koşulda dinlenmeye ihtiyacım var eminim o hamile olsa hamileliğinin yarısını evde geçirecek... müdür ya... hiç mi acımaz insan... sizlere söledim o hafta rapor almayı bile düşündüm belim yüzünden oturamıyordum yanına gidince de söyleniyordum ona rağmen çağırdı beni işe...

yok canım bunun üzerine okumadım hali hazırda lise mezunuyum ama az kaldı 1 sene sonra Allahın izni ile ben de üniv mezunu olucam... ha bişey değiştiriyor mu değiştirmiyor... devlet memuru olmadığımızdan hiçbir fark yaşamıyor üniv mezunları...

bu işe okadar severek can atarak başladım ki sağolsun daha hiç kötü bir tepki de almadım kimseden satış pazarlama yapıyorum biliyorsun bu tür işlerde okuldan çok çene gücü para getiriyor :))) bir sürü çevrem tanıdığım oldu... en önemlisi dil sahibi oldum lisede öğrettikleri ingilizce ne ki hazırlık falan da okumadım kurslar telefonlar mailler derken çok şükür... bundan sonrasında korkmam başka yerlere başvurabilirim dediğin gibi belki yine buraya dönerim döneceğim zamanki şartlara göre belki ayrılırım dediğim gibi geldiğimde hiçbişey değişmemiş olursa eğer... :)))

ahh kıyamam sana hade gel çıkalım dışarı hava da güzel hem mağazaları gezer fikir ediniriz :CüvCüv:

çok teşekkur ederım kızlaaarrr wallahı burada olmasa derdımızı anlatamıcaz ..zaten kımsede anlamıyorr.. enıyı yasayanlar aynı durumda olanlarr anlar.. duygulrım karıstı benım galıbaa bugun bı melankolıgım..az kaldı ammaa bızde az kaldıkk su agusotsss hemen gelseeeede kurtulsakk..

canım benim de aynı beklediğim gibi.... 2 dersim 50 nin altında diğerleri 70 in üzerinde çok şükür şimdi o iki derse yoğunlaşıcam hepsini bu sene vermeliyim... :))

evett çok sinirleniyorum bu durumaa mafoldumben

canım benim,ben gezmeyi çok severim,ama çok uzağız,üstelikde çalışıyorum...
yakın olsam gelirdim senle...

ohh ne güzel yeni iş planları yapiosunuz. bi ben yapamıorum bebişimi bırakacak kimse olmadığı için ufukta iş hayatına dönmwk biraz zor görünüor :) aslında özledim çalışmayı hatta cuma günü gittim iş yerime 5 ay aradan sonra beni gören herkes A aaa oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…