selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
biz bu sabah 2. doz aşımıza vurulduk geldik şimdi kahvaltımızı ediyoruz
birazda geçmişe bakım
gunaydınnnn.. ben bugun hiççç ıyı hıssetmıyorum kendımı mıdem cok rahtasızz yanıyor ekısıyor bulanıyor(((( bıde sabah randewumuz wardı 9 da 24 haftamızda olmamıza ragmen bebegım 23+2 cıktı bıraz ona saıkıldım dktr gayet normal dedı ama bn takıldım ıste. seker yukklemesınıde yapmadı 1 hafta sonra gel dedı bakalım nolucakk..ınsallah ıyı sonuclar alrızz..bide 72 kg cıktımmm 60 ıle hamıle kalmıstım sabah sabah baya morelım bozuldu daha kendıme gelemedım cokta yemıyorum ama nasıl boyle hızlı kg aldıgmı anlamıyorum..bebegımde 620 gram cıktıı..eyvahedigeldismiledunde bıraz esıme we aılesıne kızdım anıycanız bugun hıc gunumde degılım yatıp uyumak ıstıyorumm..
gunaydınnnn.. ben bugun hiççç ıyı hıssetmıyorum kendımı mıdem cok rahtasızz yanıyor ekısıyor bulanıyor(((( bıde sabah randewumuz wardı 9 da 24 haftamızda olmamıza ragmen bebegım 23+2 cıktı bıraz ona saıkıldım dktr gayet normal dedı ama bn takıldım ıste. seker yukklemesınıde yapmadı 1 hafta sonra gel dedı bakalım nolucakk..ınsallah ıyı sonuclar alrızz..bide 72 kg cıktımmm 60 ıle hamıle kalmıstım sabah sabah baya morelım bozuldu daha kendıme gelemedım cokta yemıyorum ama nasıl boyle hızlı kg aldıgmı anlamıyorum..bebegımde 620 gram cıktıı..eyvahedigeldismiledunde bıraz esıme we aılesıne kızdım anıycanız bugun hıc gunumde degılım yatıp uyumak ıstıyorumm..
çok değil en azından 6 7 ay bebeğimin yanında kalayım istiyorum... hee döndüğümde hiçbişey değişmemiş olur ise hiç işe de başlamayabilirim buna karar verdim kızlar... çekemiyorum kimsenin kaprisini...
dün müşteri ziyaretine gidicem demiştim ya gittik sayııın müdüremle... oradaki bey iş değiştirecekmiş ama yeni müdürünün kim olduğunu bilmiyormuş benim müdürümde diyor ki müdürün kim olduğu çok önemli yok yere kapris yapan canını sıkan işinden soğutan bir müdürle kimse çalışmak istemez diyor... dedim içimi okuyorsun haberin yok... sen de aynısını bana yapmıyor musun???
23 nisanda beni işe çağırdı.. gelemem diyemedim tabii ki ama şu halimde çağırdı ya o bile garibime gitti.. neyse.. 11 de geldim zaten işe 12:30 oldu saat bana ne dedi biliyor musunuz?? tamam işin bittiyse git sen... e zaman neden çağırdın?
kızlar siz söleyin ben mi yok yere alınganlık yapıyorum şimdi.... hamilelikten falan değil yani bu değil mi? bu insana kötülük değil mihele ki bir hamileye????
Meralcim ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz :))
canım sınav sonuçları dün açıklandı seninkiler nasıl? :))
günaydın cnm sanada ben uzmanlara gidiyorum buğday hanıma kendisinden çok memnunum
filiz hanımada iyi diyolar yalnız biraz sezaryandan yanaymış kaç arkadaşım gittiyse hep sezeryana yöneltti kendilerini tabi tercih meselesi yinede
Kızlar yaaa benim hiç arkadaşım yok burada.Nolurdu şimdi
bir tane arkadaşım olsaydı da hadi gel bugün dışarı çıkıp bebişime
bişeyler bakalım diyebilseydim ÇOK CANIM SIKILIYOR ÇOOOOOKKKsenağlamasenağlama
canım ben senin yerinde olsam bu kadar şikayetimin olduğu bir yere dönmezdim.doğumdan izinlerden sonra istifamı verir başka bir iş arardım.anladığım kadarıyla müdürünün gerçekten pek acıması yok insana ben anlamıyorum resmi tatilde seni nasıl çağırabiliyor zaten hamilelerin o belirli haklarının içinde fazla mesaiye kalması da yasak..Bir de tabi seni nasıl çağırdığına bağlı rica-minnet mi yoksa emir şeklinde mi?rica-minnet şeklinde çağırdıysa gelemem demeliydin rahatsızlıklarım çok mecburum çalışmaya o yüzden geliyorum rahatsızlıklarını anlat hiç çekinmeden bence en büyük sorun burada sürekli rahatsız olduğunu söylemelisin.Birşeyin olmasa da öyle demelisin ki seni çağırmasın fazla mesaiye artı birde fazla konuşamaz sana o yüzden sinir edemez yüzünü ekşitiverirsin anlar durumunun iyi olmadığını.Canım sen bu meslek üzerine mi okudun?ya da şöyle sorayım sakıncası yoksa tabii ne mezunusun?
Kızlar yaaa benim hiç arkadaşım yok burada.Nolurdu şimdi
hoşbulduk cnm bende bu sabah baktım beklediğim gibi çıktı çalışmadığım 3 dersim vardı onlar düşük diğerleri iyi senin sonuçların nasıl
özlemcim cnm müdüren konusunda senin alınganlık falan yaptığın yok kadın gerçektende saçma sapan işler yaptırmış baksana 23 nisanda sadece 1 saat için işemi çağrılır insan
kendisini bilmeyen insanların yaptığı sorumsuz davranışlardan başka bişey değil
canım benim,ben gezmeyi çok severim,ama çok uzağız,üstelikde çalışıyorum...Kızlar yaaa benim hiç arkadaşım yok burada.Nolurdu şimdi
Özlemcim ben de işimi değiştiricem bankaya başvurdum bakalım sınava gireceğim. İşallah bebişten sonra dönüşte başka iş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?