2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım gel benim yanıma gel... hiç canın sıkılmaz burda her çeşit insan var... yeri gelir gülersin yeri gelir sinirlenirsin ama vakit geçirirsin... akşama da bizim servislerden birine bindirir evine gönderirim ben seni :))) ve bu konuda çok ciddiyim :))

neden canım yaa çok mu değişmişsin :)))

Ben sultançiftliğinde oturuyorum sultangazi oldu şimdi..
ahh kıyamam sana hade gel çıkalım dışarı hava da güzel hem mağazaları gezer fikir ediniriz :CüvCüv:

bana yakın olmanız lazım kızlar çünkü ben istanbulu hiiiç bilmiyorum...eşim de salmaz ki hiçbiryere beni.ya çok iyi tanıdığı olacak ya da annesiyle.neredeyse 2 sene olacak buraya geleli hala hiçbiryeri bilmiyorum.tek başıma çıkmış insan değilim((
kayınvalidemle çıkıyorum o da çok yakınlara gidiyoruz.
aaaahh aaahhh ben t.dağdayken böyle miydim ki???
okadar çok arkadaşım vardı kiii t.dağda hepsi de birbirini tanırlar çok güzel ortamımız olurdu birbrimize giderdik 15 kız sahilde yürürdük offfffsenağlama

ahh ahh iş yerindekiler öyle malesef bide arkandan laf ederler bana mı hamile kaldı ben mi hamile kal dedim niye surat yapıyor gülmesi lazım bebeği olucak mutlu olsaya falan derler utanmadan ama tabi tok açın halinden ne anlar. benim iş yerimde böyle bunlarda benimle aynı zamanda hamile kalan bir arkadaş işin üst seviyede birinden duyduğum sözler kim bilir benim için neler söylüyor ama umrumda değil saat 5 den sonra davul gibi ayaklarla gidiyorum eve aşağı yukarı bütün gün koşturuyorum buraya yazdığım zamanlar oturuyor oluyorum

Son düzenleme:
günaydın,canım biz şükür iyiyiz,siz nasılsınız...

bende ıyıyım canım bebısımde ıyı ama eskıden cok hareketlıydı bu aralar yavas vuruyor buyudgndenmıdır nedır anlayamadım doktorda 1 ay sonra gel demıstı erken de gıtmek ıstemıyorm havalar soguk tokatta orası nasıl?

Sorması ayıp olmazsa hangi banka serdemm

İş bankası canım annem oradan emekli benim imkanları çok iyi 2 sene eziyet çekip yükseliyorsun

Ben gelirim canım sana uzak değil ki o kadar atlarım arabaya alırım kızımıda gelirim hele bir doğsunlar da...Şimdi de çalışmasam gelirdim ne güzel olurdu sen bana çay demlerdin otururduk

evet cnm bende daha bugün başlasam çalışmaya iyi olcak bende hepsini vermek istiyorum ama hayırlısı bakalım
zaten sınavlarada bir aydan kısa bir süre kaldı ancak yetiştiririm diyorum eyvahedigeldismile

bende ıyıyım canım eşim gelcek ogle yemegne onu yapmaya calısıyrdum.bı yandanda sızlere bı bakayım dedım

Tatlım en erken gelicek bebişlerden biri de seninki. Eee kaç kg aldın bebiş kaç gram. bana en yakın sensin merak ediyorum sakıncası yoksa yazsana

Ben sultançiftliğinde oturuyorum sultangazi oldu şimdi..

sıkma canını dışarı çıktıkça öğreniceksin böyle eve kapalı olmaz ki.. bende Rami de oturuorum. Eyüp ve G.o.p arasında kalıorum. sende yakın olmalısın buraya.
üstelik bende buraya evlenince geldim. hiç bilmiodum. ama tek başıma bile olsa havayı güzel buldukça çıktım hep yürüdüm tanıdım. eşimde bişi demedi çünkü nişantaşında çalışıodum işi bıraktığımda hamileydim ve çok bunalıodum. hatta eşimin işyeri kendisine ait ve evin tam karşısında camdan cama bakışıoz şimdi bile giyinir çıkarım yanına nereye der
bilmiorum iki hava güzel sıkıldım dur bulcam biyer derim gezenti dio bana zaten buralar fazla gezilecek yerleri olmayan yerler ama yürüsem mağazaları dolaşsamda yetio bana :)

bazı günler durgun oluyorlar,bizim ruh halimizden etkileniyorlar herhalde.soğuk burasıda canım hala kaloriferlerimiz yanıyor..ne kadar kaldı randevuna..?

Aynen ben de iyiki çalışıyorum yoksa hayatta evde oturamaz çıkardım haftasonları bile hemen atıyorum kendimi dışarı erkenden eşimi kaldırıp hadi demeye başlıyom valla.

inşallah ıyı cıkarr ..bnmde mıdemde aynı sorun war 1 haftadırr surupwerdı ıste doktrrr. sende sor ıstersenbı doktrorunaa bosuna yanmasın mıden cozumu warr dedıı .bakalım bıde onu denıycemm :sinifsinif:

bu arada hastanedkı yakınımız dogurduu. dun aksam 9 du..okadar sunnı sancı werdılerr kızzaa yınede dogum yapamadıı.artık sezeryane almıslar hemende dogmusss 2900 bı kızı olduu adıda ebrarr.. darısı bızlere kızlarr.yanı normaal mı olucak dogum sezeryanmı son ana kadar bellı olmuyorr??

p.tesi kontrolüm var o zaman sorcam canım inş kurtulurum bu midenin huysuzluğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…