Kızlar yaaa benim hiç arkadaşım yok burada.Nolurdu şimdi
bir tane arkadaşım olsaydı da hadi gel bugün dışarı çıkıp bebişime
bişeyler bakalım diyebilseydim ÇOK CANIM SIKILIYOR ÇOOOOOKKKsenağlamasenağlama
ohh ne güzel yeni iş planları yapiosunuz. bi ben yapamıorumbebişimi bırakacak kimse olmadığı için ufukta iş hayatına dönmwk biraz zor görünüor :) aslında özledim çalışmayı hatta cuma günü gittim iş yerime 5 ay aradan sonra beni gören herkes A aaa oldu :)
Özlemcim ben de işimi değiştiricem bankaya başvurdum bakalım sınava gireceğim. İşallah bebişten sonra dönüşte başka iş olur :)
Ben sultançiftliğinde oturuyorum sultangazi oldu şimdi..Biz varız ya hem benim de arkadaşım yok hep iştekiler ya da ailemdekiler. Ben gelirim canım senle bebiş kıyafeti bakmaya dur hele 15inde 1 görüşelim de. Sen nerede oturuyorsun?Yakınsak daha sık görüşürüz kuşum senle
ahh kıyamam sana hade gel çıkalım dışarı hava da güzel hem mağazaları gezer fikir ediniriz :CüvCüv:
neden canım yaa çok mu değişmişsin :)))
günaydın,canım biz şükür iyiyiz,siz nasılsınız...
günaydın canım hoş geldin
sen nasılsın
Sorması ayıp olmazsa hangi banka serdemm
Ben sultançiftliğinde oturuyorum sultangazi oldu şimdi..
bana yakın olmanız lazım kızlar çünkü ben istanbulu hiiiç bilmiyorum...eşim de salmaz ki hiçbiryere beni.ya çok iyi tanıdığı olacak ya da annesiyle.neredeyse 2 sene olacak buraya geleli hala hiçbiryeri bilmiyorum.tek başıma çıkmış insan değilim((
kayınvalidemle çıkıyorum o da çok yakınlara gidiyoruz.
aaaahh aaahhh ben t.dağdayken böyle miydim ki???
okadar çok arkadaşım vardı kiii t.dağda hepsi de birbirini tanırlar çok güzel ortamımız olurdu birbrimize giderdik 15 kız sahilde yürürdük offfffsenağlama
canım benim de aynı beklediğim gibi.... 2 dersim 50 nin altında diğerleri 70 in üzerinde çok şükür şimdi o iki derse yoğunlaşıcam hepsini bu sene vermeliyim... :))
evett çok sinirleniyorum bu durumaa mafoldumben
bende ıyıyım canım eşim gelcek ogle yemegne onu yapmaya calısıyrdum.bı yandanda sızlere bı bakayım dedım
Ben sultançiftliğinde oturuyorum sultangazi oldu şimdi..
bende ıyıyım canım bebısımde ıyı ama eskıden cok hareketlıydı bu aralar yavas vuruyor buyudgndenmıdır nedır anlayamadım doktorda 1 ay sonra gel demıstı erken de gıtmek ıstemıyorm havalar soguk tokatta orası nasıl?
sıkma canını dışarı çıktıkça öğreniceksin böyle eve kapalı olmaz ki.. bende Rami de oturuorum. Eyüp ve G.o.p arasında kalıorum. sende yakın olmalısın buraya.
üstelik bende buraya evlenince geldim. hiç bilmiodum. ama tek başıma bile olsa havayı güzel buldukça çıktım hep yürüdüm tanıdım. eşimde bişi demedi çünkü nişantaşında çalışıodum işi bıraktığımda hamileydim ve çok bunalıodum. hatta eşimin işyeri kendisine ait ve evin tam karşısında camdan cama bakışıozşimdi bile giyinir çıkarım yanına nereye der
bilmiorum iki hava güzel sıkıldım dur bulcam biyer derimgezenti dio bana zaten buralar fazla gezilecek yerleri olmayan yerler ama yürüsem mağazaları dolaşsamda yetio bana :)
gülgüzeli sıkma canını bir sorun olsa zaten dr.un söylerdi sana.
benimde p.tesi kontrolüm bakalım nasıl çıkıcak bizim kereta kaç gr olmuş merak ediorum çok :/
bu arada ben artık her gece aç yatıorm kızlarçünkü midem çok kötü yanıo akşamları ve bişi yiyemiorum yedikçe daha kötü oluo resmen köpürüo midem tarif edemiorum:/
Tatlım en erken gelicek bebişlerden biri de seninki. Eee kaç kg aldın bebiş kaç gram. bana en yakın sensin merak ediyorum sakıncası yoksa yazsana
inşallah ıyı cıkarr ..bnmde mıdemde aynı sorun war 1 haftadırr surupwerdı ıste doktrrr. sende sor ıstersenbı doktrorunaa bosuna yanmasın mıden cozumu warr dedıı .bakalım bıde onu denıycemm :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?