of kızlar ya doktor ve hastane konusunda karar veremiyorum bi türlü sonunda evde dogurcam galba geçen bi tanıdıgın kardeşi sezeryan randevusu almış hem kordonlarını baglatıcakmıs sancılanmış araba gelene kadar evde dogurmus hemencik galba bu kadar kararsız olmaya bnmde sonum öle olcak ohaoldumsmile
cnm neden karar veremiyosunki şuanda gittiğin doktordan memnun değilmisin yoksa
canım toplandığımızda geleceksin demi ?
bu arada ne zaman toplanıorz ve nerede kesin değil dimi :/ ben cepten yapıorm bağlantıyı o yüzden geçmişi takip etmem imkansız oluo. gerçi 2 gündür laptop var ama yarın olmıcak :/ kaçırırsam üzülürüm
yok canım ne sakıncası 70le hamıle kaldım suan 82 kıloyum muhahhahah :):dance:
Bahçeşehirde tatlım çok yakın değil ama bahçeşehir heryere uzak arabayla gelirim ben sanahiiiiiii nasıl güzel olur nasıl sevinirim anlatamam gelin gelin kızlar çaya kahveye gelin banaaaaa:)))))))))
sen nerede oturuyorsun didemcim???
canım toplandığımızda geleceksin demi ?
bu arada ne zaman toplanıorz ve nerede kesin değil dimi :/ ben cepten yapıorm bağlantıyı o yüzden geçmişi takip etmem imkansız oluo. gerçi 2 gündür laptop var ama yarın olmıcak :/ kaçırırsam üzülürüm
kızlar ben de bebişimi biraz büyüttükten sonra çalışıcam.duramam böyle aaa pısırık bişey oldum çıktım yaaaavv.iş konusu da ayrı bir derrt aslında...
kıslar selam nasılsınzı görüşmeyeli bakalım?biz oğluşumla çok acıktık , ögle yemeği saatini bekliyoruz
hoşgeldin şekerim bis iyiyiz çok şükür canımız sıkılıyor yanızlıktan okadar...
tamam unutmayın beni :) yazlıkta olmam inş
bu hafta gitmeyi düşünüorum doğuma kadar gider gelirim sürekli. eşim çalışıo zaten aam kayınvalide de orada olacak hem rahat ederim. sıcak havada eve kapanmaktansa orada daha iyi geçer zaman diyorum ama daha bir çok hazırlık yapılacak bakalım nasıl olcak. düşündüğüm gibi olması zor sanırım. son yazım tadını çıkartayım diyodum ama...
sıkılmasın canım , dinlenmene bak.
bizde nasıl yapalım , acıktık oğluşumla teyzesi yemek saatini bekliyoruz , 1 -2 dakikaya jadar geçeriz yemeğe.
selam kızlar biz de geldik gece saat 2 ile sabah 8 arası uyuyamadım yine başladı uykusuz dönemlerim sabah da 10 da uyandım şimdi başım sepet gibi
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz ii çok şükür öpüyorum sizleride güzel bebişlerinizide :)
bende aynen canım gece uyuyamıyorum gündüz bütün gün uykulu bir hal yaşıyorum düzenim değişti ve bebeğimde gece kıpır kıpır gündüz oda uykuda dünyaya geldiğindede aynı olursa yandım vallaaaa
Biz gelldik canzi 1000i kesin geçer tatlımben 27+4te gidicem 1250 bekliyorum şahsen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?