2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla benimde öyle olucakk galibaaa :roflol: neyse kii yalnız değilmişimm

cnm neden karar veremiyosunki şuanda gittiğin doktordan memnun değilmisin yoksa

gölcükte özel hastaneye gidiyordum dogumhanesi yokmus devlet hastanesine baska bi doktora yönlendiriyolarmıs doguma zaten genelde devlet hastanelerinde ebeler yaptırıyor dogumu o yüzden artık gitmiyorum o doktora

gelicem gelicem kısmet olursa tabiii kaçırır mıyım herkesi görmek istiyorum tek tek.
biraz sosyalleşiym barii olmuyo hep evde hep evde.hallisna başkan özelden mesaj atıcak sanırım bize yer ve saati buraya yazmayacak kimse aklınızda bulunsun dışarıdan okunuyor diye...yaaa ama topu topu 11 kişiyiz sanki az gibi geliyor bana demi?

yok canım ne sakıncası 70le hamıle kaldım suan 82 kıloyum muhahhahah :):dance:

Ben de 70ile hamile kaldım 80 oldum hihihihi

hiiiiiii nasıl güzel olur nasıl sevinirim anlatamam gelin gelin kızlar çaya kahveye gelin banaaaaa:)))))))))
sen nerede oturuyorsun didemcim???
Bahçeşehirde tatlım çok yakın değil ama bahçeşehir heryere uzak arabayla gelirim ben sana

Canım 15inde buluşucaz yer konusunda özelden hallaedicez buraya yazmıycaz
kızlar ben de bebişimi biraz büyüttükten sonra çalışıcam.duramam böyle aaa pısırık bişey oldum çıktım yaaaavv.iş konusu da ayrı bir derrt aslında...

Ay çalışma yat evde ne güzel...

tamam unutmayın beni :) yazlıkta olmam inş
bu hafta gitmeyi düşünüorum doğuma kadar gider gelirim sürekli. eşim çalışıo zaten aam kayınvalide de orada olacak hem rahat ederim. sıcak havada eve kapanmaktansa orada daha iyi geçer zaman diyorum ama daha bir çok hazırlık yapılacak bakalım nasıl olcak. düşündüğüm gibi olması zor sanırım. son yazım tadını çıkartayım diyodum ama...

hoşgeldin şekerim bis iyiyiz çok şükür canımız sıkılıyor yanızlıktan okadar...

sıkılmasın canım , dinlenmene bak.

bizde nasıl yapalım , acıktık oğluşumla teyzesi yemek saatini bekliyoruz , 1 -2 dakikaya jadar geçeriz yemeğe.

yok canım unutulmazsın merak etme sayfanın en başında adın yazıyor zaten.yalnız sen tam tarihi bilmiyorsun demi 15 mayıs tarihte. yer ve saat belli değil 15 mayısta bi şekilde ayarlar ist.da olursun şekerim...
aaaahhh aaahhh ben de t.dağa gitmek istiyorum bizim orada tam yaz geçirilecek deniz kenarı bir yer.kocişsiz duramıyorum ki gidiym de birasçık kalayım ama yoook hemen özlüyorum kocişimi....

selam kızlar biz de geldik gece saat 2 ile sabah 8 arası uyuyamadım yine başladı uykusuz dönemlerim sabah da 10 da uyandım şimdi başım sepet gibi

pazartesi benimde randevum var bakalım inşallah hayırlı haberler alırım oğluşumda büyümüştür inşallah 24+1 de 750 gr dı pazartesi 27+1 olucak 1000 gr ı geçer diye bekliyorum zaten eşimde diyor vuruşları çok kuvvetlendi elinle bariz hissediyor benide bazen hoplatıyor kesin 1000 grı geçmiştir diye sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

selam kızlar biz de geldik gece saat 2 ile sabah 8 arası uyuyamadım yine başladı uykusuz dönemlerim sabah da 10 da uyandım şimdi başım sepet gibi

bende aynen canım gece uyuyamıyorum gündüz bütün gün uykulu bir hal yaşıyorum düzenim değişti ve bebeğimde gece kıpır kıpır gündüz oda uykuda dünyaya geldiğindede aynı olursa yandım vallaaaa

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz ii çok şükür öpüyorum sizleride güzel bebişlerinizide :)

hayatım benim bebeğim de değil beni uyutmayan bazen midem ağrıyor bazen de öylesine uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum

Biz gelldik canzi 1000i kesin geçer tatlımben 27+4te gidicem 1250 bekliyorum şahsen:)

bende geçer diye tahmin ediyorum canım ama yinede hayal kırıklığı falan olmasın diye aza alıştırdım kendimi benim için şöyle 1500 grı geçsin o zaman bir rahat nefes alıcam erken doğmasından korkuyorum doktorumda 30 lu haftalara geldikmi içimiz rahat edecek kısmen diyor buna bile şükür ediyorum canım mayıs ayınıda bitirdikmi ben çoookkk rahatlamış olacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…