2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bazı günler durgun oluyorlar,bizim ruh halimizden etkileniyorlar herhalde.soğuk burasıda canım hala kaloriferlerimiz yanıyor..ne kadar kaldı randevuna..?

2 hafta falan kaldı burası cok asırı soguk degıl ama soguk kalorıferlerde bazen yanıyor bazen yonetıcının cımrılıgı tutuyor oyle yanı.canım ben az cıkıyorum esım gelcek yemege kendıne ıı bak by

sağol canım ama eşime desem şimdi netten bi arkadaşımın iş yerine gidiyorum canım sıkılıyor desem:roflol: valla elin de sopayla gelir ta tuzladan:)))))):roflol:

valla sinir geldi yaaa aynı yazı 3 kere değiştirilirmi sırf beğenmediği için bide kendi söyledi böyle yazalım diye ve 3 seferdir aşağı yukarı inip çıkıp yazıyı değiştiriyorum hoşlarına gidiyo haa valla şimdi bende sinirlendim

hiiiiiii nasıl güzel olur nasıl sevinirim anlatamam gelin gelin kızlar çaya kahveye gelin banaaaaa:)))))))))
sen nerede oturuyorsun didemcim???

gel ümraniye carrefour un oraaya ben seni alırım oradan, arabamda var, gezeriz beraber :)

ne yazısıısı canm ya ben anlayamaaadıımm kım degsıtrmıs neolmuşş:sinifsinif:

aaa evet yakınızz..ne güzel yaaa tek başına bile çıkabiliyorsun.
benim yok evlendikten sonra kendime olan güvenimi de kaybettim ben.
T.dağda iken gece bile olsa (çarşıda otururduk)çarşıya çıkar çerz di kolaydı ne istersem tek başıma çıkar alırdım.Canımmı sıkıldı bir arkadaşımı arar giderdim oturmaya gece gündüz hiç farketmezdi.Ne güzel işimde vardı çalışıyodum.ama herşeyi bıraktım buraya geldim.kocişime değer hepsi tabi ama kendimden ödün verdim çok değiştim buraya gelince...

görüşürüz canım..afiyet olsun..
ben de çıktım arkadaşlar..herkese iyi günler..

sağol canım ama eşime desem şimdi netten bi arkadaşımın iş yerine gidiyorum canım sıkılıyor desem:roflol: valla elin de sopayla gelir ta tuzladan:)))))):roflol:

eheheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım eşin tuzlada mı çalışıyor Allah ona kolaylık versin... çok uzak yaww... akşam eve kaçta geliyor?? benim eşim ümraniyede çalışıyor ona rağmen akşam eve pert şekilde geliyor çok zor valla...

hepsini bir kaşık suda boğacaksınn en iisi bu :)))

canlarım selamlar hepinize güzel günler diliyorum

yok canım ne sakıncası 70le hamıle kaldım suan 82 kıloyum muhahhahah :):dance:

maşallah canım ikimiz aynı haftadayız bende 77 ile hamile kaldım şimdi 83 kiloyum sen normal doğummu yoksa sezeryanmı olucaksın canım ben sezeryan şartlar öyle allah nasip ederse topiğin ilk bebekleri bizlerden gelicek ama tabi arada erken gelmeye çalışan zıpırlar olmazsa

Hoşgeldiinn canımm sana da güzel süper harika bir gün olsun :)))

iyi bir şirkette bunların hiçbirisini yaşamazsın canım emin ol.kaç yerde çalıştın bilmiyorum ama benim çalıştığım birkaç yerden sadece birinden memnun kalmıştım.Gerçekten insana değer veriyorlar.insan ayrımı da oluyordu aynı zmanda ama gerçekten kendi çalışan personeline değer veriyordu.işçisine hiç değer vermiyordu.bu benim hoşuma gitmiyordu tabiki ama okul okuyup personel bölümüne giren herkes rahattı.
acayip bir kayırma söz konusuydu personelini.ama düşününce gerçekten bi işvren elemanlarına böyle davranmalı bence diyordum.İyi ve doğru bir yer bulduktan sonra gerçekten memnun kalırsın işinden.

of kızlar ya doktor ve hastane konusunda karar veremiyorum bi türlü sonunda evde dogurcam galba geçen bi tanıdıgın kardeşi sezeryan randevusu almış hem kordonlarını baglatıcakmıs sancılanmış araba gelene kadar evde dogurmus hemencik galba bu kadar kararsız olmaya bnmde sonum öle olcak ohaoldumsmile

yaaaa evet servisleri var yaklaşık 10 yıldır orada çalışıyor işinden de memnun.ama işte yol problemi var birtek.yakına kadar 6 da çıkıyor 8 e doğru evde oluyordu.köprü trafiği yüzünden.şimdi geçen haftadan beri 5 buçukta çıkmaya başladılar trafiğe okadar kalmıyorlar.daha erken evde oluyor...

kıslar selam nasılsınzı görüşmeyeli bakalım?biz oğluşumla çok acıktık , ögle yemeği saatini bekliyoruz

cnm neden karar veremiyosunki şuanda gittiğin doktordan memnun değilmisin yoksa

benim de benim de arabamda var ehliyetim de ama hiiiiç bir yere çıkamıyorum ühühühühühüsenağlama

canım toplandığımızda geleceksin demi ?
bu arada ne zaman toplanıorz ve nerede kesin değil dimi :/ ben cepten yapıorm bağlantıyı o yüzden geçmişi takip etmem imkansız oluo. gerçi 2 gündür laptop var ama yarın olmıcak :/ kaçırırsam üzülürüm

kızlar ben de bebişimi biraz büyüttükten sonra çalışıcam.duramam böyle aaa pısırık bişey oldum çıktım yaaaavv.iş konusu da ayrı bir derrt aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…