bazı günler durgun oluyorlar,bizim ruh halimizden etkileniyorlar herhalde.soğuk burasıda canım hala kaloriferlerimiz yanıyor..ne kadar kaldı randevuna..?
canım gel benim yanıma gel... hiç canın sıkılmaz burdaher çeşit insan var... yeri gelir gülersin yeri gelir sinirlenirsin ama vakit geçirirsin... akşama da bizim servislerden birine bindirir evine gönderirim ben seni :))) ve bu konuda çok ciddiyim :))
İş bankası canım annem oradan emekli benim imkanları çok iyi 2 sene eziyet çekip yükseliyorsun
Ben gelirim canım sana uzak değil ki o kadar atlarım arabaya alırım kızımıda gelirim hele bir doğsunlar da...Şimdi de çalışmasam gelirdim ne güzel olurdu sen bana çay demlerdin otururduk
Ben sultançiftliğinde oturuyorum sultangazi oldu şimdi..
bana yakın olmanız lazım kızlar çünkü ben istanbulu hiiiç bilmiyorum...eşim de salmaz ki hiçbiryere beni.ya çok iyi tanıdığı olacak ya da annesiyle.neredeyse 2 sene olacak buraya geleli hala hiçbiryeri bilmiyorum.tek başıma çıkmış insan değilim((
kayınvalidemle çıkıyorum o da çok yakınlara gidiyoruz.
aaaahh aaahhh ben t.dağdayken böyle miydim ki???
okadar çok arkadaşım vardı kiii t.dağda hepsi de birbirini tanırlar çok güzel ortamımız olurdu birbrimize giderdik 15 kız sahilde yürürdük offfffsenağlama
valla sinir geldi yaaa aynı yazı 3 kere değiştirilirmi sırf beğenmediği için bide kendi söyledi böyle yazalım diye ve 3 seferdir aşağı yukarı inip çıkıp yazıyı değiştiriyorum hoşlarına gidiyo haa valla şimdi bende sinirlendim
sıkma canını dışarı çıktıkça öğreniceksin böyle eve kapalı olmaz ki.. bende Rami de oturuorum. Eyüp ve G.o.p arasında kalıorum. sende yakın olmalısın buraya.
üstelik bende buraya evlenince geldim. hiç bilmiodum. ama tek başıma bile olsa havayı güzel buldukça çıktım hep yürüdüm tanıdım. eşimde bişi demedi çünkü nişantaşında çalışıodum işi bıraktığımda hamileydim ve çok bunalıodum. hatta eşimin işyeri kendisine ait ve evin tam karşısında camdan cama bakışıozşimdi bile giyinir çıkarım yanına nereye der
bilmiorum iki hava güzel sıkıldım dur bulcam biyer derimgezenti dio bana zaten buralar fazla gezilecek yerleri olmayan yerler ama yürüsem mağazaları dolaşsamda yetio bana :)
2 hafta falan kaldı burası cok asırı soguk degıl ama soguk kalorıferlerde bazen yanıyor bazen yonetıcının cımrılıgı tutuyor oyle yanı.canım ben az cıkıyorum esım gelcek yemege kendıne ıı bak by
sağol canım ama eşime desem şimdi netten bi arkadaşımın iş yerine gidiyorum canım sıkılıyor desem:roflol: valla elin de sopayla gelir ta tuzladan:)))))):roflol:
valla sinir geldi yaaa aynı yazı 3 kere değiştirilirmi sırf beğenmediği için bide kendi söyledi böyle yazalım diye ve 3 seferdir aşağı yukarı inip çıkıp yazıyı değiştiriyorum hoşlarına gidiyo haa valla şimdi bende sinirlendim
yok canım ne sakıncası 70le hamıle kaldım suan 82 kıloyum muhahhahah :):dance:
canlarım selamlar hepinize güzel günler diliyorum
maşallah canım ikimiz aynı haftadayız bende 77 ile hamile kaldım şimdi 83 kiloyum sen normal doğummu yoksa sezeryanmı olucaksın canım ben sezeryan şartlar öyle allah nasip ederse topiğin ilk bebekleri bizlerden gelicek ama tabi arada erken gelmeye çalışan zıpırlar olmazsa
canım rica minnet falan değildi... herkesin içinde söledi bir de özlem yarın biz de geliyoruz... ben de bişey diyemedim... yoksa desem bir de sen beni kaale almıyorsun die laf ediyor... yalnız olsaydık diyebilirdim... he bunları da geç canım... hiç mi düşünemiyor ben süper bile olsam benim her koşulda dinlenmeye ihtiyacım var eminim o hamile olsa hamileliğinin yarısını evde geçirecek... müdür ya... hiç mi acımaz insan... sizlere söledim o hafta rapor almayı bile düşündüm belim yüzünden oturamıyordum yanına gidince de söyleniyordum ona rağmen çağırdı beni işe...
yok canım bunun üzerine okumadım hali hazırda lise mezunuyum ama az kaldı 1 sene sonra Allahın izni ile ben de üniv mezunu olucam... ha bişey değiştiriyor mu değiştirmiyor... devlet memuru olmadığımızdan hiçbir fark yaşamıyor üniv mezunları...
bu işe okadar severek can atarak başladım ki sağolsun daha hiç kötü bir tepki de almadım kimseden satış pazarlama yapıyorum biliyorsun bu tür işlerde okuldan çok çene gücü para getiriyor :))) bir sürü çevrem tanıdığım oldu... en önemlisi dil sahibi oldum lisede öğrettikleri ingilizce ne ki hazırlık falan da okumadım kurslar telefonlar mailler derken çok şükür... bundan sonrasında korkmam başka yerlere başvurabilirim dediğin gibi belki yine buraya dönerim döneceğim zamanki şartlara göre belki ayrılırım dediğim gibi geldiğimde hiçbişey değişmemiş olursa eğer... :)))
gel ümraniye carrefour un oraaya ben seni alırım oradan, arabamda var, gezeriz beraber :)
eheheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım eşin tuzlada mı çalışıyor Allah ona kolaylık versin... çok uzak yaww... akşam eve kaçta geliyor?? benim eşim ümraniyede çalışıyor ona rağmen akşam eve pert şekilde geliyor çok zor valla...
hepsini bir kaşık suda boğacaksınn en iisi bu :)))
of kızlar ya doktor ve hastane konusunda karar veremiyorum bi türlü sonunda evde dogurcam galba geçen bi tanıdıgın kardeşi sezeryan randevusu almış hem kordonlarını baglatıcakmıs sancılanmış araba gelene kadar evde dogurmus hemencik galba bu kadar kararsız olmaya bnmde sonum öle olcak ohaoldumsmile
benim de benim de arabamda var ehliyetim de ama hiiiiç bir yere çıkamıyorum ühühühühühüsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?