hayatım benim bebeğim de değil beni uyutmayan bazen midem ağrıyor bazen de öylesine uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum
Didemcim Masal'ın odasına bayıldım canım. çok güzel olmuş. adı gibi masal odası olmuş tam
Ben de 70ile hamile kaldım 80 oldum hihihihi
Bahçeşehirde tatlım çok yakın değil ama bahçeşehir heryere uzak arabayla gelirim ben sana
Canım 15inde buluşucaz yer konusunda özelden hallaedicez buraya yazmıycaz
Ay çalışma yat evde ne güzel...
Bitiririz tatlım 30da biter 35de. Ben kendime 36yı sınır koydum masalı tembihliyorum her gün 10 hafta daha dur kızım diye. Kilo olarak da 2kgı görsem çok rhaatlıycam ama daha göremeyiz o kiloları
canzi iyi olmana çok sevindim canım hala yatıyorsun değilmi canım
Sağol canım benim. Bu arada biz 2 isim koymaya karar verdik ya kaynanam çok sevindi neymiş msaal zaten kötüymüş zaten ileride kesin kullanmazmış ecem daha güzelmiş. Şeytan diyor sırf masal koy. Ama o zaman da eşim şey dedi. Biz masal deriz öyle alışır ama ileride çok iyi bir konuma gelir "masal hanım" denmesini istemezse alternatifi olsun dedi sizce?
arada benimde mideme bir ağrı giriyor sırtıma doğru uzanıyor bende çok ilaç içiyorum onlara bağladım ve gerçekten elevit vitamin var ya onu içince şiddetli mide ağrım oluyor bende 2 günde bir içiyorum artık onu
Ne kemiği kız o benim de kasıklarıma bıçak saplkanıyor arada normal mi?Ben geceleri yatakta sağdan sola dönceğim zaman resmen bağırarak dönüyorum. pelvik kemiklerim açılmaya başladı. sani sol bacağım kalça kemiğimden ayrılcak
ooooo hemide arabaylan kaç yıldır kullanıyon istanbul içinde şekerim benim ehliyetim var araba da kapının önünde :çok üzgünüm:,
ay valla cidden böylee görüşsek ne iyi olur bebişler olunca çalışmayacaksında alırız sıpalarımızı istanbul turu yaparız hehehekaydirigubbakcemile3
inşallah canım bende diyorum oğlum sakın sabret dayan daha zamanında gel diyorum gelmezsen ayrı kalacağız yoksa diyorum seni hemen kucağıma alamıyacağım böyle bir şeyi istemezsin dimi diyorum evet canım az kaldı aslında en ileri haftada olmakta beni bir nevi rahatlatıyor canım sende sezeryan olucaksın muhtemelen aynı hafta içinde doğar bizim bebeklerimiz canım ALLAHIM ONLARI BİZE BAĞAŞLASIN VAKTİNDE SAĞLIKLI NOKSANSIZ KUSURSUZ KUCAĞIMIZDA OLMALARINI NASİP ETSİN CANIM
evet tatlım yatıyorum sonuna kadar da yatmaya devam canım yeterki bebeğim beni bırakıp gitmesin
ayyy kızlar sinir oldum yaaa arkadaşımla konuştum şimdide kız hamile olduğunu öğrenmişti 1.5 hafta önce.şimdi 7.haftasında ne doğrudüzgün doktora gidiyor ne bişey daha ne bhcg sine bakılmış ne usg ye girip keseyi görmüşler allahım yaaa kıza boğazım patladı 2 haftadır anlatırken ama bu kadarda cahil olunmaz ki canım yaaa....
evet tatlım yatıyorum sonuna kadar da yatmaya devam canım yeterki bebeğim beni bırakıp gitmesin
Ben hep 2 isimden yana oldum. oğlumun da adı 2. tane. birisi ege zaten biliyorsun. diğeri de ömer. hem klasik hem modern alternatifleri olsun dedik. Belki ilerde ege hoşuna gitmez diye düşündük. kızın da 2 ismi hazır. babası elif istedi ben nazlı. benim tek adım var ama kızlık soyadımı da aldım. böylece kalabalık isim takıntım gerçek oldu.
bir de genelde bak yüksek konumdaki bir çok kişinin çift ismi var. mesela bizim şirkette 20den fazla müdür var bunların kadın erkek farketmez 17-18t tensi çift isimli.
Ben geceleri yatakta sağdan sola dönceğim zaman resmen bağırarak dönüyorum. pelvik kemiklerim açılmaya başladı. sani sol bacağım kalça kemiğimden ayrılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?