2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bitiririz tatlım 30da biter 35de. Ben kendime 36yı sınır koydum masalı tembihliyorum her gün 10 hafta daha dur kızım diye. Kilo olarak da 2kgı görsem çok rhaatlıycam ama daha göremeyiz o kiloları

hayatım benim bebeğim de değil beni uyutmayan bazen midem ağrıyor bazen de öylesine uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum

arada benimde mideme bir ağrı giriyor sırtıma doğru uzanıyor bende çok ilaç içiyorum onlara bağladım ve gerçekten elevit vitamin var ya onu içince şiddetli mide ağrım oluyor bende 2 günde bir içiyorum artık onu

Didemcim Masal'ın odasına bayıldım canım. çok güzel olmuş. adı gibi masal odası olmuş tam

Sağol canım benim. Bu arada biz 2 isim koymaya karar verdik ya kaynanam çok sevindi neymiş msaal zaten kötüymüş zaten ileride kesin kullanmazmış ecem daha güzelmiş. Şeytan diyor sırf masal koy. Ama o zaman da eşim şey dedi. Biz masal deriz öyle alışır ama ileride çok iyi bir konuma gelir "masal hanım" denmesini istemezse alternatifi olsun dedi sizce?

Ben geceleri yatakta sağdan sola dönceğim zaman resmen bağırarak dönüyorum. pelvik kemiklerim açılmaya başladı. sani sol bacağım kalça kemiğimden ayrılcak

ooooo hemide arabaylan kaç yıldır kullanıyon istanbul içinde şekerim benim ehliyetim var araba da kapının önünde :çok üzgünüm:,
ay valla cidden böylee görüşsek ne iyi olur bebişler olunca çalışmayacaksında alırız sıpalarımızı istanbul turu yaparız hehehekaydirigubbakcemile3

Bitiririz tatlım 30da biter 35de. Ben kendime 36yı sınır koydum masalı tembihliyorum her gün 10 hafta daha dur kızım diye. Kilo olarak da 2kgı görsem çok rhaatlıycam ama daha göremeyiz o kiloları

inşallah canım bende diyorum oğlum sakın sabret dayan daha zamanında gel diyorum gelmezsen ayrı kalacağız yoksa diyorum seni hemen kucağıma alamıyacağım böyle bir şeyi istemezsin dimi diyorum evet canım az kaldı aslında en ileri haftada olmakta beni bir nevi rahatlatıyor canım sende sezeryan olucaksın muhtemelen aynı hafta içinde doğar bizim bebeklerimiz canım ALLAHIM ONLARI BİZE BAĞAŞLASIN VAKTİNDE SAĞLIKLI NOKSANSIZ KUSURSUZ KUCAĞIMIZDA OLMALARINI NASİP ETSİN CANIM

didemcim ikiside çok güzel bence sen nasıl istersen öyle olsun kimseyi takma valla banada çok isim söyleyen oldu hiç duymadım ohh canıma değsin

Ben hep 2 isimden yana oldum. oğlumun da adı 2. tane. birisi ege zaten biliyorsun. diğeri de ömer. hem klasik hem modern alternatifleri olsun dedik. Belki ilerde ege hoşuna gitmez diye düşündük. kızın da 2 ismi hazır. babası elif istedi ben nazlı. benim tek adım var ama kızlık soyadımı da aldım. böylece kalabalık isim takıntım gerçek oldu.

bir de genelde bak yüksek konumdaki bir çok kişinin çift ismi var. mesela bizim şirkette 20den fazla müdür var bunların kadın erkek farketmez 17-18t tensi çift isimli.

ayyy kızlar sinir oldum yaaa arkadaşımla konuştum şimdide kız hamile olduğunu öğrenmişti 1.5 hafta önce.şimdi 7.haftasında ne doğrudüzgün doktora gidiyor ne bişey daha ne bhcg sine bakılmış ne usg ye girip keseyi görmüşler allahım yaaa kıza boğazım patladı 2 haftadır anlatırken ama bu kadarda cahil olunmaz ki canım yaaa....

canım ben progestan kullanıyorum bunlara bir de gynoferon ve megadyn eklenince mide ne yapsın üstelik bu progestanı yaklaşık bir aydır kullanıyorum üstelik öncesinde daha yüksek dozdaydı şimdi azaldı ama bu arada belki de midemi mahvetti galiba

Ben geceleri yatakta sağdan sola dönceğim zaman resmen bağırarak dönüyorum. pelvik kemiklerim açılmaya başladı. sani sol bacağım kalça kemiğimden ayrılcak
Ne kemiği kız o benim de kasıklarıma bıçak saplkanıyor arada normal mi?

Valla canım 8 senedir aktif kullanıyorum son 3 senesi haftada 1-2 ama ondan önce her gün 60km gidiş geliş okula giderdim...Sen merak etme kuzuların ana kucaklarını da koyarız arkaya artık sen de ortalarına oturur bebişleri oyalarsın gezeriz:))kaydirigubbakcemile

Aynen tatlım şimdi bir yazı okudum 28 haftada %90 yaşama şansları varmış 1 hafta kaldı tatlım sen sabret hem seninki erkek erkekler kolay gelmez dur daha annesi...

bu arada kızlar bebeğin kordonu boynuna dolanmış olan var mı? benim bebeğimin boynuna bir kez dolanmış doktor sorun yok dedi netten de baktım ama içim rahat etmiyor endişeleniyorum

Didem bence de ikisi de olsun şekerim.Masal ı herkes anlayamaz bazı tipler hemen dalgaya vururlar çok duygusal bir isim bence çok hoş o yüzden gerçekten sevdikleri içten bi şekilde masal diyecekler kızına dedim.ecem de bu tarz insanların karşısında kızının söyleyebileceği bir isim bence de ikisini de koy hem anlamları da çok uyuyor birbirine masal kraliçem süperrr:)))

Ya canım çok var öyle. ben kan uyuşmazlığı testinin ilki için devlet hast. gitmiştim. o sırada muayene odasına bi kadın geldi. dr. soruyo SAT'ın ne diye bilmem kaynanam bilir dedi. kaynanası dışardaymış yaklaşık bi tarih söyledi kadın 22 haftalık hamile. kan grubunu bilmiyo.ne 2li ne 3lü Allah'a emanet gidiyo yani. neler var daha.

evet tatlım yatıyorum sonuna kadar da yatmaya devam canım yeterki bebeğim beni bırakıp gitmesin

Tatlım ya hala var mı tehlike. Çok mu aşağıda bebişin yani ne olur kalksan?Sen alışverişe de çıkamayacak mısın?Yoksa arada 1 çıksan 1 şey olmaz mı

İşallah bizimkiler de doğarlar büyürler de müdürler olurlar:)

ben de öyleyiim ben dee bazen sol bacağımın üzerine basamıyorum okadar çok acıyor ki ama ağrı değil bu sadece bir acı... pelvik kemiklerinin açılmaya başlamasından mı kaynaklanıyormuş... beni bazıları korkutuyor inş. bel fıtığı çıkarmaz başına falan diye... ayy bu insanlar ne boş boğaz yaa aklıma gelmeyeni de sokuyorlar... ediyorlar huzurumun içine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…