bu arada kızlar bebeğin kordonu boynuna dolanmış olan var mı? benim bebeğimin boynuna bir kez dolanmış doktor sorun yok dedi netten de baktım ama içim rahat etmiyor endişeleniyorum
canım ben progestan kullanıyorum bunlara bir de gynoferon ve megadyn eklenince mide ne yapsın üstelik bu progestanı yaklaşık bir aydır kullanıyorum üstelik öncesinde daha yüksek dozdaydı şimdi azaldı ama bu arada belki de midemi mahvetti galiba
Ne kemiği kız o benim de kasıklarıma bıçak saplkanıyor arada normal mi?
...
ben de öyleyiim ben dee bazen sol bacağımın üzerine basamıyorum okadar çok acıyor ki ama ağrı değil bu sadece bir acı... pelvik kemiklerinin açılmaya başlamasından mı kaynaklanıyormuş... beni bazıları korkutuyor inş. bel fıtığı çıkarmaz başına falan diye... ayy bu insanlar ne boş boğaz yaa aklıma gelmeyeni de sokuyorlar... ediyorlar huzurumun içine...
İşallah bizimkiler de doğarlar büyürler de müdürler olurlar:)
İnşalalh canım.Ben egeyi 40 ı çıkarınca cumhurbaşkanlığı köşkünün oraya çıkarmıştım. büyük adam olsun cumhurbaşkanı olsun diye.
ben de öyleyiim ben dee bazen sol bacağımın üzerine basamıyorum okadar çok acıyor ki ama ağrı değil bu sadece bir acı... pelvik kemiklerinin açılmaya başlamasından mı kaynaklanıyormuş... beni bazıları korkutuyor inş. bel fıtığı çıkarmaz başına falan diye... ayy bu insanlar ne boş boğaz yaa aklıma gelmeyeni de sokuyorlar... ediyorlar huzurumun içine...
Teklifime cevap verin yaaaa
Hiç endişelenme benim belimde olmayan yok biliyorsunuz fıtık desen 2 tane siyatiğim bile var ağır kaldırmazsan ağrımaz o kadar. Ki bacağa vuran genelde siyatiktir o da bu havalarda olmaz. Sen rahat ol tatlım. Ayrıca fıtık da çok tehlikeli bir şey değil ben senelerdir onla yaşıyorum ki omurgam kırılmasa fark bile etmiycekmişim fıtığımı
Ben varım. çok da güzel olur.
Ne kemiği kız o benim de kasıklarıma bıçak saplkanıyor arada normal mi?
Aynen tatlım şimdi bir yazı okudum 28 haftada %90 yaşama şansları varmış 1 hafta kaldı tatlım sen sabret hem seninki erkek erkekler kolay gelmez dur daha annesi...
bu arada kızlar bebeğin kordonu boynuna dolanmış olan var mı? benim bebeğimin boynuna bir kez dolanmış doktor sorun yok dedi netten de baktım ama içim rahat etmiyor endişeleniyorum
Bu ülkede biraz zor cumhurbaşkanı olur ama hayal etmesi bile güzel değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?