2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir fikrim var. Başka topikte okumuştum birbhirimize hediye yollayalım mı?Çekilişle kimin kime yollayacağına karar veriririz. belli bir para alt ve üst limiti koyarız kk'den hatıra olur. Nasıl olsa herkes bebişe ne alınır tecrübeli ne dersiniz.

Halliissaaa duy sesimi yine talebim geldi benimmmm

bu arada kızlar bebeğin kordonu boynuna dolanmış olan var mı? benim bebeğimin boynuna bir kez dolanmış doktor sorun yok dedi netten de baktım ama içim rahat etmiyor endişeleniyorum

canım genelde dolanırmış zaten sonra kendi kendilerinede çözerlermiş sen içini ferah tut belki bebişin oynarken geri çözmüştür

canım bende progesten 200 lük sabah akşamm magnesuıum şase 300 lük sabah akşam ferrum fort günde bir, balık yağı günde 1, birde elevit günde bir eeee mide ne yapsın ama ben progestan ve magnesıumdan gebersem mide ağrısından vazgeçemem pazartesi kontrolde benimkilerin dozunuda düşürebilir diye tahmin ediyorum artık 28 den gün almış olacağım

Ne kemiği kız o benim de kasıklarıma bıçak saplkanıyor arada normal mi?
...

Canım bacak arasındaki kemikler. çatı diye tabir edilen yer. hani bebek çıkacak ya açılıyor işte. kasıktaki değil. herkeste olmuyor bu. yani açılma oluyor da ağrı olmuyor.

Hiç endişelenme benim belimde olmayan yok biliyorsunuz fıtık desen 2 tane siyatiğim bile var ağır kaldırmazsan ağrımaz o kadar. Ki bacağa vuran genelde siyatiktir o da bu havalarda olmaz. Sen rahat ol tatlım. Ayrıca fıtık da çok tehlikeli bir şey değil ben senelerdir onla yaşıyorum ki omurgam kırılmasa fark bile etmiycekmişim fıtığımı

Aslı canım çoğu bebek dolarmış önemli olan incelmemesi imiş kordonun zaten o kordon da çok sağlammış kolay kolay incelmezmiş sorun yoksa

dün eşimle ilgileniyordum seviyordum saçını falan okşuyordum oğluşumdan bir tekme yedim sanki karnımdan çıkacaktı anlatamam nefesim kesildi sanki kıskançmı olacak oğluşum ne anlamadım :)

Boşver canım kimseyi dinleme sen. bel fıtığı olmak öyle kolay mı? amilelikteki rutin ağrılar bunlar. ya kemik açılmasıdır. ya da siyatik sinirleri geriliyordur. ikisi de doğumla geçiyor. takam sen kafana

bende daha önce yoktu canım.. sanırım hamilelikten oluyor merak ettiğim kalıcı olup olmadığı aslında

kızlar bacaklarınızın arasına yastık koyup uyumayı deneyin ve sırtınızı eşinize yaslayın. biz öle yapiorz yan yatıoruz eşime iyice yaslanıorum o destek oluo sırt ve bel bölgeme çok iyi gelio.

Son düzenleme:

normal canım bu haftalarda bebek iyice büyüyor rahim kasları geriliyor kasık arğıları normal düzenli dinlenince geçmeyen ağrılar anormal oluyor canım

inşallah canım bende içime hep herşey güzel olacak gibi geliyor ama yinde sıkıntı yapıyorum bazen rabbim emeklerimi boşa çıkartmasın inşallah

bu arada kızlar bebeğin kordonu boynuna dolanmış olan var mı? benim bebeğimin boynuna bir kez dolanmış doktor sorun yok dedi netten de baktım ama içim rahat etmiyor endişeleniyorum

canım bir kez dolanması normalmiş o yüzden kafanı takma zaten her doktor kontrolüne gittiğinde doktorun daha dikkatli inceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…