2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa bak sen şuna aralarına oturacakmışım da oyalayacak mışımda bebek bakıcısı olayım bari.olmaz öyle ozaman ben hemen pratiğe başlıyorum arabayla gelir ben alırım seni arkaya masalla doruğun arasına sen oturursun hııhhhh:dilcikar:

pessss yaniii tövbe tövbe böyle insanlarında ne kanaması olur ne düşük riski.biz gözünün içine bakıyoruz yavrularımızın aman birşey olmasın diye.22.haftaya gelmiş daha bi de satını bilmiyor büssürü tetkikte geride kalmış hiç korkmuyorlar bişey olacak diye.kızdım arkadaşıma yakın da bi arkadaşım bak sen beni dinle git bir doktora dedim ne kadar dinler bilmiyorum.Bi de gitmiş bildiğimiz d.hastanesine (maddi durumu yerinde)hadi gittin doktora doğru düzgün anlat derdini bari ben hamileyim falan demiş direk doktor da normal kontrol işte hemogram falan bakmış kanında.kızkardeşim hastanede çalışıyor ona baktırım pcdenkaydirigubbakcemile3bakalım hangi tahliller istenmiş diye.kızın daha haberi yok hangi tahlillerin istendiğinden bi de diyor ki bir ay sonra gidicem o zaman usg ye giricem allahım yaaa bukadar cahillik üstelik kızkardeşim dış gebelik geçirdi biliyor çokta yakın arkadaşımız yakın olmasam uğraşmam zaten severim kendisini ama çok cahilll...

Haliissa yardım olsun yazıyım sana hediyeye katılacaklar

serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Defne25
Canzi3445
Sersuma
diildemker07
missgrafik
BEBEGIIIIIM
meltecim

Son düzenleme:
dün eşimle ilgileniyordum seviyordum saçını falan okşuyordum oğluşumdan bir tekme yedim sanki karnımdan çıkacaktı anlatamam nefesim kesildi sanki kıskançmı olacak oğluşum ne anlamadım :)

vala canım benimkide ne zaman babası geliyor sesini duyuyor tekmelemeye başlıyor gündğz benimle ıs pıs vall avelet babasına şimdiden düştü bende eşime diyorum kıskanıyorum valla

inş. inş. canım çok sağolun valla içimi rahatlattınız... herşeyim tam bir bu hastalık laflarım eksikti....

kızlar benim akşamları karnımda kasılmalarım çok oluyor sizdede oluyormu canım yanıyor korkuyorumda birşey olur diye

canım genelde dolanırmış zaten sonra kendi kendilerinede çözerlermiş sen içini ferah tut belki bebişin oynarken geri çözmüştür

yok canım ya geçen seferde boynundaydı 20. haftada geçen hafta boynundaydı cumartesi detaylıya girdim yine oradaydı

benim de canım bir ayı geçti ben de martın 24ünden beri kullanıyorım önceleri 200lükten günde 3 alıp hergün iğne oluyordum sonra iğneler gün aşırıya indi sonra haftada bir derken iğneyi kesti ilacı günde 2 ye indirdi şimdi de 100lükten günde 2 tane kullanıyorum ama galiba bu hafta o da kesilecek yani umarım kesilir

Aslı canım çoğu bebek dolarmış önemli olan incelmemesi imiş kordonun zaten o kordon da çok sağlammış kolay kolay incelmezmiş sorun yoksa

son 2-3 gündür daha az hareket ediyor gibi geliyor bu da beni endişelendiriyor

Baksana kimseden ses yok herhalde biz 2miz yapıcaz senle:roflol:

Çiğdem kız sen katılırsın zaten

bende varımmmmm katılırım canım çokta güzel olur buluşmayada gelmek çok istiyorum ama malum yatıyorum eğer doğumdan sonra buluşma olursa katılırım artık

eve gittim çorba yaptım içtim geri geldim aynı yazıyı 5. kez yazdım ve aranızdayım bu arada benim kız kemiklerime mi vuruyor ne anlamadım resmen pat küt

canım kordon dolanması ile ilgili bir yazı okumuştum hemen sana göndereyim... kafana takma Allahın izni ile bişey olmaz...

bi de az hissediyorum falan diosun ya hep psikolojik... takma kafana sen stress yaptıkça tabii ki bebek oynamaz...

http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta26.html

bu sayfada canım...

Off ya bi akşam olsa. başım çok ağrıyor. eve gitsem oğlumla sarılıp uyusak. dün gece babamzı salona yolladık ikimiz koyun koyuna uyuduk.

Ya burada yollamayan çıkmaz sanmıyorum çıksa bile ne olur ki zaten ufak şeyler yollıycaz gitmeyen olursa bir tane de ona yollarım ben:=)

tabiki ufak şeyler ama düşünsene sen birine gönderdin ama sana gelmedi hediye beklerken gelmemesi de kötü birşey ben parasında da değilim zaten ama kötü olur yani.ama dediğiniz doğru aslında yolamak istemeyen de katılmasın listeye bir zahmet demi ama hadi ben de varım ama bana bi kıs annesi çıksın bi kıs kıyafeti almak istiyrum çokkk:dance:

kızlar benim akşamları karnımda kasılmalarım çok oluyor sizdede oluyormu canım yanıyor korkuyorumda birşey olur diye

canım doktoruna söyle ağrılı kasılma biraz tehlikeli olabilir ama tabi onun kasılma olduğundan emin olman lazım canım elinin avcunun içini karnına koyacaksın top gibi toplanma oluyorsa kasılma oluyor demektir canım

Off ya bi akşam olsa. başım çok ağrıyor. eve gitsem oğlumla sarılıp uyusak. dün gece babamzı salona yolladık ikimiz koyun koyuna uyuduk.

ben sana demiştim sabah canım sinüslerim ağrıyor falan demiştin ya bende bu durum hemen baş ağrısı yapar demiştiim sende de olmuş bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…