aaaa bak sen şuna aralarına oturacakmışım da oyalayacak mışımda bebek bakıcısı olayım bari.olmaz öyle ozaman ben hemen pratiğe başlıyorum arabayla gelir ben alırım seni arkaya masalla doruğun arasına sen oturursun hııhhhh:dilcikar:Ne kemiği kız o benim de kasıklarıma bıçak saplkanıyor arada normal mi?
Valla canım 8 senedir aktif kullanıyorum son 3 senesi haftada 1-2 ama ondan önce her gün 60km gidiş geliş okula giderdim...Sen merak etme kuzuların ana kucaklarını da koyarız arkaya artık sen de ortalarına oturur bebişleri oyalarsın gezeriz:))kaydirigubbakcemile
Aynen tatlım şimdi bir yazı okudum 28 haftada %90 yaşama şansları varmış 1 hafta kaldı tatlım sen sabret hem seninki erkek erkekler kolay gelmez dur daha annesi...
Ya canım çok var öyle. ben kan uyuşmazlığı testinin ilki için devlet hast. gitmiştim. o sırada muayene odasına bi kadın geldi. dr. soruyo SAT'ın ne diye bilmem kaynanam bilir dedi. kaynanası dışardaymış yaklaşık bi tarih söyledi kadın 22 haftalık hamile. kan grubunu bilmiyo.ne 2li ne 3lü Allah'a emanet gidiyo yani. neler var daha.
dün eşimle ilgileniyordum seviyordum saçını falan okşuyordum oğluşumdan bir tekme yedim sanki karnımdan çıkacaktı anlatamam nefesim kesildi sanki kıskançmı olacak oğluşum ne anlamadım :)
Boşver canım kimseyi dinleme sen. bel fıtığı olmak öyle kolay mı? amilelikteki rutin ağrılar bunlar. ya kemik açılmasıdır. ya da siyatik sinirleri geriliyordur. ikisi de doğumla geçiyor. takam sen kafana
canım genelde dolanırmış zaten sonra kendi kendilerinede çözerlermiş sen içini ferah tut belki bebişin oynarken geri çözmüştür
canım bende progesten 200 lük sabah akşamm magnesuıum şase 300 lük sabah akşam ferrum fort günde bir, balık yağı günde 1, birde elevit günde bir eeee mide ne yapsın ama ben progestan ve magnesıumdan gebersem mide ağrısından vazgeçemem pazartesi kontrolde benimkilerin dozunuda düşürebilir diye tahmin ediyorum artık 28 den gün almış olacağım
Aslı canım çoğu bebek dolarmış önemli olan incelmemesi imiş kordonun zaten o kordon da çok sağlammış kolay kolay incelmezmiş sorun yoksa
Haliissa yardım olsun yazıyım sana hediyeye katılacaklar
serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Teklifime cevap verin yaaaa
Baksana kimseden ses yok herhalde biz 2miz yapıcaz senle:roflol:
Çiğdem kız sen katılırsın zaten
Haliissa yardım olsun yazıyım sana hediyeye katılacaklar
serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Defne25
hehehe ben gelinime alıym sen de damadına herkes göndermez ki birbirine sanmıyorum yani((
bak bak bak beni de yazmışşş cadıııııkaydirigubbakcemile
yok canım ya geçen seferde boynundaydı 20. haftada geçen hafta boynundaydı cumartesi detaylıya girdim yine oradaydı
benim de canım bir ayı geçti ben de martın 24ünden beri kullanıyorım önceleri 200lükten günde 3 alıp hergün iğne oluyordum sonra iğneler gün aşırıya indi sonra haftada bir derken iğneyi kesti ilacı günde 2 ye indirdi şimdi de 100lükten günde 2 tane kullanıyorum ama galiba bu hafta o da kesilecek yani umarım kesilir
son 2-3 gündür daha az hareket ediyor gibi geliyor bu da beni endişelendiriyor
Ya burada yollamayan çıkmaz sanmıyorum çıksa bile ne olur ki zaten ufak şeyler yollıycaz gitmeyen olursa bir tane de ona yollarım ben:=)
Ya burada yollamayan çıkmaz sanmıyorum çıksa bile ne olur ki zaten ufak şeyler yollıycaz gitmeyen olursa bir tane de ona yollarım ben:=)
kızlar benim akşamları karnımda kasılmalarım çok oluyor sizdede oluyormu canım yanıyor korkuyorumda birşey olur diye
Off ya bi akşam olsa. başım çok ağrıyor. eve gitsem oğlumla sarılıp uyusak. dün gece babamzı salona yolladık ikimiz koyun koyuna uyuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?