Off ya bi akşam olsa. başım çok ağrıyor. eve gitsem oğlumla sarılıp uyusak. dün gece babamzı salona yolladık ikimiz koyun koyuna uyuduk.
Haliissa yardım olsun yazıyım sana hediyeye katılacaklar
serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Defne25
Canzi3445
Sersuma
canım doktoruna söyle ağrılı kasılma biraz tehlikeli olabilir ama tabi onun kasılma olduğundan emin olman lazım canım elinin avcunun içini karnına koyacaksın top gibi toplanma oluyorsa kasılma oluyor demektir canım
ben sana demiştim sabah canım sinüslerim ağrıyor falan demiştin ya bende bu durum hemen baş ağrısı yapar demiştiim sende de olmuş bak...
aynı şeyleri ben de düşünüyorum... ama benim başka çocuğum olmadığı için kocamı hayal ediyorum :))) kızım doğsun biz de babamızı yollarız büyük ihtimalle :)) mis kokulumla sere serpe yatarız :))
eve gittim çorba yaptım içtim geri geldim aynı yazıyı 5. kez yazdım ve aranızdayım bu arada benim kız kemiklerime mi vuruyor ne anlamadım resmen pat küt
canım onu bende duydum ama bir türlü anlayamıyorum gündüzleri o kadar çok değil ama akşamları fazla oluyor yarın gideceğim sorarım tekrardan bakalım belki nts sokar
çok ağrıyor gerçekten. bi bu bi de migren mahvediyor beni
Öyle güzel bişey ki canım anlatamam. bide ege çok dokunsal bi bebek. kollarımın kapalı olmasını hiç istemez yataken. tepeye kadar açtırır bana. dokuna dokuna uyur. sonra yatağına yatırırım. ama dün gece uyumuş kalmışım ben eşim de kıyamamış bize salona taşınmış. sabah uynadım yanağımda minyatür bi el. kalkasım gelmedi yanından.
Öyle güzel bişey ki canım anlatamam. bide ege çok dokunsal bi bebek. kollarımın kapalı olmasını hiç istemez yataken. tepeye kadar açtırır bana. dokuna dokuna uyur. sonra yatağına yatırırım. ama dün gece uyumuş kalmışım ben eşim de kıyamamış bize salona taşınmış. sabah uynadım yanağımda minyatür bi el. kalkasım gelmedi yanından.
Ayy kızlar şu Milupa paketi bana hala gelmedi :))) ya gönderdiğiniz hediyeler de gelmezse öle dip köşede yaşıyorum ki :roflol:
neyse iş adresimi veririmm... herkes izne çıkana kadar yapılmış olur sanıyorum çekiliş :)))
aaahhhh migreeenn en şiddetlisinden var ben de burada hamileliğimin 3.ayında falan hatırlarlar belki ölüyordum baş ağrımdan 4 gün gece ve gündüz hiç ama hiç durmamacasına ağrımıştı eşim bile nerdeyse ağlayacaktı okadar doktora gitmiştim artık ne yapacağımı bilmiyorum diye kadın da çaresiz bişey yapamayız ki diyor minoset in hiiiç birfaydası olmuyordu neler denedim neler uyguladım geçiremedim.ama hatta dün de yazdım buraya çok şükür allahıma yaklasık 2 haftadır baş ağrısı diye birşey kalmadı.hamileliktemigren diye bir yazı okumuştum nette.hamileliğinizin ilerleyen dönemlerinde migren yok denecek kadar azalacaktır yazıyordu tek tesellim buydu çok şükür şimdi ağrımıyor.burnum falan tıkanırsa o zaman belki ağrır yine...
üzülerek söylüyorum ben katılamam eşim zaten kk ya kızıyor bide hediye duysa tam delirir zaten gizli yapamam hem yanlış olur hemde bütün gün dip dibeyiz bi evde o pc başında ben uyuyorum o kadar :))
ne kadar güzel allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin kız gelince biraz zor olacak canım senni paylaşmak zorunda kalıcak allahım bizlerede o günleri nasip etsin
Ayy kızlar şu Milupa paketi bana hala gelmedi :))) ya gönderdiğiniz hediyeler de gelmezse öle dip köşede yaşıyorum ki :roflol:
neyse iş adresimi veririmm... herkes izne çıkana kadar yapılmış olur sanıyorum çekiliş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?