2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off ya bi akşam olsa. başım çok ağrıyor. eve gitsem oğlumla sarılıp uyusak. dün gece babamzı salona yolladık ikimiz koyun koyuna uyuduk.

aynı şeyleri ben de düşünüyorum... ama benim başka çocuğum olmadığı için kocamı hayal ediyorum :))) kızım doğsun biz de babamızı yollarız büyük ihtimalle :)) mis kokulumla sere serpe yatarız :))

canım onu bende duydum ama bir türlü anlayamıyorum gündüzleri o kadar çok değil ama akşamları fazla oluyor yarın gideceğim sorarım tekrardan bakalım belki nts sokar

çıkıorum kızlar ben markete gideyim hem biraz yürüyüş yapayım kocişinde yanına uğrarım gelirim sora
dikkat edin kendinize ve bebişlerimize görüşürüz

üzülerek söylüyorum ben katılamam eşim zaten kk ya kızıyor bide hediye duysa tam delirir zaten gizli yapamam hem yanlış olur hemde bütün gün dip dibeyiz bi evde o pc başında ben uyuyorum o kadar :))

Öyle güzel bişey ki canım anlatamam. bide ege çok dokunsal bi bebek. kollarımın kapalı olmasını hiç istemez yataken. tepeye kadar açtırır bana. dokuna dokuna uyur. sonra yatağına yatırırım. ama dün gece uyumuş kalmışım ben eşim de kıyamamış bize salona taşınmış. sabah uynadım yanağımda minyatür bi el. kalkasım gelmedi yanından.

eve gittim çorba yaptım içtim geri geldim aynı yazıyı 5. kez yazdım ve aranızdayım bu arada benim kız kemiklerime mi vuruyor ne anlamadım resmen pat küt

afiyet şeker olsun canım yarasın bebişine

canım onu bende duydum ama bir türlü anlayamıyorum gündüzleri o kadar çok değil ama akşamları fazla oluyor yarın gideceğim sorarım tekrardan bakalım belki nts sokar

canım akşamları benimde gaz şişiriyormuş gibi oluyo karnımı ben genelde bağırsaklara bağlıyorum herhangi bir sertleşme olmuyor çünkü canım

çok ağrıyor gerçekten. bi bu bi de migren mahvediyor beni

aaahhhh migreeenn en şiddetlisinden var ben de burada hamileliğimin 3.ayında falan hatırlarlar belki ölüyordum baş ağrımdan 4 gün gece ve gündüz hiç ama hiç durmamacasına ağrımıştı eşim bile nerdeyse ağlayacaktı okadar doktora gitmiştim artık ne yapacağımı bilmiyorum diye kadın da çaresiz bişey yapamayız ki diyor minoset in hiiiç birfaydası olmuyordu neler denedim neler uyguladım geçiremedim.ama hatta dün de yazdım buraya çok şükür allahıma yaklasık 2 haftadır baş ağrısı diye birşey kalmadı.hamileliktemigren diye bir yazı okumuştum nette.hamileliğinizin ilerleyen dönemlerinde migren yok denecek kadar azalacaktır yazıyordu tek tesellim buydu çok şükür şimdi ağrımıyor.burnum falan tıkanırsa o zaman belki ağrır yine...

ne kadar güzel allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin kız gelince biraz zor olacak canım senni paylaşmak zorunda kalıcak allahım bizlerede o günleri nasip etsin

Ayy kızlar şu Milupa paketi bana hala gelmedi :))) ya gönderdiğiniz hediyeler de gelmezse öle dip köşede yaşıyorum ki :roflol:

neyse iş adresimi veririmm... herkes izne çıkana kadar yapılmış olur sanıyorum çekiliş :)))

eminim öyledir... opuyorumnanaktan Allah bize de nasip etsin inş.

banada hala gelmedi napmak lazım acaba

bende de 4. ayda oldu öyle bir kriz. sanki şakaklarımdan beynim fışkıracaktı. işyeri hemşiesi revirde ışıkları kapatıp boynuma kafama masaj yaptı kaç gün. sonra geçti. 2 yadır falan olmadı daha. inşallah olmaz hiç

üzülerek söylüyorum ben katılamam eşim zaten kk ya kızıyor bide hediye duysa tam delirir zaten gizli yapamam hem yanlış olur hemde bütün gün dip dibeyiz bi evde o pc başında ben uyuyorum o kadar :))

ayyy evet kocalara da anlatmak bunu dert yani ciddiye almazlar genelde ama benimkine ben bahsediyorum hep sizden falan bahsediyorum isimleri de söylüyorum tek tek :)))) buraya yazdığımı biliyor e girip okuyordur da zaten hiç bahsetmiyor ama okuyor bence.desem hediye alıcam diye bişey demez heralde ya da içinden der bana kaçık falan:roflol::))))

ne kadar güzel allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin kız gelince biraz zor olacak canım senni paylaşmak zorunda kalıcak allahım bizlerede o günleri nasip etsin

Tek üzüldüğüm şey o zaten kıyamıyorum oğluma daha çok küçük. bi de çok düşkün bana. gören herkes söylüyo zaten sana düşkünlüğü çok belli diye.

Kızlar buluşma yeri olarak sanırım kimseden bir fikir çıkmayacak... Sosyal tesisler diye düşünmüştü hallisna başkanım ama biraz baktım ki yakında orta yerde pek sosyal tesis yok bir çoğu uzak yerlerde...

buluşma cevahir avm de olsun mu? sanırım bilmeyen ve oraya gelemeyecek yoktur... şimdi siz fikirlerinizi yazın.. hallisna başkanım gelince okur ona göre bildirir bize özelden...

yaaa o milupa paketinin içinde hiç birşeycik yok numune namına..beklediğime değmedi yani saçma sapan bir iki şey koyup göndermişler okadar.öyle paket makette değil gelince görürsünüz hiçbirşey yok içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…