2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa evet ben de avm istiyorum yaaa tesis mesis bilmem ben ama tabi neresi olursa kabul yine cevahir olur ama bak:)))

Canım bebişlere alıcaz mesela atıyorum ben patikle yelek alıcam sana yollıycam sen elbise alıcaksın didobaya yollıycaksın gibi

ya da FORUMİSTANBUL olsun olmaz mı????

yaaa evet ben de avm istiyorum yaaa tesis mesis bilmem ben ama tabi neresi olursa kabul yine cevahir olur ama bak:)))

Kız sen öldürücen beni yeri burada konuşmıycaz herkes okumasın diye. Tesisde daha rahat otururuz avmde herkes kalk git der gibi bakar bize yemek katında

yalnız orada biraz fazla göze batarız sanırım... hoş nereye gitsek fazla göze batıcaz ama neyse ehehehe opuyorumnanaktan hem orada isteyen istediği şeyi yer.. eksiği olan eksiğini alır vs... hem sanırım en kolay ulaşılacak yer... metrobüs metro otobüs...

Kız sen öldürücen beni yeri burada konuşmıycaz herkes okumasın diye. Tesisde daha rahat otururuz avmde herkes kalk git der gibi bakar bize yemek katında

didemcim burda konuşmadan başka türlü nasıl yer bulucaz ki... sosyal tesisler pek yakınlarda yok... aklınızda bir yer varsa söyleyin lütfen...

yavv konuşalım konuşalım da son kararımızı tarih ve saati buraya yazmayız olur biter...ama mağazalara filan da gireriz ama yaa avm çok güzel olur.sosyal tesis dediğiniz nedir ki ben bilmiom((((

benim karşı ile ilgili pek bir fikrim yok , ama cevahiri biliyorum tabiki, orasıda olabilir ama bahar ya oaradaki kafelerden terası olan bir tanesini tercih edersek olsun, açık havada mis gibi otururuz

ben oraya otobüsle nasıl gidildiğini bilmiyorum canım gelemem... beni eşimde getirmeyecek o hafta şehirdışında olacakmış... yalnız gelemem yani...

canım otogarın orası olduğu için herkes bilir ve ulaşımı daha rahat diye söyledim otogar yanında çünkü heryerden araba bulunur oraya ama benim için farketmez neresi olursa...

kızlar ben de gelmek istiyorum ama henüz kesin değil ama cavhir de forum da ya da bir sosyal tesisi de bana uyar o nedenle yeri ve zamanı karar verdiğinizde bana da mesaj atarsanız sevinirim bir terslik çıkmazsa ben de gelmeyi çok istiyorum

Kızlar valla neresi derseniz bana uyar o yüzden ben yorum yapmıyım sonuçta her yer bana uzak mecbur kociş bırakıcak ya da arabayla gelicem. Ya şuda olabilir ortak 1 yerde buluşup beraber de gidebiliriz bilmeyen birileri varsa mesela taksim meydanda (sadece örnek ) buluşup hep beraber gidiceğimiz yere gideriz en son aynı yerde ayrılırız. Ben de heryeri bilmem yoksa

cevahir olabilir ama açık hava olsun derseniz ya taksim yada beşiktaş sahil olsun mayıs sonuçta havalar güzel olur

<Beşiktaş sahil de olur ama ortaköy de olur kızlar hem açık hava hem çay bahçeleri var ay süper olurrrr

ben bu bölüme terfi etmeden zayıflama yarışmaları grubundaydım orda da aynı çekilişi yaptık herkes birbirine hdiye aldı ve yolladı bana almanyadan bir arkadaş yollmaıştı benimkide istanbulda yaşıyordu ilk bebeğimin hediyesi almanyadan geldi termos gibi üst üste konulan mam kapları ve emzik zinciri bana ayrı eşimede çukulata yollamıştı arkadaşım birde mektup yazmşiçine kendini tanıtan o kadar güzel oluyorki arkadalar eşimde hiç birşey dememişti

çekilişte başka siteden bir arkadaşa hepimiz adreslerimiz telefonlarımızı özel mesaj yoladık sonra evde kızına çekilişi yaptırmıştı kim kime çıktı sadece o bildi biz hediyelerimizi alınca öğrendik çokkkk güzel olmuştu

o nasıl olacak be didem hadi buluştuk hepimiz 11 12 kişi toplu neyle gidicez gideceğimiz yere.iett otobüsü falan mı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…