banada hala gelmedi napmak lazım acaba
Kızlar buluşma yeri olarak sanırım kimseden bir fikir çıkmayacak... Sosyal tesisler diye düşünmüştü hallisna başkanım ama biraz baktım ki yakında orta yerde pek sosyal tesis yok bir çoğu uzak yerlerde...
buluşma cevahir avm de olsun mu? sanırım bilmeyen ve oraya gelemeyecek yoktur... şimdi siz fikirlerinizi yazın.. hallisna başkanım gelince okur ona göre bildirir bize özelden...
Kızlar buluşma yeri olarak sanırım kimseden bir fikir çıkmayacak... Sosyal tesisler diye düşünmüştü hallisna başkanım ama biraz baktım ki yakında orta yerde pek sosyal tesis yok bir çoğu uzak yerlerde...
buluşma cevahir avm de olsun mu? sanırım bilmeyen ve oraya gelemeyecek yoktur... şimdi siz fikirlerinizi yazın.. hallisna başkanım gelince okur ona göre bildirir bize özelden...
yaaa evet ben de avm istiyorum yaaa tesis mesis bilmem ben ama tabi neresi olursa kabul yine cevahir olur ama bak:)))
zaten öle çok beklenmesi gereken bir paket değilmiş canım... boşver bişey yapmayalım gelirse gelir :)))
yaaa evet ben de avm istiyorum yaaa tesis mesis bilmem ben ama tabi neresi olursa kabul yine cevahir olur ama bak:)))
ya da FORUMİSTANBUL olsun olmaz mı????
Kız sen öldürücen beni yeri burada konuşmıycaz herkes okumasın diye. Tesisde daha rahat otururuz avmde herkes kalk git der gibi bakar bize yemek katında
Kız sen öldürücen beni yeri burada konuşmıycaz herkes okumasın diye. Tesisde daha rahat otururuz avmde herkes kalk git der gibi bakar bize yemek katında
Canım bebişlere alıcaz mesela atıyorum ben patikle yelek alıcam sana yollıycam sen elbise alıcaksın didobaya yollıycaksın gibi
ben oraya otobüsle nasıl gidildiğini bilmiyorum canım gelemem... beni eşimde getirmeyecek o hafta şehirdışında olacakmış... yalnız gelemem yani...
ayyy evet kocalara da anlatmak bunu dert yani ciddiye almazlar genelde ama benimkine ben bahsediyorum hep sizden falan bahsediyorum isimleri de söylüyorum tek tek :)))) buraya yazdığımı biliyor e girip okuyordur da zaten hiç bahsetmiyor ama okuyor bence.desem hediye alıcam diye bişey demez heralde ya da içinden der bana kaçık falan:roflol::))))
Kızlar valla neresi derseniz bana uyar o yüzden ben yorum yapmıyım sonuçta her yer bana uzak mecbur kociş bırakıcak ya da arabayla gelicem. Ya şuda olabilir ortak 1 yerde buluşup beraber de gidebiliriz bilmeyen birileri varsa mesela taksim meydanda (sadece örnek ) buluşup hep beraber gidiceğimiz yere gideriz en son aynı yerde ayrılırız. Ben de heryeri bilmem yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?