Baksana kimseden ses yok herhalde biz 2miz yapıcaz senle:roflol:
Çiğdem kız sen katılırsın zaten
kızlar cevahirdeki kafelerin de artık terasları var, şu sigara şeysi yüzünden hepsi teras açtı, benim için sorun değil neresi olsa gelirim ama, kolaylık olması açısından orası uygun gibi, herkes rahatlıkla bulur
benden söylemesi havalar güzel olursa beşiktaş sahildeki kafe çok güzel rahat rahat oturur dedikodumuzu yaparız
bende varım biraz gec olmuş olabilir cünkü ben yeni geldim( cok moralim bozuk ya bugün şeker yüklemem vardı riskli cıktı haftaya tekrar 3 saatlik yapacaklar
bende varım biraz gec olmuş olabilir cünkü ben yeni geldim( cok moralim bozuk ya bugün şeker yüklemem vardı riskli cıktı haftaya tekrar 3 saatlik yapacaklar
Ya kuşum ortaköy desek mesela hepimiz kumpircilerin orada bulup yürürüz ya da beşiktaşta sahilde belli 1 noktada buluşuruz . Ay çiğdem bugün öldürdün beni fıtık oldum ne biliyorsan öyle yap ben gelirim
kızlar geceleri bacaklarına kramp giren var mı?
bende acayip oluyor uykumdan uyanıyorum sonrasında da çok ağrısı oluyo.ne iyi gelir neden oluyor ki bir bilginiz var mı?
kızzzllllaaarrrr ben geldım ... bugun doktora gıttık burda sagolsun doktor amcamız cok ılgılendı bızle:):):) ... bıde şeker yuklememı antalyada yaptırcam artık... doktor burası guvenılır degıl yaptırmayın dedı:):) bıde tekrar sorduk cınsıyetını kızmı dıye... valla apacık gosterıyo kız dedı... ansı gulduk utanmaz benım kızım gosterıyo herkze pıtısını:):):):) bıde cok kotu bı olay gordum bugun bızden once bı kadın gırdı usgye esımle beklıyoruz ıcerde... doktor baktı kac hafatlık dedı 4.5 aylık dedı ılk bebegıymıs... karnında ölmus... doktor bu olmus dedı kadına... kadında ınanamadı... alammaız lazım dedı doktor eşini cagır gelsın dedı... eşimde bı kotu oldu ynımda
kızzzllllaaarrrr ben geldım ... bugun doktora gıttık burda sagolsun doktor amcamız cok ılgılendı bızle:):):) ... bıde şeker yuklememı antalyada yaptırcam artık... doktor burası guvenılır degıl yaptırmayın dedı:):) bıde tekrar sorduk cınsıyetını kızmı dıye... valla apacık gosterıyo kız dedı... ansı gulduk utanmaz benım kızım gosterıyo herkze pıtısını:):):):) bıde cok kotu bı olay gordum bugun bızden once bı kadın gırdı usgye esımle beklıyoruz ıcerde... doktor baktı kac hafatlık dedı 4.5 aylık dedı ılk bebegıymıs... karnında ölmus... doktor bu olmus dedı kadına... kadında ınanamadı... alammaız lazım dedı doktor eşini cagır gelsın dedı... eşimde bı kotu oldu ynımda
Ben küstüm çiğdem sana((((((
Seyma canım çok merak ettim seni sabah görmeyince ama iyi olmana çok sevindim
kramp ben de pek olmuyor canım.magnezyum veriyormuş dr.bunun için burada konuşuluyordu bir de muz yemek iyi geliyormuş kramplara bildiklerim bukadar:))))
Ben küstüm çiğdem sana((((((
Seyma canım çok merak ettim seni sabah görmeyince ama iyi olmana çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?