2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cevahirdeki kafelerin de artık terasları var, şu sigara şeysi yüzünden hepsi teras açtı, benim için sorun değil neresi olsa gelirim ama, kolaylık olması açısından orası uygun gibi, herkes rahatlıkla bulur

benden söylemesi havalar güzel olursa beşiktaş sahildeki kafe çok güzel rahat rahat oturur dedikodumuzu yaparız

Baksana kimseden ses yok herhalde biz 2miz yapıcaz senle:roflol:

Çiğdem kız sen katılırsın zaten

bende varım biraz gec olmuş olabilir cünkü ben yeni geldim ( cok moralim bozuk ya bugün şeker yüklemem vardı riskli cıktı haftaya tekrar 3 saatlik yapacaklar

benden söylemesi havalar güzel olursa beşiktaş sahildeki kafe çok güzel rahat rahat oturur dedikodumuzu yaparız

avrupa yakasında neresi olursa kızlar KOCİŞ SAĞOLSUN getirir beni:))))

bende varım biraz gec olmuş olabilir cünkü ben yeni geldim ( cok moralim bozuk ya bugün şeker yüklemem vardı riskli cıktı haftaya tekrar 3 saatlik yapacaklar

üzme canını arkadaşım riskli çıktı da ne demek yüksek çıksa da şekerin biraz diyetle halledlir korkma üzülme :teselli:

kızlar benim beynim zonklamaya başladı biraz yatıcam belki uyursam kendime gelebilirim öpüldünüz

Ya kuşum ortaköy desek mesela hepimiz kumpircilerin orada bulup yürürüz ya da beşiktaşta sahilde belli 1 noktada buluşuruz . Ay çiğdem bugün öldürdün beni fıtık oldum ne biliyorsan öyle yap ben gelirim

kızlar geceleri bacaklarına kramp giren var mı?
bende acayip oluyor uykumdan uyanıyorum sonrasında da çok ağrısı oluyo.ne iyi gelir neden oluyor ki bir bilginiz var mı?

canım benimde ilk yüksek çıkmıştı 3 saatlikte iyi çıktı doktorum şeker falan yok sende dedi belki üç saatlik normal çıkar sıkma canını

Haliissa yardım olsun yazıyım sana hediyeye katılacaklar

serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Defne25
Canzi3445
Sersuma
diildemker07
missgrafik
BEBEGIIIIIM

ayyy tamam be iyiki başkanımız var yani üfff o halleder ben de karışmıyorum hıhhh:dilcikar:

kızlar iki seçeneğe düşürelim ya beşiktaş sahil yada cevahir iki yerden birinde karar verelim yoksa mayıs 15e kadar biz birşey yapamayacağız :)

kızzzllllaaarrrr ben geldım ... bugun doktora gıttık burda sagolsun doktor amcamız cok ılgılendı bızle:):):) ... bıde şeker yuklememı antalyada yaptırcam artık... doktor burası guvenılır degıl yaptırmayın dedı:):) bıde tekrar sorduk cınsıyetını kızmı dıye... valla apacık gosterıyo kız dedı... ansı gulduk utanmaz benım kızım gosterıyo herkze pıtısını:):):):) bıde cok kotu bı olay gordum bugun bızden once bı kadın gırdı usgye esımle beklıyoruz ıcerde... doktor baktı kac hafatlık dedı 4.5 aylık dedı ılk bebegıymıs... karnında ölmus... doktor bu olmus dedı kadına... kadında ınanamadı... alammaız lazım dedı doktor eşini cagır gelsın dedı... eşimde bı kotu oldu ynımda

kızlar geceleri bacaklarına kramp giren var mı?
bende acayip oluyor uykumdan uyanıyorum sonrasında da çok ağrısı oluyo.ne iyi gelir neden oluyor ki bir bilginiz var mı?

kramp ben de pek olmuyor canım.magnezyum veriyormuş dr.bunun için burada konuşuluyordu bir de muz yemek iyi geliyormuş kramplara bildiklerim bukadar:))))

Ben küstüm çiğdem sana((((((
Seyma canım çok merak ettim seni sabah görmeyince ama iyi olmana çok sevindim

hoşgeldin canım... merak etmiştik seni... herşey iimiş maşallah... bu arada şeyma sen ne zaman gidion ki Antalya'ya? doğuma yakın gitmicen mi?
gördüğün olay için de çok üzüldüm Allah kadına sabır versin...

aaa ben de merak ettim seni bugün şeker hatta demin yazdım şeyma nerde bişey olmasın rahatsızlıkları vardı diye naptın söyledin mi doktora?
senin kızçe de pek bi yaramas maşallah...gelişimi nasıl bitanem iyi miymiş?
yazık bebişe de üzüldüm şimdi 4.5 aylık e kadın farketmemiş mi ki?hareketlerinden falan.allah korusun benimki başından beri zıp zıp içerde ben farkederdim heralde...

Ben küstüm çiğdem sana((((((
Seyma canım çok merak ettim seni sabah görmeyince ama iyi olmana çok sevindim

tesekkurler tatlımmmm:):) cok ıyıız cok sukur... kızım buudugu ıcın ıcımde agrı ondan oluyomus...dedım buyusunde ben katlarnırım artık:):) ıdrara baktı enfeksıon yok kalmamıs dedı cok sevındım ya cok mutlu oldum:):)

kramp ben de pek olmuyor canım.magnezyum veriyormuş dr.bunun için burada konuşuluyordu bir de muz yemek iyi geliyormuş kramplara bildiklerim bukadar:))))

ya ewet bende okumuştum burda muzu hatırlıyorum ama acaba dedim.o yüzden tekrar sordum.
deli gibi muz yiyorum çünkü bana mısın demiyor dedim yanlış hatırlıyorum heralde.
neyse saol cnm yrn doktora gidicem sorayım artık ona :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…