yaaa asıl ben küstüm sana hep kötü davranıyorsun bana(((
hoşgeldin canım... merak etmiştik seni... herşey iimiş maşallah... bu arada şeyma sen ne zaman gidion ki Antalya'ya? doğuma yakın gitmicen mi?
gördüğün olay için de çok üzüldümAllah kadına sabır versin...
aaa ben de merak ettim seni bugün şeker hatta demin yazdım şeyma nerde bişey olmasın rahatsızlıkları vardı diye naptın söyledin mi doktora?
senin kızçe de pek bi yaramas maşallah...gelişimi nasıl bitanem iyi miymiş?
yazık bebişe de üzüldüm şimdi 4.5 aylık e kadın farketmemiş mi ki?hareketlerinden falan.allah korusun benimki başından beri zıp zıp içerde ben farkederdim heralde...
kızlar geceleri bacaklarına kramp giren var mı?
bende acayip oluyor uykumdan uyanıyorum sonrasında da çok ağrısı oluyo.ne iyi gelir neden oluyor ki bir bilginiz var mı?
kIZLAR BEN ÇIKIYORUM çok sinirlerim bozuldu
cok tesekkurler canım ya... ben ıns 2 hafta sonra gıdıyorum hmen gıder gıtmez doktorumu ayarlıcam falan... bakalım... sen ansılsın fıstıgımm kızımız nası tepıklıyomu anneyı:):)
bende anlamadım anlayamamıs herhalde bıde ılk olunca yol gosterenıde yoksa bılememıstır herhalde... bebişim buyyudugu ıcın agrı oluyomus canım oyle dedı doktorum artık antalyaya saklıyorum ayrıntılı soyle guzel bı kontrol yaptırcam kızım 600 gr olmus... bırazcık az yıne kılosu ama doktor gec dollenme olmus olabılır sız antalyada baktırın falan dedı... herseyı cok guzel gorunuyo masallah dedı ıns hepımız saglıkla alrız kucagımaz bebıslerımızı:):)
kIZLAR BEN ÇIKIYORUM çok sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?