2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçöiş olsun şeymacım iyi olmana çok sevindim valla hayırlısıyla bir de kucağımıza alsaydık şu veletleri içimiz rahatlardı valla

cok tesekkurler canım ya... ben ıns 2 hafta sonra gıdıyorum hmen gıder gıtmez doktorumu ayarlıcam falan... bakalım... sen ansılsın fıstıgımm kızımız nası tepıklıyomu anneyı:):)

bende anlamadım anlayamamıs herhalde bıde ılk olunca yol gosterenıde yoksa bılememıstır herhalde... bebişim buyyudugu ıcın agrı oluyomus canım oyle dedı doktorum artık antalyaya saklıyorum ayrıntılı soyle guzel bı kontrol yaptırcam kızım 600 gr olmus... bırazcık az yıne kılosu ama doktor gec dollenme olmus olabılır sız antalyada baktırın falan dedı... herseyı cok guzel gorunuyo masallah dedı ıns hepımız saglıkla alrız kucagımaz bebıslerımızı:):)

şeyma gözün aydın sevindim bebeğinin iyi olmasına. kilosuda iyi gibi haftana göre maşallah. gerçi benim kızımda minicikti ama dr bi dahaki geldiğinde 550 olması lazım demişti bi daha 24. haftda çağırdı

bu arada bugün kızım çok az oynuyor bi iki kere vuruyor o kadar dün gece çok hareketliydi ondan mı acaba.

bu arada kramplarla ilgili ben vitamin ve demir haplarından sonra maşallah olmuyor gibi bi şey yani olsada ağlatmıyor hemen geçiyor

kızlar geceleri bacaklarına kramp giren var mı?
bende acayip oluyor uykumdan uyanıyorum sonrasında da çok ağrısı oluyo.ne iyi gelir neden oluyor ki bir bilginiz var mı?

canım kramp ço kötü oluyor bendede oldu doktor kalsiyum ekskliği dedi süt ayran yoğurt peynir tüketince geçermiş

benşm kızım bugün cok acıktı birde kulaklarını bile gördük doktor amcası bal gibi kızın olucak ya ondan şeker fazla cıkmıstır diye beni güldürdü :))) bal kızım

maşallah annesi kızınaa :))) ne güzel bizde böle güzel haberlerle çıkarız inş. kontrolümüzden... benim kızımda iyidir inş. nasıl duruyor ne şekilde yatıyor bilmiyorum ama sürekli içimde bir yerlere aşağıya doğru vuruyor neredeyse unuttum göbişime vurmalarını... nasıl yatıyor içeride çok merak ediyorum... düz yatmadıkça göbişime vurmuyor kızım :))
ama az önce bir vurdu soldan refleksle mouseu attım elimden nasıl bi rboş anıma geldiyse :)) korkuttu benii :))

allah allah ya arkasını falan mı döndü acaba çok derinden geliyor tekmeler sizde de böyle oldumu hiç kızlar?

merhaba kızlar ben geldim
doktordaydım bugün ayrıntılı usg nin sonuçlarını gösterdim herşey yolunda çok şükür
midem yanıyordu bu günlerde çok fazla onun için gaviscon şurup verdiler
aslında bide nezleyim ama onun için bişey yazmadı bahar nezlesidir dedi geçmezse 3 5 güne kadar gelirsin dedi doktor
herşey yolunda kısacası
sizler nasılsınız

--------------------------------------------------------------------------------

alt komşumada sinir oldum fazla birşey alma hediye gelir diyodu şimdide çok küçük bir şey aldım senin bebeğe diyorr sanki onda bir şey isteyen oldu 7 senedir komşum cimrinin tekidir annesi anlattı annesi hastanede yatarken hiç yiyecek getirmemiş annesine bana misafir gelse hemen kapıya çıkıyor karşılamaya delimi ne vallahi ben bebek görmeye gelenlerin kucağına vermiycem çocuğumu allahın izniyle üzerine cibinliğini kapatıcam

birde dün hastanedeyim sıra bekliyorum kadının biri bebeğiyle geldi 1 yaşlarında bebek ağzında emziyi var kadın emziği kendi ağzına sokup sokup çıkartıyodu sonrada bebeiğn ağzına veriyodu çevrede tanıdıkları gelip bebeği öpüp öpüp yerine koyuyorlar ne tuaf insanlar ya hiç düşünmüyorlar bu mikrop kaparmı diye

çevremdeki herkez bir yorum yapıyor sinir oluyorum sanki biz dünki çocuğuz 33 yaşındayım ben 16- 17 yaşında olsak neyse gerçekten yardımlık bir durumun olsa herkez kaçar ama akıl vermeye gelince akıl veren çok eşimin arkadaşı var nerdeyse normal doğur diye benimle kavga edicek can benim canım ya kim ne karışır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…