2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım herkesin başında var onlardan yaa sinir olmaya değer mi? :)) boşver he de geç...

Burcuummm Canomm hoşgeldiinn :))opuyorumnanaktan

sonuçlar çok güzel çıkmış maşallah diyelim... Hep böle olsun inş. nezle için de geçmiş olsun inş. ilerletmeden iyileşirsin canım...boshayallersmile

Ben sana şaka yapıyordum ama sen kötü davrandıoğımı sandıysan çok üzüldüm şimdi bir daha yapmam şaka filan özür dilerim.

tamam be cnm şaka yaptığını biliorm kızmam ben sana öğren artık bunu gerçekten kızarsam kırılırsam yazarım zaten sana özelden bak didemcim kzıyorum bana yazma böle bidaha diye aaa özür de diliyosun tatlım ama yaaa sen küstüm diyince ben de öle yazdım işte yapma böyle kızmak küsmek yokkk muhabbet ediyoruz burada eğleniyoruz ne güsellŞeniz

kIZLAR BEN ÇIKIYORUM çok sinirlerim bozuldu

dideeeem bana mı kızdın da çıktın sen şimdi bitanem yaa ben öle yazdım sen yazınca küstüm diye yemek yemeğe gitmiştim geldim şimdi gördüm mesajını ıııhıhıhıhı senağlamaağlarım ama yaa yapma böyle ben bişey demedim sanaa valla bana kızıp çıktıysan çok üzülürüm bitanem yapma böyle sanal dünyamdaki en iyi arkadaşım benim yemin ederim bak sanalda olsa çok değer veriyorm ben buradaki herkese sen de benim için çok değerlisin tatlım ne olur yapma böyle üzülürüm bak üzme beni....

ben bi çikolata daha yiyim en iyisi bugün benim kızda ses az azcık enerji alsın bari

allah allah ya arkasını falan mı döndü acaba çok derinden geliyor tekmeler sizde de böyle oldumu hiç kızlar?

Merhaba arkadaşım benim oğluşumda bugün öyle dediğin gibi çok derinden geliyor hareketleri oysa dün çok net hissediyorudum.Kendi kendime baya güçlenmiş dedim ama bugün aynen seninki gibi....zemuszemuseyvahedigeldismile

çok normal zaten kızlar her zaman aynı yerde aynı pozisyonda durumuyor ki bacakları alt tarafa dönük heralde bugün bizimkilerin :)))

canım noldu birden çiğdeme mi üzüldün... ayy birden şakalaşıyorken nerden çıktı bunlar... ooff yapmayın kızlar yaaa..

ayyy ben bişey yapmadım mesajını da görmedim didemin kızdığını anlasaydım yazmadan durur muydum?yemek yemeğe indim aşağıya çok üzüldüm şimdi yaaa..

benimde aynen günleri günlerini tutumuyor kerataların inşallah bi sorun yoktur eve gitmeyi dört gözle bekliyorum çünkü uzanınca baya hissediyorum mafoldumben

ayyy ben bişey yapmadım mesajını da görmedim didemin kızdığını anlasaydım yazmadan durur muydum?yemek yemeğe indim aşağıya çok üzüldüm şimdi yaaa..

ayy biliorum canım onun için demedim zaten yani bişey yaptığından demedim... şaka yapıyordun ona alındı sandım ben...

canım aynı konuyu ben burada dile getirdim geçenlerde.ben de eczanede gördüm 3.5 aylıkmış bebiş babannesiymiş kadında çıkardı emziği önce kendi ağzıa sonra bebişin ağzına verdi nasıl öfkelendim yaa nebiçim insanlar var bi de sanki moda olmuş bu emziği önce kendi ağzına sokmak benim çevremde çokk kişide gördüm ay ayyy uyuz oluyorum yaa dövesim geliyor öyle insanları kimbilir ne yaptıklarını zannediyorlar pis ağızlarındaki mikropları minnacık bebeğe bulaştırıyorlar..

Yok aşkım sana kızar mıyım ben müdüre kızdım. 1 mayıs tatil ilan edildi bana birinin gelmesi lazım sen bu ara çok izin aldın hastane için sen gel dedi. Sonra allahtan bir arkadaş ben gelirim dedi de yırttım ama valla kan beynimden çıkıcaktı

öfff böyle insanlardan da bıktım ben yaaa kime ne nasıl doğurursam doğururum allah allah ben de normal diyorum hiii nasıl doğurucaksın diyorlar hadi diyorum anlatıym bari(bazılarına)epiduralli nor doğumu anlatmaya çalışıyorum ayyy onun da felç riski varmış canım yaa diyorlar üfff hem bişey bilmiyolar hem de yorum yapıorlar..
En gıcık olduğum da fazla bişey alma küçük kalacak hediye gelecek bilmemne.sanki ben alemin geirdiklerine güvenip çocuğumu çıplak bırakıcam ne getirirlerse getirinler belki beğenir giydiririm beğenmezsem de giydirmem alla alla.
ben hiç ama hiç kimseye demeyeceğim fazla birşey alma diye çünkü neyi nekadar istiyorsa alsın bebişine isterse giydiremeden küçük kalsın ama istiyorsa alsın bütün merakını gidersin içinde kalmasın.insan hayatta kaçtane çocuk yapıo zaten...

yuh yani allah allah bu müdürler hamileliği ne zannediyor yada herhalde bu hamileliğini kullanır ben yüz vermiyim fazla falan diyorlar içlerinden

hiiii amma korkuttun beni yaa ben de bana kızdın sandımeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…