burcu gözün aydın sevindim bebeğinin iyi olmasına maşallah diyelim
Burcuummm Canomm hoşgeldiinn :))opuyorumnanaktan
sonuçlar çok güzel çıkmış maşallah diyelim... Hep böle olsun inş. nezle için de geçmiş olsun inş. ilerletmeden iyileşirsin canım...boshayallersmile
canım benim gözün aydın maşallah bebişine canım nezle içinde umarım çar çabuk atlatırsınmerhaba kızlar ben geldim
doktordaydım bugün ayrıntılı usg nin sonuçlarını gösterdim herşey yolunda çok şükür
midem yanıyordu bu günlerde çok fazla onun için gaviscon şurup verdiler
aslında bide nezleyim ama onun için bişey yazmadı bahar nezlesidir dedi geçmezse 3 5 güne kadar gelirsin dedi doktor
herşey yolunda kısacası
sizler nasılsınız
amannn işte herkes anne olamaz canım her yerde var öyle tipler canım yazık onların bebişlerine annenin ağzındaki bütün bakterilersavunmasız bir bebğe geçiyorbirde dün hastanedeyim sıra bekliyorum kadının biri bebeğiyle geldi 1 yaşlarında bebek ağzında emziyi var kadın emziği kendi ağzına sokup sokup çıkartıyodu sonrada bebeiğn ağzına veriyodu çevrede tanıdıkları gelip bebeği öpüp öpüp yerine koyuyorlar ne tuaf insanlar ya hiç düşünmüyorlar bu mikrop kaparmı diye
Yok aşkım sana kızar mıyım ben müdüre kızdım. 1 mayıs tatil ilan edildi bana birinin gelmesi lazım sen bu ara çok izin aldın hastane için sen gel dedi. Sonra allahtan bir arkadaş ben gelirim dedi de yırttım ama valla kan beynimden çıkıcaktı
yuh yani allah allah bu müdürler hamileliği ne zannediyor yada herhalde bu hamileliğini kullanır ben yüz vermiyim fazla falan diyorlar içlerinden
hiiii amma korkuttun beni yaa ben de bana kızdın sandımeyvahedigeldismile
Sorma ya bir de kadın benimki 2 doğum yapmış
Yok canım ama sen bana kızdın sandım ben asıl
şeyma gözün aydın sevindim bebeğinin iyi olmasına. kilosuda iyi gibi haftana göre maşallah. gerçi benim kızımda minicikti ama dr bi dahaki geldiğinde 550 olması lazım demişti bi daha 24. haftda çağırdı
maşallah annesi kızınaa :))) ne güzel bizde böle güzel haberlerle çıkarız inş. kontrolümüzden... benim kızımda iyidir inş. nasıl duruyor ne şekilde yatıyor bilmiyorum ama sürekli içimde bir yerlere aşağıya doğru vuruyor neredeyse unuttum göbişime vurmalarını... nasıl yatıyor içeride çok merak ediyorum... düz yatmadıkça göbişime vurmuyor kızım :))
ama az önce bir vurdu soldan refleksle mouseu attım elimden nasıl bi rboş anıma geldiyse :)) korkuttu benii :))
--------------------------------------------------------------------------------
alt komşumada sinir oldum fazla birşey alma hediye gelir diyodu şimdide çok küçük bir şey aldım senin bebeğe diyorr sanki onda bir şey isteyen oldu 7 senedir komşum cimrinin tekidir annesi anlattı annesi hastanede yatarken hiç yiyecek getirmemiş annesine bana misafir gelse hemen kapıya çıkıyor karşılamaya delimi ne vallahi ben bebek görmeye gelenlerin kucağına vermiycem çocuğumu allahın izniyle üzerine cibinliğini kapatıcam
sağol canımcım
evet hepimizin bebeğine maşallah
sağol bitanem Şeniz
Sorma ya bir de kadın benimki 2 doğum yapmış
Yok canım ama sen bana kızdın sandım ben asıl
kızlar hani bu içimizde çimdik gibi birşey oluyor ya siz de de oluyor mu bilmiyorum.wildcat e oluyordu birde galiba bana 4-5 defa oldu bugüne kadar canım acayip yanıyor ozaman ince bir acı tıpkı çimdik gibi.kızkardeşime söylemiştim yanında arkadaşı varmış o da yeni doğum yaptı.ona da aynen oluyormuş öyle.sonra doktoruna sormuş doktoruda bebeğin kordonu çekiyor eliyle o yüzden oluyor demiş şaşırdımmmm...hiçç aklıma gelmemişti ama çok can yakıcı birşey...
kızlar bi de bu mevlutte okunduktan sonra bebişi elden ele gezdiriyorlar ya(yani ben öyle biliyorum daha önce görmüşştüm şimdi nasıl bilmiyorum)ben de onu yaptırmak istemiyorum kızlar kesin herkes karşı gelecek bana kızacaklar ama istemiyoum elden ele gezdirmeyi...siz ne düşünüyorsunuz?
şeyma kız saçı olmasa da takılır o saç bandı ne olacak ki ne tatlı duruyor kıslarda..
kızlar hani bu içimizde çimdik gibi birşey oluyor ya siz de de oluyor mu bilmiyorum.wildcat e oluyordu birde galiba bana 4-5 defa oldu bugüne kadar canım acayip yanıyor ozaman ince bir acı tıpkı çimdik gibi.kızkardeşime söylemiştim yanında arkadaşı varmış o da yeni doğum yaptı.ona da aynen oluyormuş öyle.sonra doktoruna sormuş doktoruda bebeğin kordonu çekiyor eliyle o yüzden oluyor demiş şaşırdımmmm...hiçç aklıma gelmemişti ama çok can yakıcı birşey...
kızlar bi de bu mevlutte okunduktan sonra bebişi elden ele gezdiriyorlar ya(yani ben öyle biliyorum daha önce görmüşştüm şimdi nasıl bilmiyorum)ben de onu yaptırmak istemiyorum kızlar kesin herkes karşı gelecek bana kızacaklar ama istemiyoum elden ele gezdirmeyi...siz ne düşünüyorsunuz?
Dideemmm bunlar bizi kesin kıskanıyooooooo bayanssulusmile benimki de bayaaann :)))
Gelmiş 50sine beni kıskanıyor haklısın canım ya sorma.
Bu arada kızlar annenize ne alıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?