2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu gözün aydın sevindim bebeğinin iyi olmasına maşallah diyelim

sağol canımcım
evet hepimizin bebeğine maşallah

Burcuummm Canomm hoşgeldiinn :))opuyorumnanaktan

sonuçlar çok güzel çıkmış maşallah diyelim... Hep böle olsun inş. nezle için de geçmiş olsun inş. ilerletmeden iyileşirsin canım...boshayallersmile

sağol bitanem Şeniz

canım benim gözün aydın maşallah bebişine canım nezle içinde umarım çar çabuk atlatırsın
amannn işte herkes anne olamaz canım her yerde var öyle tipler canım yazık onların bebişlerine annenin ağzındaki bütün bakterilersavunmasız bir bebğe geçiyor

ayy canım ya şu müdürleriniz ne kadar gıcık şeyler ya hamile bir insanı illaki yoracaklar allah ıslah etsin inşallah canım

yuh yani allah allah bu müdürler hamileliği ne zannediyor yada herhalde bu hamileliğini kullanır ben yüz vermiyim fazla falan diyorlar içlerinden

Sorma ya bir de kadın benimki 2 doğum yapmış

hiiii amma korkuttun beni yaa ben de bana kızdın sandımeyvahedigeldismile

Yok canım ama sen bana kızdın sandım ben asıl

cok tesekkurler canımmm... buyuyolar annesı bız gormeden bılmeden buyuyolar bı sekılde ıcımızde:):)

ayyy benımkıde tatlısım ya sırtustu yatıyorum bı vuruyo hooopppp gobusum oynuyo... ama hala babsına gostermedı kızım tekmelerını... babasıda kotu davranıyo sac bandı alcaktım kızıma bugun sada yenı dogmus bebegın sacı olamzmıs ne yapcakmısım sac bandını... sınır oldum

bende vermıcem kımsenın kucagına gormek ısteyenler yatagında gorsunler bebısımı veremem oyle kımseye

sağol canımcım
evet hepimizin bebeğine maşallah

sağol bitanem Şeniz

canım cok sevındım...allahım hep boyle guzel haberler duymayı nasıp etsın saglıkla kucagımızagelsın bebişlerımız ıns

kızlar hani bu içimizde çimdik gibi birşey oluyor ya siz de de oluyor mu bilmiyorum.wildcat e oluyordu birde galiba bana 4-5 defa oldu bugüne kadar canım acayip yanıyor ozaman ince bir acı tıpkı çimdik gibi.kızkardeşime söylemiştim yanında arkadaşı varmış o da yeni doğum yaptı.ona da aynen oluyormuş öyle.sonra doktoruna sormuş doktoruda bebeğin kordonu çekiyor eliyle o yüzden oluyor demiş şaşırdımmmm...hiçç aklıma gelmemişti ama çok can yakıcı birşey...

bu arada bende gıder gımez bebişimin odasının modelını vercem mobılyacımıza yapılmaya baslıyacak gec olmaz demı 6.5 aylık olcak 9a kadar yetısır demı??? zaten kyınvalımde olcagımız ıcın bıtek besıgını kurdurtcam evımıze gıdıncede dıgerlerını....[./COLOR]

kızlar bi de bu mevlutte okunduktan sonra bebişi elden ele gezdiriyorlar ya(yani ben öyle biliyorum daha önce görmüşştüm şimdi nasıl bilmiyorum)ben de onu yaptırmak istemiyorum kızlar kesin herkes karşı gelecek bana kızacaklar ama istemiyoum elden ele gezdirmeyi...siz ne düşünüyorsunuz?

banada oluyo... vayy sıpam vayyyy cok acıyo ama yaaa tembıhlesek cocuklarıda yapmasalar dınlerler mı acaba:):)): neymıs canım kordon cekmek ayıp ayıp:):)

ya mevlut yapcanda canım kucucuk bebk hanı 6-7 aylık olsa neyse... yenı dogmus bebegıde gezdırmezler herhalde gezdırlersede ben vermem kesınlıkle... okdar kadın bırınden olmasa bırınden mıkrop kapar ya... bıde el kadar kucucuk bebe hassas daha yazık ya...

şeyma kız saçı olmasa da takılır o saç bandı ne olacak ki ne tatlı duruyor kıslarda..

oyle canımda anlamıyokı herif inatlastı carsıda benle sinir ettı en sonunda dedım sen istesende ıstemesen ben onu alıcam kızmada takıcam dedım:):):)

banada oldu geçen gün 1 saat içinde 3-4 kere ve cidden canını yakıyor insanın bende anlamamıştım çok ilginç bak sen bıcırığa

ben de gezdirmem diye düşünüyorum... insanlar görse ne olur bebeğimi görmese ne olur... tüü tüüü deyip yüzüne tükürmelerini istemiyorum bebeğimin :)))

Gelmiş 50sine beni kıskanıyor haklısın canım ya sorma.

Bu arada kızlar annenize ne alıcaksınız

ben annemin evlilik alyansını yenilemeyi düşünüyorum... 34 yıllık evliler hala aynı alyansı kullanıyor iice incelmiş... inş. beğenebilirsem tabii :))

kızlarrr dogum yapcagımızda hava sıcak olcak ya hastaneden eve gıderken yınede bebege kalın battanıye ortelım mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…