2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr dogum yapcagımızda hava sıcak olcak ya hastaneden eve gıderken yınede bebege kalın battanıye ortelım mı??

bilmem ki canım... hastaneden verilen tavsiyelere uyarız... her ikisini de alırız biz yine de yanımıza :)) ama üşürmüş ya onlar.. belki o sıcağa rağmen kalın battaniye ile sarın diyebilirler...

ben anneme bi şey almayı düşünmüyorum uzakta belki çiçek göndeririz. kayınvalideme zaten bi şey almam kaç kere aldım 1 tanesini üzerine geçirmedi yada kullanmadı onun keyfiylemi oynıyıcam

BENCE BURAYA KOYDUĞUN RESıM DAHA GÜZEL ÇıĞDEMCıM.

Evet şeymacım geçen sene de sipariş vermişti bana şunu alın diye görümceme görümcem de beraber alalım demişti tabi abisi ödetir mi hepsini biz aldık(tiryaki istemişti) şimdi de onun yerine parasını yollayın kızıma çeyiz alıyım dedi. Biz antalyaya giderken de sipariş verir hep nasıl olsa didem bana bir şey getirir bunu alsın diye. töbe töbe

canım şimdi soyle dıyeyyım ben daha snrada degıstırım dıyosan ruzgarın odas guzel ama ne bıleyım boyle bı sıkıcılık karısıklık var bıde dolabı falab cok sırın ama ilkokula gıttıgınde boyle bı dolap kullanmak ıstemeyebılır... bu senın gosterdıgın resımdekı oda benım daha hosuma gıttı...

teşekkürler canım

allahım yaaa kız ne biçim kaynanan var senin öyle yaaa gerçekten durumu yok mu yani çok mu kötü maddi durumu?ama hediyenin yeri de başkadır yani...

Alla alla hedıye canm bu sen ne getırırsenartık haaa sorsanız neyse anne sunumu alalım bunumu desenız neysede cok ayıp coook... benımde bı yengem var onun annesıde bayramda gelırken bayram sekerı alcaksanız soyleyınde ben almayayım der o aklıma geldı haaa:):)):

evet şeymacım haklısın bu daha iyi galiba amaaan çok çeşit görünce de böyle oluyor insan işte..
Rüzgar bebekin odası da çok şeker ama duvar kağıdı boğmuş bence odayı...

evet şeymacım haklısın bu daha iyi galiba amaaan çok çeşit görünce de böyle oluyor insan işte..
Rüzgar bebekin odası da çok şeker ama duvar kağıdı boğmuş bence odayı...

demi boyle asırı derecede cok eşyada var bıde orta yerde bana coook karısık geldı...

burcuu hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu arada nasılsın işler yoğun mu gene öyle?

evet canım malesef
bide o kadar hastayım ki görsen sürekli hapşuruyorum gözlerim yaşarıyor
başım fena ama gidemiyorum

sen nasılsın canımcım

inşallah canımcım
sen nasılsın görüşemiyoruz hiç
bebişin nasıl

amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…