Gelmiş 50sine beni kıskanıyor haklısın canım ya sorma.
Bu arada kızlar annenize ne alıcaksınız
kızlarrr dogum yapcagımızda hava sıcak olcak ya hastaneden eve gıderken yınede bebege kalın battanıye ortelım mı??
Biz de anneme ne alıcaz bilmioruz kayınvalideme para yuollıycaz daha mutlu olurmuş
kızlar yaa biz bu takımı beğendik ya ama ben bi takımı daha beğeniyorum maskoda görmüştüm bu takımı da kk da bi anne almış oda yapmış oğluna bakın bi yaaa hangisi daha güzelll????? bir türlü karar veremedik ya.http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...23-ruzgar-egemin-odasi-teyzoslarr-buyrun.html
BENCE BURAYA KOYDUĞUN RESİM DAHA GÜZEL ÇİĞDEMCİM.
Evet şeymacım geçen sene de sipariş vermişti bana şunu alın diye görümceme görümcem de beraber alalım demişti tabi abisi ödetir mi hepsini biz aldık(tiryaki istemişti) şimdi de onun yerine parasını yollayın kızıma çeyiz alıyım dedi. Biz antalyaya giderken de sipariş verir hep nasıl olsa didem bana bir şey getirir bunu alsın diye. töbe töbe
BENCE BURAYA KOYDUĞUN RESİM DAHA GÜZEL ÇİĞDEMCİM.
Evet şeymacım geçen sene de sipariş vermişti bana şunu alın diye görümceme görümcem de beraber alalım demişti tabi abisi ödetir mi hepsini biz aldık(tiryaki istemişti) şimdi de onun yerine parasını yollayın kızıma çeyiz alıyım dedi. Biz antalyaya giderken de sipariş verir hep nasıl olsa didem bana bir şey getirir bunu alsın diye. töbe töbe
evet şeymacım haklısın bu daha iyi galiba amaaan çok çeşit görünce de böyle oluyor insan işte..
Rüzgar bebekin odası da çok şeker ama duvar kağıdı boğmuş bence odayı...
burcuu hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu arada nasılsın işler yoğun mu gene öyle?
canım benim gözün aydın maşallah bebişine canım nezle içinde umarım çar çabuk atlatırsın
amannn işte herkes anne olamaz canım her yerde var öyle tipler canım yazık onların bebişlerine annenin ağzındaki bütün bakterilersavunmasız bir bebğe geçiyor
ayy canım ya şu müdürleriniz ne kadar gıcık şeyler ya hamile bir insanı illaki yoracaklar allah ıslah etsin inşallah canım
cok tesekkurler canımmm... buyuyolar annesı bız gormeden bılmeden buyuyolar bı sekılde ıcımızde:):)
ayyy benımkıde tatlısım ya sırtustu yatıyorum bı vuruyo hooopppp gobusum oynuyo... ama hala babsına gostermedı kızım tekmelerını... babasıda kotu davranıyo sac bandı alcaktım kızıma bugun sada yenı dogmus bebegın sacı olamzmıs ne yapcakmısım sac bandını... sınır oldum
bende vermıcem kımsenın kucagına gormek ısteyenler yatagında gorsunler bebısımı veremem oyle kımseye
canım cok sevındım...allahım hep boyle guzel haberler duymayı nasıp etsın saglıkla kucagımızagelsın bebişlerımız ıns
http://urun.gittigidiyor.com/KELEBEK-BEBEK-SEKERI-100-ADET-KARGOSUZ-MIKNATISL_W0QQidZZ25373971
bunu yaptırıcam sizce nasıl? Sormayın canım kızı evlensin anlıycaz gerçekten durumu sıkışık diye mi yapıyor genel tavrı mı bu
http://urun.gittigidiyor.com/KELEBEK-BEBEK-SEKERI-100-ADET-KARGOSUZ-MIKNATISL_W0QQidZZ25373971
bunu yaptırıcam sizce nasıl? Sormayın canım kızı evlensin anlıycaz gerçekten durumu sıkışık diye mi yapıyor genel tavrı mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?