2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demi boyle asırı derecede cok eşyada var bıde orta yerde bana coook karısık geldı...
evet evet oda da küçük sanırsam bizim odanın ölçüleri 2:90 a 3:30 bundan büyüktür herhalde.
ay ay ay tekrar geçmiş olsun sana...
güzellermiş içlerinde şeker yok ama demi lavanta mı ne varmış?mıknatıslı olması çok iyi buzdolabı süsü olabilir.
ben de buraya koydugun takımı daha cok beğendım canım
bu arada gıremıyorum nete epeydır kayınvalıdemler bende ayyyy ayyyy
allah kolaylık versin yaaa..
cok şekerrr rengarenkmı dusunuyosun canım boyle kelebeklerı... ama tuluyle kelebekler aynı renk olsa daha guzel olmaz mı??? ama kelebekler cok sırın... gorumcenın dugunu nezman ya canım???

aynen katılıyorum tülüyle aynı renk olsa çok şeker olur mesela pembe kelebek ve pembe tül:)))

kızlar ben bebek odasını eşimin halasından aldım ancak beyaz renk boyatıyorum onun için kulplarını değiştiriyorum kulp alabileceğim bir yer biliyormusunuz??? ,

çigdemcım canım sakın odayı oyle koyumavıye falan boyama herkez bu hatayı yapmıs ınsan resme bakınca bıle ıcı sıkılıyo... :):)

kızlar ben bebek odasını eşimin halasından aldım ancak beyaz renk boyatıyorum onun için kulplarını değiştiriyorum kulp alabileceğim bir yer biliyormusunuz??? ,

canım eşim bi site bulmuuştu internette öyle güzel şirin kulplar vardı ki anlatamam bayıldım hepsine çok cicili bicili şeyler.hatta şeymaya da verecektim adresini ama eşim kaydettim zannederken kaydetmemiş ama bulurum geçmiş dosyalardan dedi akşama buldurayım ona o siteyi yarın sana mesaj atarım özelden.görsen kesin bayıırsın.çok güzeller balıklı çiçekli böcekli rengarenk şeyler...

çigdemcım canım sakın odayı oyle koyumavıye falan boyama herkez bu hatayı yapmıs ınsan resme bakınca bıle ıcı sıkılıyo... :):)

canım bizim oda boyalı zaten ama çok tatlı bir mavi koyuda değil çok fazla hem bu resimdeki takımı alırsak boğulmaz çok beyazlı akvaryum modeli mavyle hoş duracak:))))

kızlar ben çıkıyorum kaynanam çay demlemiş birileri geldi galiba aşağıya iniyorum şimdi sonra da yemek faslı kendinize iyi bakın kıslar başbaş...
didem sana özelden mesaj atmıştım çok oldu ama neyse cevap yazmanada gerek yok byyy

teşekkür ederim canım güzelşeyler var

yarın alırım o zaman bu gün söylemeyeyim 1 tane gelsin dedim bakıyım beğenirsem 8-9 tane daha alırım birde mobilyaya uymaz filan bosu bosuna durmasın

biz geldikkk :) ayy bi okiim dedim ama okudukça yazdınız yetişemedim size aaaaaa :)))

cevahir uygun bence ulaşımda var her yere. ama herkese uyarmı acaba bide o var :/

canım nerdesin ki sen ? milupa bana geldi içinde indirim kuponu ve 1er numune vardı ama birde kitapçık yollamışlar o güzeldi.

gözünaydın canım :) yazık o anneye Allah ım korusun hepimizin yavrularını neden öyle olmuş acaba
hoşgeldin canım gözünaydın seninde :)
ne fena insanlar bunlar yaaaa
Allah hepinizin yardımcısı olsun
kapı süsü de ev için almıştım hastane ve odasının kapısı için http://urun.gittigidiyor.com/LEYLEK-KAPI-SUSU_W0QQidZZ25152852 nasıl?
güzel canım masal bebiş güle güle kullansın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…