evet evet oda da küçük sanırsam bizim odanın ölçüleri 2:90 a 3:30 bundan büyüktür herhalde.demi boyle asırı derecede cok eşyada var bıde orta yerde bana coook karısık geldı...
ay ay ay tekrar geçmiş olsun sana...evet canım malesef
bide o kadar hastayım ki görsen sürekli hapşuruyorum gözlerim yaşarıyor
başım fena ama gidemiyorum
sen nasılsın canımcım
inşallah canımcım
sen nasılsın görüşemiyoruz hiç
bebişin nasıl
amin canım inşallah
güzellermiş içlerinde şeker yok ama demi lavanta mı ne varmış?mıknatıslı olması çok iyi buzdolabı süsü olabilir.http://urun.gittigidiyor.com/KELEBEK-BEBEK-SEKERI-100-ADET-KARGOSUZ-MIKNATISL_W0QQidZZ25373971
bunu yaptırıcam sizce nasıl? Sormayın canım kızı evlensin anlıycaz gerçekten durumu sıkışık diye mi yapıyor genel tavrı mı bu
allah kolaylık versin yaaa..ben de buraya koydugun takımı daha cok beğendım canım
bu arada gıremıyorum nete epeydır kayınvalıdemler bende ayyyy ayyyy
cok şekerrr rengarenkmı dusunuyosun canım boyle kelebeklerı... ama tuluyle kelebekler aynı renk olsa daha guzel olmaz mı??? ama kelebekler cok sırın... gorumcenın dugunu nezman ya canım???
kızlar ben bebek odasını eşimin halasından aldım ancak beyaz renk boyatıyorum onun için kulplarını değiştiriyorum kulp alabileceğim bir yer biliyormusunuz??? ,
kızlar ben bebek odasını eşimin halasından aldım ancak beyaz renk boyatıyorum onun için kulplarını değiştiriyorum kulp alabileceğim bir yer biliyormusunuz??? ,
çigdemcım canım sakın odayı oyle koyumavıye falan boyama herkez bu hatayı yapmıs ınsan resme bakınca bıle ıcı sıkılıyo... :):)
canım eşim bi site bulmuuştu internette öyle güzel şirin kulplar vardı ki anlatamam bayıldım hepsine çok cicili bicili şeyler.hatta şeymaya da verecektim adresini ama eşim kaydettim zannederken kaydetmemiş ama bulurum geçmiş dosyalardan dedi akşama buldurayım ona o siteyi yarın sana mesaj atarım özelden.görsen kesin bayıırsın.çok güzeller balıklı çiçekli böcekli rengarenk şeyler...
cevahir uygun bence ulaşımda var her yere. ama herkese uyarmı acaba bide o var :/Kızlar buluşma yeri olarak sanırım kimseden bir fikir çıkmayacak... Sosyal tesisler diye düşünmüştü hallisna başkanım ama biraz baktım ki yakında orta yerde pek sosyal tesis yok bir çoğu uzak yerlerde..
buluşma cevahir avm de olsun mu? sanırım bilmeyen ve oraya gelemeyecek yoktur... şimdi siz fikirlerinizi yazın.. hallisna başkanım gelince okur ona göre bildirir bize özelden...
canım nerdesin ki sen ? milupa bana geldi içinde indirim kuponu ve 1er numune vardı ama birde kitapçık yollamışlar o güzeldi.Ayy kızlar şu Milupa paketi bana hala gelmedi :))) ya gönderdiğiniz hediyeler de gelmezse öle dip köşede yaşıyorum ki :roflol:
neyse iş adresimi veririmm... herkes izne çıkana kadar yapılmış olur sanıyorum çekiliş :)))
gözünaydın canım :) yazık o anneyekızzzllllaaarrrr ben geldım ... bugun doktora gıttık burda sagolsun doktor amcamız cok ılgılendı bızle:):):) ... bıde şeker yuklememı antalyada yaptırcam artık... doktor burası guvenılır degıl yaptırmayın dedı:):) bıde tekrar sorduk cınsıyetını kızmı dıye... valla apacık gosterıyo kız dedı... ansı gulduk utanmaz benım kızım gosterıyo herkze pıtısını:):):):) bıde cok kotu bı olay gordum bugun bızden once bı kadın gırdı usgye esımle beklıyoruz ıcerde... doktor baktı kac hafatlık dedı 4.5 aylık dedı ılk bebegıymıs... karnında ölmus... doktor bu olmus dedı kadına... kadında ınanamadı... alammaız lazım dedı doktor eşini cagır gelsın dedı... eşimde bı kotu oldu ynımda
hoşgeldin canım gözünaydın seninde :)merhaba kızlar ben geldim
doktordaydım bugün ayrıntılı usg nin sonuçlarını gösterdim herşey yolunda çok şükür
midem yanıyordu bu günlerde çok fazla onun için gaviscon şurup verdiler
aslında bide nezleyim ama onun için bişey yazmadı bahar nezlesidir dedi geçmezse 3 5 güne kadar gelirsin dedi doktor
herşey yolunda kısacası
sizler nasılsınız
ne fena insanlar bunlar yaaaaYok aşkım sana kızar mıyım ben müdüre kızdım. 1 mayıs tatil ilan edildi bana birinin gelmesi lazım sen bu ara çok izin aldın hastane için sen gel dedi. Sonra allahtan bir arkadaş ben gelirim dedi de yırttım ama valla kan beynimden çıkıcaktı
güzel canım masal bebiş güle güle kullansın :)kapı süsü de ev için almıştım hastane ve odasının kapısı için http://urun.gittigidiyor.com/LEYLEK-KAPI-SUSU_W0QQidZZ25152852 nasıl?
Didemmm ben bunları da beğendim...
http://urun.gittigidiyor.com/TEKTUY-EMZIK-BEBEK-SEKERI-SOK-FIYAT-0-60-KURUS_W0QQidZZ26300251
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?