Evet canım ben de o emzikleri beğendim ama eşim çok küçük buldu onları
kızlarrr ben gazoz içmek stıyorum gazoz bebek ıcın zararlı mı?
Kızlaaarrrr bu meleğin de odası çook güzel olmuş mafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/247301-minik-kralicemin-odasi.html
Kızlaaarrrr bu meleğin de odası çook güzel olmuş mafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/247301-minik-kralicemin-odasi.html
yok birtanewm ama cok içme 1 taneciktwn bişiy olmaz canın cekti dimi yerimseniben
Canım çok canın çekiyorsa iç o kadar birşey olmaz soda zararsız ama ben bazern fanta içiyorum 1 bardak napıyım canım çekiyor asitten dolayı belki mideye zararı vardır ama bebişe zararı olacağını sanmam
bende ıcıyorum valla napıyım... cok ıstedı canım kola falan ıcmıyorumda gazozda bısı olmaz artık canım ya... içim yanıyo mubarek:):)
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...331124-kayra-alyalara-40-ucurmaya-gelmis.html
kızlarrr sunlara bakın nekadar tatlılar:):) alya duanın elbısesıne bayıldım:):)
kızlaarrr benım totom cok buyudu ve buyuyo:):)
canım kızın adı Alya Dua mı?? Dua diye isim mi olur yahuuu :S:S
benim de öle şeymacım... kız annelerinin kaderi bu sanırım... geçen gün komşu gördüü anaammm özleemm ne kadar büyümüş kıızzz dedi.. insan ne kadar bilsede bozuluyor... ben de dedim o hep öleydi zzaten hiç küçük olmadı ki dedim
bende ınanmıcaksın ama golgemı gordum boyle belım ınce kalcam ıkı katı sok oldum resmen:):):)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynen dedıgın gıbı kız annelerının kaderı galıba bu... hem gobus hem kalca buyuyo allahtan goguslerım oyle cok buyumedıer:):) 80di 90 oldu:):)
benim göğüslerimde bayağı büyüdü yaa ben de 80-85 dim şimdi 90 ancak oluyor ama bu halinden de memnunum :))) eskiden küçük geliyordu gözüme :)))
aynen bencede bu hallerı daha ıyı... sankı eskıden sutyenı bıle doldurmuyolar gıbıydı sımdı tasıyolar... kocısler bayram etsın ıste:):):)
sorma sorma o benden çok çok daha memnun tabi bu durumdan kaydirigubbakcemile3
evet evet oda da küçük sanırsam bizim odanın ölçüleri 2:90 a 3:30 bundan büyüktür herhalde.
ay ay ay tekrar geçmiş olsun sana...
güzellermiş içlerinde şeker yok ama demi lavanta mı ne varmış?mıknatıslı olması çok iyi buzdolabı süsü olabilir.
allah kolaylık versin yaaa..
aynen katılıyorum tülüyle aynı renk olsa çok şeker olur mesela pembe kelebek ve pembe tül:)))
biz geldikkk :) ayy bi okiim dedim ama okudukça yazdınız yetişemedim size aaaaaa :)))
cevahir uygun bence ulaşımda var her yere. ama herkese uyarmı acaba bide o var :/
canım nerdesin ki sen ? milupa bana geldi içinde indirim kuponu ve 1er numune vardı ama birde kitapçık yollamışlar o güzeldi.
gözünaydın canım :) yazık o anneyeAllah ım korusun hepimizin yavrularını neden öyle olmuş acaba
hoşgeldin canım gözünaydın seninde :)
ne fena insanlar bunlar yaaaa
Allah hepinizin yardımcısı olsun
güzel canım masal bebiş güle güle kullansın :)
ama canım sesndede var mı benım goguslerım acayıp hassaslastı ya... eşim gecen boyle yavas bı carptı baktım çarptıgı yer kocaman moraramıs:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?