2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok canın çekiyorsa iç o kadar birşey olmaz soda zararsız ama ben bazern fanta içiyorum 1 bardak napıyım canım çekiyor asitten dolayı belki mideye zararı vardır ama bebişe zararı olacağını sanmam

yok birtanewm ama cok içme 1 taneciktwn bişiy olmaz canın cekti dimi yerimseniben

bende ıcıyorum valla napıyım... cok ıstedı canım kola falan ıcmıyorumda gazozda bısı olmaz artık canım ya... içim yanıyo mubarek:):)

bende ıcıyorum valla napıyım... cok ıstedı canım kola falan ıcmıyorumda gazozda bısı olmaz artık canım ya... içim yanıyo mubarek:):)

canım ben de kola içmemeye gayret ediyorum ama fantayı görünce nedense ağzım sulanıyor dediğin gibi içim yanmaya başlıyor :)) ben de ara sıra içiyorum napiim :))

kızlaarrr benım totom cok buyudu ve buyuyo:):)

benim de öle şeymacım... kız annelerinin kaderi bu sanırım... geçen gün komşu gördüü anaammm özleemm ne kadar büyümüş kıızzz dedi.. insan ne kadar bilsede bozuluyor... ben de dedim o hep öleydi zzaten hiç küçük olmadı ki dedim

bende ınanmıcaksın ama golgemı gordum boyle belım ınce kalcam ıkı katı sok oldum resmen:):):)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynen dedıgın gıbı kız annelerının kaderı galıba bu... hem gobus hem kalca buyuyo allahtan goguslerım oyle cok buyumedıer:):) 80di 90 oldu:):)

benim göğüslerimde bayağı büyüdü yaa ben de 80-85 dim şimdi 90 ancak oluyor ama bu halinden de memnunum :))) eskiden küçük geliyordu gözüme :)))

benim göğüslerimde bayağı büyüdü yaa ben de 80-85 dim şimdi 90 ancak oluyor ama bu halinden de memnunum :))) eskiden küçük geliyordu gözüme :)))

aynen bencede bu hallerı daha ıyı... sankı eskıden sutyenı bıle doldurmuyolar gıbıydı sımdı tasıyolar... kocısler bayram etsın ıste:):):)

sorma sorma o benden çok çok daha memnun tabi bu durumdan kaydirigubbakcemile3

ama canım sesndede var mı benım goguslerım acayıp hassaslastı ya... eşim gecen boyle yavas bı carptı baktım çarptıgı yer kocaman moraramıs:):)

sağol canımopuyorumnanaktan

sağol canımcımm

ama canım sesndede var mı benım goguslerım acayıp hassaslastı ya... eşim gecen boyle yavas bı carptı baktım çarptıgı yer kocaman moraramıs:):)

yok canım bende öle bişey... normalde cildim çok hassastır en ufak bir çarpmada benimki de morarır ama o hassaslıkda bir artma olmadı... özellikle göğüslerimde hiç bişey yok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…