2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcım ben mevlut mevlut dıyorum cocuga yapcam dıyorum falan ama nası yapılır hıccc bır fıkrım yok:):):) sizde nası yapılıyo:):)

özlemcım ben mevlut mevlut dıyorum cocuga yapcam dıyorum falan ama nası yapılır hıccc bır fıkrım yok:):):) sizde nası yapılıyo:):)

valla canım ben de bilmiyorum :) bu konuda anneme güveniyorum :))) annem biliyor gerekeni o yapar heralde :) kaçıncı ayda yapılır acaba belli bir zamanı var mıdır? yoktur dimi bebek biraz ele geldikten sonra yaparız diye düşünüyorum ben...

inşallah canımcım
sen nasılsın görüşemiyoruz hiç
bebişin nasıl

canım benim evet denk gelemedik epeydir ben bu aralar daha sık girmeye başladım 7.ayı doldurmaya başlıyorum ya yavaş yavaş biraz kafamda daha rahat canım iyiiz allaha şükürler olsun bebişimde son 12 nisanda bomba gibiydi şimdi pazartesi randevumuz var ama hareketleri falan iyi maşallah canım
sende kendine dikat et bu havanı nezleside baya zor olur canım allahım biran önce şifa versin senin detaylında güzel çıkmış maşallah kızımızda iyiyimiş

koca popolular sizi :) benimde bi göbişim var ne kalça ne basen :) azcık verin bana da :)))

bu arada ben kullanıcı adımı değiştirme kararı aldımmmmm olmuo böle yaaa :)
birini çekiştircek olsam tırsıorm isimsoyisim ortada işte burdaym dercesine

Ben çıkıyorum canlar hepinize çok mutlu güzel bir akşam dilerim :))) kendinize iyi bakınn ...

bayramdan sonra yapılır bence çünkü doğumlardan 20 ile 10 gün sonrası ramazana denk gelecek ramazanda da mevlüt olmaz herkes oruçlu o zamanda bayram sonrasına kalacak mecburen
ben birde hem manisada hem istanbulda yapıcam mevlüt oğlum şanslı manisada kendi akrabalrım eşim doşrum için istanbulda da eşimin akrabaları arkadaşları için

40ı çıkana kadar yapılır diolar. bu arada hamileyken camiye felan giden bebiş doğunca tekrar gitmek zorundaymış. ben Eyüp e gitmiştim herkes doğsun birde kucağında git geciktirme dedi. karnında gidince bağlanıomuşun öle dediler.

napalım şekerim elden başka bişey gelmiyor... engelleyemiyoruz :)) valla çok yemekten değil :)))

ayy kızlar ben hiç okadar erken olacağını düşünmemiştim... neyse hele bir doğsunlarda Allahın izni o günler de gelir :))

hadi ben kaçtımm öptüm hepiniziii

bende kaçıyorum kızlar görüncemle buluşup gezeceğiz hepinizi çok öptüm byykaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile:1hug:

Merhaba kısçeler nasılsınız? Akşam oldu tabi herkes paydos bizde babamızı bekliyoruzacıktık yaa..

Mevlütmevzusu olmuşsanırım kızlar. Bizde 40 çıkana kadar yapılır. Bayramdan sonra yapılır yani =)

Allahım gene doktorumdan fırça yiyeceğim ya sabahtan beri hem işyaptım her dinlendiğimde de tıkındım ya.hele sabah kahvaltıda 8 dilimekmek yedim yaa yhu diyorum kendime. 70'ide geçeceğim bu gidişle bari 80 olmasam doğuma kadar yahu

ohh cnm maşallah ne kadar çok yemişsin sen öyle kaydirigubbakcemile3
ama olsun annesi oğluşuna yarasın yediklerin guclubacismile

ohh cnm maşallah ne kadar çok yemişsin sen öyle kaydirigubbakcemile3
ama olsun annesi oğluşuna yarasın yediklerin guclubacismile

Sorma canım yaçok fazla açıldı iştahım ya ne yapacağım bilmiyorum. iyimi kötümü anlamadım. Bakalım 15 mayıta kontrolümüz var inaşşah çok kilo almam.

olsun cnm napalım şimdi alcaz kilo zaten
benimde 14 mayısta randevum var şeker yüklemsi yapılcak bakalım bende bu ay kaç kilo almış olucam
bende merak ediyorum

sizin oralarda nasıl olur bilmiyorum ama bizim buralarda bebek kendine gelene kadar anneninde dikişleri iileşince olur mevlüd mesela yeğenimin mevlüdü 18 günlükken olmuştu.ama biz biraz daha şanslıyız ramazan girince araya mecburen bayram sonuna kalınacak o zamanda bebeklerde bizlerde dünyaya uyum sağlayacağız kolay olacak inş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…