2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

civciv arkadaşım ben attım oyumu maşalalh çok da tatlıymışgazelkızımıza allah bağışlasın inşallah..

Ay cnm ya bu arada 94 günün kalmış maşallah. Allahım bir avazda kurtarsın inşallah. Ben mayıs annelerini takip ediyorum. Sezeryanla olanların çoğu 35.haftadan sonra doğuma gidiyor. 40a kadar hepsi doğurmuş oluyor ya. Hatta şu anda nerdeyse mayısların hepsi bitmiş doğurmuş daha mayıs gelmeden.

demetcim tam face bir şeyler yazacaktım sana çıktın bu arada ticker bayıldım valla :)

iyi geceler arkadaşar,yatmadan sayfaları okudum..hepinizi ve bebişleri öpüyorum..

bu arada göbüşümü ekledim he he..:)

Günaydıınn Kıslaarr :))) BEBEGIMMMMMM, qulquzeli, _angel :))

Herkese mutlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün dilerim... ve onun peşinden gelen muhteşem bir hafta sonu :)))

günaydın güzel anneler ve güzel melekleri
herkese iyi bir haftasonu öncesi son calışma günü için kolay gelsin diyoruz

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım.
Allahım bütün dileklerinizi bu mübarek günde kabul eylesin inşallah. (amin)
Bu arada sağlıklı sıhhatlu huzurlu mutlu bir hafta sonu diliyoruz oğluşumla bütün kardeşlerine ve annesinin arkadaşlarına =)=)

Bu sabah karın ağrısı ile uyandım.Neden bilmiyorum dün çok uğraştım ondan sanırım. Birde kızlar sabah kahvaltı ederken yine hafif midem bulanmaya başladı benim. ılk zamanki gibiler değil ama çıkartmamak için başka şeyler düşünüyorum sürekli.

Sizler nasılsınız? Oğlumun kardeşleri nasıl iyiyler mi bakalım?

Günaydın kızlar, ne yapmışım biliyor musunuz? Göbüş bölümüne girmişim yanlışlıkla "anam kimseler yok" yazmışım. Kendimden utanıyorum, Allah'tan düzelttim sempatiksalakcinni Eee sizde durumlar nasıl?

Günaydın tatlım,ben gördüm yazını guclubacismile

Günaydın tatlım,ben gördüm yazını guclubacismile

Hay Allah'ım ya saf saf yazmışım ne diyeyim kendime ben kaydirigubbakcemile3 ? Dün akrabamızın gelinine gittik, yeni doğum yapmıştı ya, altın takmaya gittik k.validemle. O bebek kokusu bir güzel, nasıl güzel anlatamam; hiçbir kan bağım olmamasına rağmen şimdiden çok özledim bebişi. Onu sevdim ya, hala sarhoş gibi dolaşıyorum :asigim: aaah ahhh vakti gelse de ben de kollarıma alsam oğlumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…