- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Hay Allah'ım ya saf saf yazmışım ne diyeyim kendime ben kaydirigubbakcemile3 ? Dün akrabamızın gelinine gittik, yeni doğum yapmıştı ya, altın takmaya gittik k.validemle. O bebek kokusu bir güzel, nasıl güzel anlatamam; hiçbir kan bağım olmamasına rağmen şimdiden çok özledim bebişi. Onu sevdim ya, hala sarhoş gibi dolaşıyorum :asigim: aaah ahhh vakti gelse de ben de kollarıma alsam oğlumu.
Ay canım ya aynen katılıyorum vakitlice gelsinlerde hayırlısı ile. Ben rüyalarımda duyuyorum kokusunu hep ağlıyorum sabahları. Çok güzel bir duygu yaaşükürler olsun ki bu duyguyu yaşayabilen insanlardanız biz.:lepi:
çok şükür kızımda bende bugün cok iyiyiz bugün cuma nasılsak bütün hafta öyle oluruz cok şükür iyiyiz kızlar
çok şükür kızımda bende bugün cok iyiyiz bugün cuma nasılsak bütün hafta öyle oluruz cok şükür iyiyiz kızlar
Bence de canım ya, hep şükrediyorum Allah'a "erken oldu, ama iyi ki de oldu" diye. Hiç beklemediğim anda ödüllendirildim. Allah elimizden almasın bu mutluluğu... opuyorumnanaktan
bugun 30 nisannn...nisanı da yedıkk geldık mayısaaaaaa hemenncıkk bıtsssııınn :))Kasım Aralıktan berı gün sayıyoruzzzz yaa.askerlık gıbı oldu :))
gunayyydınnn cnımm...nasılsın?kızın nasıl adacıgınn?
Günaydıınn Kıslaarr :))) BEBEGIMMMMMM, qulquzeli, _angel :))
Herkese mutlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün dilerim... ve onun peşinden gelen muhteşem bir hafta sonu :)))
günaydın güzel anneler ve güzel melekleri
herkese iyi bir haftasonu öncesi son calışma günü için kolay gelsin diyoruz
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım.
Allahım bütün dileklerinizi bu mübarek günde kabul eylesin inşallah. (amin)
Bu arada sağlıklı sıhhatlu huzurlu mutlu bir hafta sonu diliyoruz oğluşumla bütün kardeşlerine ve annesinin arkadaşlarına =)=)
Bu sabah karın ağrısı ile uyandım.Neden bilmiyorum dün çok uğraştım ondan sanırım. Birde kızlar sabah kahvaltı ederken yine hafif midem bulanmaya başladı benim. İlk zamanki gibiler değil ama çıkartmamak için başka şeyler düşünüyorum sürekli.
Sizler nasılsınız? Oğlumun kardeşleri nasıl iyiyler mi bakalım?
Günaydın kızlar, ne yapmışım biliyor musunuz? Göbüş bölümüne girmişim yanlışlıkla "anam kimseler yok" yazmışım. Kendimden utanıyorum, Allah'tan düzelttim sempatiksalakcinni Eee sizde durumlar nasıl?
Bence de canım ya, hep şükrediyorum Allah'a "erken oldu, ama iyi ki de oldu" diye. Hiç beklemediğim anda ödüllendirildim. Allah elimizden almasın bu mutluluğu... opuyorumnanaktan
günaydın canımcım
iyiyiz çok şükür bu aralar çok hareketlendi kızım artık gün içinde ve gece yatarken net hissediyorum çok şükür
ama ben nezleyim atlatmaya çalışıyorum
bu arada biz ada isminden vazgeçtik :) naz koyucaz kızımın adını:))
günaydın çiçeğim:)
nasılsın bakalım
ayy yarın resmi tatilmiş herhalde inşallah bizde tatil oluruz
günaydın canımm
günaydın demetcim nasılsın
ben orta hal idare ediyorum
tam 2 ayım kaldı 32.haftaya
inşallah sağsalim bitiririm:)) mayıs ve haziranı:))
sanada geçmiş olsun tatlım benim ilk 5 ay hiçbişeyim yoktu ama şimdi midem felaket 2 3 seferdir çıkarıyorumnoldu anlamadım ama dün doktora söyledim gaviscon şurup verdi midem için
günaydın cicim nasılsın
aminnn canımm
günaydın..herkese hayırlı cumalar..bebişlerimiz sağlıkla gelsin,rabbim dualarımızı kabul etsin...
nasılsınız..biz çooookiyiyiz şükürler olsun..
bugun 30 nisannn...nisanı da yedıkk geldık mayısaaaaaa hemenncıkk bıtsssııınn :))Kasım Aralıktan berı gün sayıyoruzzzz yaa.askerlık gıbı oldu :))
demetcim alışverişe mi gidiyorsun,bizim içinde gez oğluşunla..güzel ciciler alın...
herkese günaydın..
Evet anım hem anneye hem oğluna ciciler alalım dolaşalım biraz. Resimlerinikoyarım. Birde şu havuzlu hanı çok merak ettim. Halissna da gitmiş uygunmuş nakite. Bakalım neler ne kadar uygun mu nasıl fiyatlar.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?