2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım ya aynen katılıyorum vakitlice gelsinlerde hayırlısı ile. Ben rüyalarımda duyuyorum kokusunu hep ağlıyorum sabahları. Çok güzel bir duygu yaaşükürler olsun ki bu duyguyu yaşayabilen insanlardanız biz.:lepi:

çok şükür kızımda bende bugün cok iyiyiz bugün cuma nasılsak bütün hafta öyle oluruz cok şükür iyiyiz kızlar

Bence de canım ya, hep şükrediyorum Allah'a "erken oldu, ama iyi ki de oldu" diye. Hiç beklemediğim anda ödüllendirildim. Allah elimizden almasın bu mutluluğu... opuyorumnanaktan

çok şükür kızımda bende bugün cok iyiyiz bugün cuma nasılsak bütün hafta öyle oluruz cok şükür iyiyiz kızlar

Maşallah canım. İyi olun hep inşallah iyi haberlerinizi alalım inşallah.

Bence de canım ya, hep şükrediyorum Allah'a "erken oldu, ama iyi ki de oldu" diye. Hiç beklemediğim anda ödüllendirildim. Allah elimizden almasın bu mutluluğu... opuyorumnanaktan

Amin cnm amin. Allahım bize bağışlasın meleklerimizi.:Saruboceq:

günaydın..herkese hayırlı cumalar..bebişlerimiz sağlıkla gelsin,rabbim dualarımızı kabul etsin...

nasılsınız..biz çooookiyiyiz şükürler olsun..

bugun 30 nisannn...nisanı da yedıkk geldık mayısaaaaaa hemenncıkk bıtsssııınn :))Kasım Aralıktan berı gün sayıyoruzzzz yaa.askerlık gıbı oldu :))

Kızlar bugün eminönüne gidiyoruz oğluşumla. Gerçi bel ağrım var ama olsun. Dinlene dinlene giderizinşallah hayırlısıile. Zaten trenle tek vesaitsirkeci bize. Oturarakgidersek de sorun yok demektir. Bir isteği olan varmı??

gunayyydınnn cnımm...nasılsın?kızın nasıl adacıgınn?

günaydın canımcım
iyiyiz çok şükür bu aralar çok hareketlendi kızım artık gün içinde ve gece yatarken net hissediyorum çok şükür
ama ben nezleyim atlatmaya çalışıyorum

bu arada biz ada isminden vazgeçtik :) naz koyucaz kızımın adını:))

Günaydıınn Kıslaarr :))) BEBEGIMMMMMM, qulquzeli, _angel :))

Herkese mutlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün dilerim... ve onun peşinden gelen muhteşem bir hafta sonu :)))

günaydın çiçeğim:)
nasılsın bakalım
ayy yarın resmi tatilmiş herhalde inşallah bizde tatil oluruz

günaydın güzel anneler ve güzel melekleri
herkese iyi bir haftasonu öncesi son calışma günü için kolay gelsin diyoruz

günaydın canımm

günaydın demetcim nasılsın
ben orta hal idare ediyorum
tam 2 ayım kaldı 32.haftaya
inşallah sağsalim bitiririm:)) mayıs ve haziranı:))

sanada geçmiş olsun tatlım benim ilk 5 ay hiçbişeyim yoktu ama şimdi midem felaket 2 3 seferdir çıkarıyorum noldu anlamadım ama dün doktora söyledim gaviscon şurup verdi midem için

günaydın cicim nasılsın

aminnn canımm

Snada geçmiş olsun burcucum ya. Dikkat et canım kendine. İnşallah sağ sağlim bitireceğiz hayatım içini ferah tut.Her birlikte güzelgüzel alacağız meleklerimiz kucağımıza inşallah..=)

günaydın..herkese hayırlı cumalar..bebişlerimiz sağlıkla gelsin,rabbim dualarımızı kabul etsin...

nasılsınız..biz çooookiyiyiz şükürler olsun..

günaydın canımm
amin aminn

bugun 30 nisannn...nisanı da yedıkk geldık mayısaaaaaa hemenncıkk bıtsssııınn :))Kasım Aralıktan berı gün sayıyoruzzzz yaa.askerlık gıbı oldu :))

ay dimi ama az kaldı tezkereye:)))

evet canım askerlik gibi oldu bizimkisi..bana şimdi vakit geçiyorda temmuz hem sıcak hem son dönem nasıl geçecek diye sıkıntı geliyor..:)

burcu bizim bebişler hemen hemen aynı gündü şimdi sen öne mi geçtin yoksa eski ticker yanlışmıydı:))

demetcim alışverişe mi gidiyorsun,bizim içinde gez oğluşunla..güzel ciciler alın...

Evet anım hem anneye hem oğluna ciciler alalım dolaşalım biraz. Resimlerinikoyarım. Birde şu havuzlu hanı çok merak ettim. Halissna da gitmiş uygunmuş nakite. Bakalım neler ne kadar uygun mu nasıl fiyatlar.

herkese günaydın..

Günaydın tata.s.lım..

Evet anım hem anneye hem oğluna ciciler alalım dolaşalım biraz. Resimlerinikoyarım. Birde şu havuzlu hanı çok merak ettim. Halissna da gitmiş uygunmuş nakite. Bakalım neler ne kadar uygun mu nasıl fiyatlar.
..

havuzlu hanı bende sayfada okudum,merak etti doğrusu bizede bilgi verirsin..güzel cicişler bulursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…