- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
hadi bakalım kimbilir ne güzel ciciler alırsın simdi meleğine allahım bu ay sonu bizde gideceğiz kısmetse nasıl heyecanlıyım bir bilseniz kızıma en güzel etekleri en güzel elbiseleri almak istiyorum :))
benim ilk aylar o kadar çook midem yandı ki anlatamam şimdi anlattıklarınızı ilk zamanlar çekiyordum ben herkes 5. aydan sonra asıl sıkıntı diyordu korkuyordum ama yanmayla yaşamaya alıştım resmen hatta uyumak iyi geliyor diyebilirim çünkü unutuyorum :))
Ya kızlar ya mide yanması benimki gibi iyice azıtmış olan var mı? O kadar ilerledi ki, artık ne yesem yanıyor, hatta yerken bile yanıyor. Resmen östaki boruma, kulaklarımın içine kadar yanıyorum... Artık tek bir maden suyu etki etmiyor. Dün gece sola yatıyorum, hiçbir şey yok; sola döndüm mü akabinde başlıyor yukarı alevler çıkmaya... mafoldumben uyku muyku kalmadı artık bende.
kızlar sizce bunun yapabilirmiyim kendim? tabi içinde damla yazmıyıcak ama nette satılanlar bu kadar güzel değil bununda fiyatınını bilmiyorum ve kendim yapmak istiyorum sizce şansım var mı:)
günaydın herkese kızlar..
bugün doktor randevum var 4 te:))) bebişimi görcez nasipse..çok heyecanlıyım
Snada geçmiş olsun burcucum ya. Dikkat et canım kendine. İnşallah sağ sağlim bitireceğiz hayatım içini ferah tut.Her birlikte güzelgüzel alacağız meleklerimiz kucağımıza inşallah..=)
burcu bizim bebişler hemen hemen aynı gündü şimdi sen öne mi geçtin yoksa eski ticker yanlışmıydı:))
Ya kızlar ya mide yanması benimki gibi iyice azıtmış olan var mı? O kadar ilerledi ki, artık ne yesem yanıyor, hatta yerken bile yanıyor. Resmen östaki boruma, kulaklarımın içine kadar yanıyorum... Artık tek bir maden suyu etki etmiyor. Dün gece sola yatıyorum, hiçbir şey yok; sola döndüm mü akabinde başlıyor yukarı alevler çıkmaya... mafoldumben uyku muyku kalmadı artık bende.
günaydın herkese kızlar..
bugün doktor randevum var 4 te:))) bebişimi görcez nasipse..çok heyecanlıyım
kızlar sizce bunun yapabilirmiyim kendim? tabi içinde damla yazmıyıcak ama nette satılanlar bu kadar güzel değil bununda fiyatınını bilmiyorum ve kendim yapmak istiyorum sizce şansım var mı:)
Kulaklarımın içine kadar yanmasa da ben de uyuyabilsem mafoldumben
Kızlar bir gidiyoruz. Biraz evimi toplıyım sonrada hazırlanıpçıkalım oğlumla yavaş yavaş. Ance gideriz. Hepinizi kocaman öptüm muckk
gunaydın guzel anneler ve oğlusumun sırın arkadasları nasılsınız
günaydınlar güzel anniş adayları güzel huzurlu sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum
gebelik reflüsü varmış,sende ki omu acaba ,doktora sordun mu özlemcim...çok geçmiş olsun..
günaydınlar güzel anniş adayları güzel huzurlu sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?