2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım kimbilir ne güzel ciciler alırsın simdi meleğine allahım bu ay sonu bizde gideceğiz kısmetse nasıl heyecanlıyım bir bilseniz kızıma en güzel etekleri en güzel elbiseleri almak istiyorum :))

Ya kızlar ya mide yanması benimki gibi iyice azıtmış olan var mı? O kadar ilerledi ki, artık ne yesem yanıyor, hatta yerken bile yanıyor. Resmen östaki boruma, kulaklarımın içine kadar yanıyorum... Artık tek bir maden suyu etki etmiyor. Dün gece sola yatıyorum, hiçbir şey yok; sola döndüm mü akabinde başlıyor yukarı alevler çıkmaya... mafoldumben uyku muyku kalmadı artık bende.

hadi bakalım kimbilir ne güzel ciciler alırsın simdi meleğine allahım bu ay sonu bizde gideceğiz kısmetse nasıl heyecanlıyım bir bilseniz kızıma en güzel etekleri en güzel elbiseleri almak istiyorum :))

Aaaa birşeyler almıştım ben. Bakayım makinanın pili yeterse resimlerini çekip koyayım. Edi ile büdü bile buldum oğluşum için.

kızlar sizce bunun yapabilirmiyim kendim? tabi içinde damla yazmıyıcak ama nette satılanlar bu kadar güzel değil bununda fiyatınını bilmiyorum ve kendim yapmak istiyorum sizce şansım var mı:)

benim ilk aylar o kadar çook midem yandı ki anlatamam şimdi anlattıklarınızı ilk zamanlar çekiyordum ben herkes 5. aydan sonra asıl sıkıntı diyordu korkuyordum ama yanmayla yaşamaya alıştım resmen hatta uyumak iyi geliyor diyebilirim çünkü unutuyorum :))

Kulaklarımın içine kadar yanmasa da ben de uyuyabilsem mafoldumben

gebelik reflüsü varmış,sende ki omu acaba ,doktora sordun mu özlemcim...çok geçmiş olsun..

kızlar sizce bunun yapabilirmiyim kendim? tabi içinde damla yazmıyıcak ama nette satılanlar bu kadar güzel değil bununda fiyatınını bilmiyorum ve kendim yapmak istiyorum sizce şansım var mı:)

bu konuda becriklisin herhalde canım,tabiki yaparsın..ben olsam yapamam hiç el becerim yoktur..

günaydın herkese kızlar..
bugün doktor randevum var 4 te:))) bebişimi görcez nasipse..çok heyecanlıyım

günaydın canım..inşallah randevun güzel geçer...

Kızlar bir gidiyoruz. Biraz evimi toplıyım sonrada hazırlanıpçıkalım oğlumla yavaş yavaş. Ance gideriz. Hepinizi kocaman öptüm muckk

Snada geçmiş olsun burcucum ya. Dikkat et canım kendine. İnşallah sağ sağlim bitireceğiz hayatım içini ferah tut.Her birlikte güzelgüzel alacağız meleklerimiz kucağımıza inşallah..=)

inşallah canımın içi

burcu bizim bebişler hemen hemen aynı gündü şimdi sen öne mi geçtin yoksa eski ticker yanlışmıydı:))

canım ben doktora gidince düzeltiyorum
en son 2 gün önceydi şimdi düzelmiş oldu:))
yani doktorun dediğine göre ayda 1 düzeltiyorum

ay canım ben 2 haftadır ölüyorum
dün doktora gidince dedim fenayım diye gaviscon şurup verdi rahat uyudum bu gece
sende bi görüşsen doktorla

günaydın herkese kızlar..
bugün doktor randevum var 4 te:))) bebişimi görcez nasipse..çok heyecanlıyım

günaydın canım
hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Kulaklarımın içine kadar yanmasa da ben de uyuyabilsem mafoldumben

benim ilk hamilelik belirtim mide yanmamdı hatta ağlmıştım iş yerinde :sinifsinif:
dr sordum ben geçen ay ilaç içiceksin ama sadece ağrıdı zamanlar değil dedi sorunu kökten halletmek gerekiyormuş yani ağrımasada ilaca devam etmen şart dedi bende almadım ilaç ama yemek yemeye korkuyorum herşeye dikkat ediyorum artık kızartma yemiyorum yersem yandım zaten 2 gün geçmez.
çok kötüysen sen ilacı dene bence uyuyamak cidden büyük eziyet

gebelik reflüsü varmış,sende ki omu acaba ,doktora sordun mu özlemcim...çok geçmiş olsun..

12parmak bağırsağımda ülser var benim. Senede 3 kere azar, normal hali budur. Reflü de vardı doğal olarak, hamileliğimin başlarında da vardı ama bu kadar değildi, iyice ilerledi. Şaştım kaldım. Mayısın 13'ünden sonra gideceğim kontrole. Soracağım bakayım neymiş??
Bu arada Çiğdem ben... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…