2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özür canım yaa,çiğdem diyecektim,özlem yazmışım heheee.okumamışımda ne yazdığımı...:kedi:

Hediyeye katılanlar listesinin son hali
serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Defne25
Canzi3445
Sersuma
diildemker07
missgrafik
BEBEGIIIIIM
meltecim
bluspirito

Son düzenleme:
bugun 30 nisannn...nisanı da yedıkk geldık mayısaaaaaa hemenncıkk bıtsssııınn :))Kasım Aralıktan berı gün sayıyoruzzzz yaa.askerlık gıbı oldu :))

canım valla eşim bana geçen gün askerlikten daha beter dedi bugünleri saymak askerlik ona daha kolay gelmiş opuyorumnanaktan

Hediyeye katılanlar listesinin son hali
serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Defne25
Canzi3445
Sersuma
diildemker07
missgrafik
BEBEGIIIIIM
meltecim

Önemli bir şey kaçırmış olmalıyım; hediyeye katılanlar ne demek??

Ya olmuyor ya, foto mak. pilleri çalışmıyor, hiç şarj olmamış, tlf ile çektim, pc'nin eşek usbleri görmüyor hiçbirşeyi. alsanaalsanasmile akşam kocama söyleyeyim de bir baksın.

canım çekiliş yapıp birbirimize bebekle alakalı hediyeler göndereceğiz ağustos anneleri hatırası olarak

kızlar sizce bunun yapabilirmiyim kendim? tabi içinde damla yazmıyıcak ama nette satılanlar bu kadar güzel değil bununda fiyatınını bilmiyorum ve kendim yapmak istiyorum sizce şansım var mı:)

canım bence yapabilirsin çok zor görünmüyor kendi emeğinin olması daha bir anlamlı olur bence

günaydın herkese kızlar..
bugün doktor randevum var 4 te:))) bebişimi görcez nasipse..çok heyecanlıyım

canım ne güzel inşallah allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı haberler almayı nasip eder

canım çekiliş yapıp birbirimize bebekle alakalı hediyeler göndereceğiz ağustos anneleri hatırası olarak

Heeeeee anladım. Hatıra deyince aklıma yine bir şey geldi. Kızlar biz haziran 15 gibi yeni evimize taşınacağız. Bir anda doğum olur, eşyalar hep burada, sonradan yerleşemeyiz diye gideceğiz evimize. Tabi bir aksilik çıkmazsa, düşünülen bu. Pc'yi sökmeden önce size haber veririm tam tarih konusunda. Oraya ne zaman internet bağlatırız bilmiyorum ama bağlattığımızda sizinle irtibata geçerim. Superonline'ın fiber interneti bucada varmış bakalım, hukuğa kadar geliyormuş. Sizden ayrı düşmenin üzüntüsü şimdiden üzüyor beni mafoldumben

ayyy canım yaaa bizlerde senden ayrı kalacağımıza üzüleceğiz siz yeni evinizde mutlu huzurlu sağlıklı olunda biz senin hayırlı haberlerini aldıkmı yeter canım

biz taşınacak olsak net hiç sorun olmazdı eşim eşyalardan önce adslini taşıyo çünkü ohaoldumsmile
umarım sende kısa sürede dönersin kkya

ayyy canım yaaa bizlerde senden ayrı kalacağımıza üzüleceğiz siz yeni evinizde mutlu huzurlu sağlıklı olunda biz senin hayırlı haberlerini aldıkmı yeter canım

mafoldumben mafoldumben

çiğdem siz ev mi yaptırıyorsunuz yoksa tadilat mı

Evimiz var tatlım ama içi tamamen yenilendi, sonra yeni eşyalar alındı. Çok az şey kaldı geriye. Onları da haziran ortasına kadar (kısmetse) tamamlayıp çıkacağız. Şu an k.validemlerle oturuyoruz. Telefon hatları onların üzerine. Türk Telekomdan almak istemiyoruz adsl'yi. Ev telefonu fazla kullanmıyoruz çünkü. Onun yerine superonline'ın telefon hatsız adsl hizmetini kullanacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…